canım öncelikle öneml olan gebeliğin sağlıklı olması ve sağlıklı ilerlemesi 9 ay boyunca sorunsuz gitmesii TABKİ İKİZDE ÇOK GÜZEL OLUR
Hayatımda çok badireler attlatdım ama emin ol hiç biri bu kadar canımı yakmadı 3 ameliyat ve 3 tüp bebek denemesi bir dondurulmuş tedavi sonlandırıldı...yasmin_n canim seni anlayabiliyorum cok üzüldüm( topiclerde cogumuza daha dün bana bile umudunu kaybetme icindeki hisler yaniltabilir diyordun simdi neden bu kadar umutsuzluga kapildin , biliyorum cevredeki insanlara soylemek kolaydir ama is kendine geldiginde hic birsey yapamassin (
Ne hayallerle umutlarla bu yola cikiyoruz bu sekilde olunca tabiki hayal kirikligi manevi cöküntü kolay degil inanki cok üzüldüm..
Su an icin ne desek senin icin bos gelicek bunuda biliyorum fakat kendini üzmemeye calismalisin güclü olmalisin ve bu yola cikdiysan sonuna kadar dimdik durmaya calismalisin ve unutma NEFES ALIYORSAK UMUT VAR DEMEKTIR..
CANIM yeterin dediği gibi aklıma seninle ilgili hiçbir umutsuz şey gelmedi.ama lütfen bırakma kendini bence test gününde tekrar yaptır.belki 12 gün dolmadığı içinde çıkmamiş olabilir.lütfen ne olursa olsun ümidini kaybetme,birgün hepimiz bu savaşı kazanacağız,sen çok mantıklı,iyi birisin.RABBİM bir gün seni anne yapacak,demekki doğru zaman değilmiş.biliyorum ne kadar üzme kendini desemde bu şuan için çok zor.ama zaman herşeyin ilacı.bi gün bu sınavı hepimiz geçeceğiz ve o zaman okadar büyük bir yüreğimiz,sabrımız,herşeye karşı daha daha fazla şükrümüz,ve herşeyin kıymetini bizler daha iyi anlayacağız.daha güçlü bir ANNE olacağız.
İdare ederim birazdan iğne olmaya gidicem ne faydası olacaksa
teselli cümleleri yazmayacağım içimden gelmiyor yasminciğim.hala umutluyum nedense.yarını bekliyorum.çarşamba bi gelsin hele diyorum.üzülmekse üzüldüm hemde ziyadesiyle.gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca ama umut var içimde sana dair.yitirme umudunu.zekeriyya as hanımının 80 küsür yaşına rağmen evlat veren O değilmi? üstelik adını cenabı hak kendi koydu o bebeğin.ona niyazda bulunan,dua eden yalvaranda bir insandı.duaya, niyaza devam yasmin.buyuruyor ki;ELLERİNİ BANA AÇIP DUA EDEN KULUMUN ELLERİNİ HUZURUMDAN BOŞ DÖNDÜRMEKTEN HAYA EDERİM.başka söze ne hacet yasminciğim.
CANIM BENİM,HAYAT DEVAM EDİYORSA,HER ZAMAN UMUT VARDIR.LÜTFEN KENDİNİ YIPRATMA,BEN O KADAR ZOR BİR ZAMANDAN GEÇTİMKİ Bİ ARA,DÜŞÜNSENE EŞİMİN SPERMİ YOK DİYE YAŞADIM HEMEN HEMEN 2 SENEYE YAKIN.O ZAMAN BANA 20 SENE GİBİ GELDİ. ÇOCUGUNUN OLAMAYACAĞINI DÜŞÜNMEK ÇOK ACI BİR DURUM. NE KÜRLER NE İLAÇLAR KULLANDI CANIM EŞİM,BİZ KORKUDAN AMELİYATI BİLE SÜREKLİ ERTELEDİK.SONU 0 OLUR DİYE.BU ÇOK ACI BİRŞEY YASMİNİM ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN.AMA O KADAR KİŞİ VARKİ BU DURUMDA OLAN.KADINLAR KULUBU EŞİ AZOSPERM OLANLAR DİYE Bİ TOPİK VAR.O KADAR ZOR DURUMDA OLAN KADER ARKADAŞLARIM VARKİ ORDA.ALLAH IM ONLARIDA KURTARSIN BU DURUMDAN....LÜTFEN CANINI SIKMA,BİZ ORDA HİÇBİR ZAMAN UMUDUMUZU YİTİRMEDİK,HEP İYİ ŞEYLER DÜŞÜNÜYORDUK.TÜP BEBEK TEDAVİSİ BİLE BİZE O KADAR BÜYÜK BİR UMUTTİKİ BUNU KELİMELERE SIĞDIRAMAM.DAHA ÖNCEDE SÖYLEMİŞTİM SANA, EŞİM AMELİYATTAN ÇIKINCA SANKİ BEBEĞİMİ VERMİŞLERDİ BANA.DÜNYALARI VERSELER BU KADAR SEVİNEMEZDİM HERHALDE.O HASTANEDE O KADAR ÇOK KİŞİ VARKİ AMELİYAT OLUPDA ELİ BOŞ DÖNEN.O KADAR ÇOK BOYNU BÜKÜK KALAN HEMCİNSLERİMİZ VARKİ.BEN KENDİME SEVİNİRKEN HEP Bİ YANIMDA BURUK KALDI ONLARI DÜŞÜNDÜKÇE....ALLAHI IMA HEP ŞÜKREDİYORUM ŞUAN TÜP BEBEK TEDAVİLERİNE KADAR GELDİĞİM İÇİN.VE ŞUAN TRANSFERİMİN 5.GÜNÜ BELKİ ALLAHIM BANA BEBEĞİMİ BAHŞETTİ.BELKİ ETMEDİ.AMA SONU SIFIR BİLE OLSA,İLERİDE TEDAVİ ŞANSIM VAR DİYE,YİNE Bİ UMUDUM OLACAK,UMUTLA YAŞAMAK HERŞEYE RAHMEN YİNEDE ÇOK GÜZEL.LÜTFEN HEP GÜÇLÜ OL BU OLMASA BİLE BAK DONDURULMUŞ BEBİŞLERİN VAR,ONLARDA OLMASA YİNE YİNE ŞANSIN VAR ANNE OLMAK İÇİN.AMA GEÇ AMA ERKEN BİRGÜN ALLAH NASİP ETTİYSE ANNE OLACAĞIZ.
Allahım hepimizin yardımcısıolsun hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah bende dondurulmuşlarla yaptırcam inşallah ve korkuyorum ya bozulursa diye senin embriyolar kaçıncı kaliteydi:26:
Hoşgeldin inşallah son olur bu sefer ki denememerhaba arkadaşlar aranıza bugün katıldım nasılsınız bakalım bende 3 çü denemem olacak benide eklermisiniz
Benim birinci denemem de 9. gün kanam oldu ikincide de 8. gün kanamam oldu bana tüplerimden sıvı geldiği için emriyoyu öldürüyor dediler tüpleri aldırdım şimdide 3. denem yaptırdım gene negatif oldu..benimde 2, çi denemem oldu her seferinde 8 günde adet oldum benim gibi bu durumda olan varmı lütfen bana yardım edermisiniz teşekkürler
günaydınlarrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzz kızlarrrr
Herkesin derdi çok başka sende çok şey yaşamışın ama işte kendimi teskin etmek için çok çabalıyorum hala kabullenemiyorum tek sorunum bu,doktorum hiç bir sorun yok her şey çok güzel dediğin için bu kadar karamsarım ben çok şanslıyım aslında tek yumurta varken bile iki yumurtası olan kişilere rağmen çok yumurta çıktı doktor bile şaşırdı 7 yumurta ikiye katlanmıştı.Ama işte ben bir kerede dondurulmuş olayım var transfer günü doktor yanına çağırdı ve pat diye malesef embriyolar çözülürken öldü dedişimdi daha çok korkuyorum işte tüm ilaçları kullanıp her şeyin sıfırlanması var...
Ama geçecek elbet bu acı üzüntü ve yeni bir tedavi başlayacak gene bir koşuşturma olacak heyecan olacak merak bekleyiş ama işte sonu gene aynı olacak korkusu ah işte o korku olmasa insan her şeye katlanır...
Allah büyüktür vardır benimde nasibimde bir şey iyi yada kötü şükür demekten başka çarem yok ağlasam da bana bir faydası yok sadece birazcık olsa rahatlamak amaç....
Rabbim inşallah senin yüzünü güldürür bebeğini önce karnında hissettirir sonra kollarına almak nasip eder
günaydınlarrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzz kızlarrrr
[sıze=3][/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?