evet yasmin çok doğru,demekki ALLAH IM seni ama geç ama erken bigün evlat sahibi yapacak.düşün benim 2 yumurtayla sadece 7 tane çıktı.sonrada 5 tanesi döllendi çok kaliteli dediler,transfer günü sadece 2 tane kaliteli kaldi,diğerleri bölünemedi dediler.son 2 tane yumurtamla transferim oldu.çok kaliteli çok güzel bölündü falan dediler.inanmaktan başka çarem yok.bakalım hayırlısı ne olacak.bazen hissediyorum bazen hissedemiyorum kafam karma karışık.ama dün aşırı derecede rahmim ağrıdI sancısından duramadım.neden böyle oldum anlamadım açıkcası.diğer ilk ikisinde hiç böyle olmamıştım.ilk defa böyle sancı çektim.bi yandanda korktum ne oluyor diye.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.:18:
Benimde geçen hafta transferim oldu kızlar benimde kasıklarımda ve belimde az ağrılar var inşallah benim bebişler tutunmuştur
Benimde geçen hafta transferim oldu kızlar benimde kasıklarımda ve belimde az ağrılar var inşallah benim bebişler tutunmuştur
mrb kızlar allahım hepimize mutlu haberler almak nasip etisin ben bişey soracaktım tüp bebek tedavisi ne kadara mal oluyor devlet karşılıyormu
inşallah tutunmuşlardır annelerine sıkı sıkıya...
inşallah tutunmuşlardır annelerine sıkı sıkıya...
aminnnn canım cümlemize inş.benimde 5500-6000 arası tuttu.
günayddıııınn ben iyiyim gene kan verdim bakalım gene sıfırı görücem
lütfen tüp bebek yaptırmş olanlar bana bilgi versinnn çokkk acill
süreclerini anlatırmısınız adet oluncamı başlanıyor tedaviye kaç gün neler yapılıyorbana ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevinirim
adetin üçüncü günü çağırıyrlar yumurtaların durumuna bakıyorlar başalmaya uygunsa gün veriyorlar ilaçlar veriyor onları kullanıyorsun yumurtaları büyütmek için sonra sana gün veriyorlar o gün yumurta toplamı işemi gerçekleşiyor tekrar yeni ilaçlar veriliyor transfer günü için gün veriyorlar
tatlım işte bana o gün sayıları önemli diyelim ki başlamaya uygun nasıl oluyo süreç hemen yumurta iğnesimi veriyorlar aynı gün nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?