Bugün merkezden aradılar 4 tane 5. gün ''blastosist'' embriyo oluşmuş dondurulacak inşallah
Selam iyi aksamlar herkese ,
Bende uzun süredir siteyi takip ediyorum fakat yorum yazmiyordum. Oncelikle hamile olan arkadaslar ALLAH saglikli sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah bebislerinizi..
Benimde gecen hafta yapildi transferim ve 30.04. test günüm gercekten zor bir dönem (gecmek bilmeyen bir zaman) sabirla beklemek disinda malesef yapabilecegimiz birsey yok.. Benim gibi tedavi sürecinde olan arkadaslar hepinizin , hepimizin ALLAH yardimcisi olsun emeklerimizi bosa cikartmasin insallah..
Bende uzun süredir siteyi takip ediyorum fakat yorum yazmiyordum. Oncelikle hamile olan arkadaslar ALLAH saglikli sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah bebislerinizi..
Benimde gecen hafta yapildi transferim ve 30.04. test günüm gercekten zor bir dönem (gecmek bilmeyen bir zaman) sabirla beklemek disinda malesef yapabilecegimiz birsey yok.. Benim gibi tedavi sürecinde olan arkadaslar hepinizin , hepimizin ALLAH yardimcisi olsun emeklerimizi bosa cikartmasin insallah..
CANIM MERHABA bende seninle aynı şeyleri yaşadım,benim eşimde azospermdi,çok şükür o aşamayı bizde güzel atlattık,fakat benimde tutmadı,ama yinede çok fazla üzülmedim,ALLAH IM O DURUMDAN bizi kurtardı diye hep şükrettim,çünkü o süreç çok berbat bi zamandı,hatırlamak dahi istemiyorum.eşim ameliyattan çıktığı zaman sanki kucağıma yavrumu vermişler gibi sevinmiştim,o sevinçle oda tutar diye düşünmüştüm ama olmadı,belkide birikimlerin sonucuydu tutmaması,kader işte herşeyde bi hayır vardır.sende hiç üzülme ileriye hep odaklan....ben tekrardan yaptırıyorum yarın yumurta toplama işlemim var,kısmetsede hafta sonuna doğru transferim olur.bu günleri bile görmek benim için olağan üstü bi durum,RABBİME binlerce kez şükürler olsun.
işte bu habere dans edilir
Allah tamamına erdirir inşallah bizlere de nasip eder
Allah tamamına erdirir inşallah bizlere de nasip eder
Demi ama demi 6 çocuk vuvvvv kabalık aile süper olur yavvvsenin paylaştığın gifler gibi köpekli olan hani
Amanın inşallah yeteeerim inşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsinEki Görüntüle 398672 Eki Görüntüle 398672 ahanda böyle olacaksın inşşşşşşşşşşşEki Görüntüle 398672 Eki Görüntüle 398672
Rabbim bize bir daha o üzüntüleri yasatmasın ınseallah minik bebegine kavusursun ben bugün adet oldum yarın gidicem ultr.gircem birincisı uzun protokoldü şimdi kısa protokol olcak .doktorundan embriyolar hakkında bilgi aldın mı? Benim 2 ebriyo transfer edilmisti 1tanesi %61 digeride%46dıydı ama ıkısıde tutmadı kendine cok dikkat et rabbime emanetsin:)
kızlar merhaba nasılsınız,çok şükür yumurta toplama işlemi başarıyla bitti.elde var 7....bakalım kaç tanesi olacak.yarını sabırsızlıkla bekliyorum.yasmin senin bebişler çoğalmış ne güzel çok sevindim,inş onlara gerek kalmadan ikiz ikiz olur.etrafını sararlar.ikizler ayrı bi güzel oluyor,ikiz yiğenlerim var.ikisi bir bacağıma sarılıyorlar o kadar güzellerki bakmaya doyamıyor insan.
kızlar merhaba nasılsınız,çok şükür yumurta toplama işlemi başarıyla bitti.elde var 7....bakalım kaç tanesi olacak.yarını sabırsızlıkla bekliyorum.yasmin senin bebişler çoğalmış ne güzel çok sevindim,inş onlara gerek kalmadan ikiz ikiz olur.etrafını sararlar.ikizler ayrı bi güzel oluyor,ikiz yiğenlerim var.ikisi bir bacağıma sarılıyorlar o kadar güzellerki bakmaya doyamıyor insan.
kızlar biz de mayıs ayında tüp bebek deniycez problem eşimde oldugu için tutma olasılıgı daha yuksekmiş sizce de şans dilimi yüzde kaçlardadır?(eşimin sperm sayı değerleri 15-20 milyon arası)
öncelikle inşş her şey istediğin gibi gider rabbim emeklerinizi (emeklerimizi)boşa çıkarmasın inşşş ama ben erkek infertilitesi tutunma şansı daha yüksel lafına asla inanmıyorum çünki bizimde erkek infertilitesiydi 5 defa tüp bebek denendik ama olmadı bu tamamen kısmettt inşşşşş rabbim hiç birmizi daha fazla bekletmez [sıze=3][/sıze]
amin canım inşll. Peki sende bi problem varmıydı ve eşinin eğerleri kaçtı????
KIZLAR tünaydınlar herkese,bu sabah güne süper başladım,bomba gibiyim.7 tane yumurtamdan 6 tanesi olgun çıkmış,5 tanesi döllenmiş.yarın tekrar arayacağım transfer günü belli olacak. :18: :18: :18: desteğiniz için çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?