hilka ve yasmin teşekkür ederim kızlar , dualarınız için Allahım bütün isteyenlere versin inşallah bu sefer ümitliyim olacak gibi hissediyorum ama tabi Allahım en hayırlısını bilir. Bir de kızlar menagon vuruluyorum kalçadan 300 ünite yarın gidicem o zaman belli olacak yumoşların durumu acaba diyorum çok sayıda yumurtam gelişmediyse incir kaynatıp içsem bi zararı olur mu ? Hepiniz Allaha emanet olun görüşürüz kızlar...
çok iyi cnm gebelik artık kızımı daha iyi hissediyorum yavaş yavaş kıpırdıyor taramaların hiçbirini yaptırmadım cnm sadece enseye bakıldı oda iyi çıktı rabbime dua ediyorum saglıklı versin banada cümlemizede bu yüsden bişey varsada bilmek istemedim rabbim ne verirse güsel ve hayırlı verr
hilka ve yasmin teşekkür ederim kızlar , dualarınız için Allahım bütün isteyenlere versin inşallah bu sefer ümitliyim olacak gibi hissediyorum ama tabi Allahım en hayırlısını bilir. Bir de kızlar menagon vuruluyorum kalçadan 300 ünite yarın gidicem o zaman belli olacak yumoşların durumu acaba diyorum çok sayıda yumurtam gelişmediyse incir kaynatıp içsem bi zararı olur mu ? Hepiniz Allaha emanet olun görüşürüz kızlar...
KIZLAR hepinize merhaba,sınavlarım vardı bir süredir giremiyordum,nasılsınız inş.herkesin herşeyi yolunda gidiyordur.YARIN büyük gün kızlar tedaviye başlıyorum,ne olur duarınızı eksik etmeyin.sizin dualrınıza ihtiyacım var.şimdiden bi heyacan sardı beni,aynı zamanda içimde çok güzel hisler var.kendimi; daha bu tedaviye başlamadan ilk defa farklı hissediyorum.....
Geçmiş olsun (sınavlar için)KIZLAR hepinize merhaba,sınavlarım vardı bir süredir giremiyordum,nasılsınız inş.herkesin herşeyi yolunda gidiyordur.YARIN büyük gün kızlar tedaviye başlıyorum,ne olur duarınızı eksik etmeyin.sizin dualrınıza ihtiyacım var.şimdiden bi heyacan sardı beni,aynı zamanda içimde çok güzel hisler var.kendimi; daha bu tedaviye başlamadan ilk defa farklı hissediyorum.....
Merhaba hoşgeldin
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 11 yıllık evliyim çikolata kistinden laporoskopi oldum 1,5 sene oldu hala gebe kalamadım
Geçmiş olsun (sınavlar için)
Hayırlı olsun tedavin inşallah hiç bir sorun çıkmadan biter tedavin ve güzel haberlerini alırız Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin inşallah
Merhaba hoşgeldin
Bende çikolata kistinden ameliyat oldum şuanda tedavideyim ama benim tüplerim alındı İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden olur...
bana hoca senin tek çözümün tüp bebek dedi, hep çocuğundan bahsedenleri sessizce dinliyorum yarabbi bize de ver diyorum ama olmuyor işte hayatım tüp bebek oldu artık bilmiyorum..........................
KIZLAR hepinize merhaba,sınavlarım vardı bir süredir giremiyordum,nasılsınız inş.herkesin herşeyi yolunda gidiyordur.YARIN büyük gün kızlar tedaviye başlıyorum,ne olur duarınızı eksik etmeyin.sizin dualrınıza ihtiyacım var.şimdiden bi heyacan sardı beni,aynı zamanda içimde çok güzel hisler var.kendimi; daha bu tedaviye başlamadan ilk defa farklı hissediyorum.....
kızlar ya pazar günü test günüm ama benim adet belirtilerim başladı. bel ağrısı kasık ağrısı...idrar testi de yapmıyorum korkuyorum. kimileri transferden sonra 9. gün idrarda hafif pembe çizgi varsa hamilesin kesin diye okudum. tek çizgi çıkarsa gebelik kesin yokmuş. bir fikri olan var mı?
belirtilere takılma çünki bazan bu belirtiler gebelik belirtiside olabilir
belirtilere takılma çünki bazan bu belirtiler gebelik belirtiside olabilir
inşallah öyledir. az kaldı öğrenmeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?