süreclerini anlatırmısınız adet oluncamı başlanıyor tedaviye kaç gün neler yapılıyorbana ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevinirim
inşallah tutunmuşlardır iyi haberlerini bekliyoruz
inş.canım benim inş.sana birşey soracağım.senin transferden sonra rahim ağrın oldumu hiç.bide ilaçlardan herhalde heryerim sivilce oldu.benim dün 5.günüydü aşırı derecede rahim ağrım oldu.ayağa kalkınca daha fazla oluyordu.ama bugün iyiyim.
canım ben adetin 2.günü başladım 13 nisanda başladım yani.hemenhemen 2 hafta iğneler kullandım.(bu süreçde yumurtalar takip ediliyor).,göbekten yapılıyor,isteyen kendide vurabilir iğnesini.ben göbekten deri altına kendim vurdum.çok basit bişey,korkulacak gibi değil..en son çatlatma iğnesi veriyor.oda göbekten.sonra 24 nisan yumurtalarım toplandı.dışarıda döllenmesi oluyor 3 gün embriyolarımın gelişim süresi incelendi.o arada yine ilaçların oluyor onları kullanıyorsun.ve 27 nisandada transferim gerçekleşti.jel ve bazı ilaçlar var onları kullanıyorum halen.transferden 12 gün sonrada kanda beta hcg testi yaptırıyorsun.benim tüp bebekte başımdan geçenler bunlardı canım.inş.yardımcı olmuşumdur.
canımm çok sağollll bende şimdi netten aaraştırdım adetin 21. günü falan başlıyorsun öyle bişeyler okudum kafam karıştı bende önmüzdeki ay düşünüyorum kendimce gün hesaplamaya çalışıyorum düğünümüz var haziranda o yazıyı okuyunca kafam allak bullak oldu şu an adet oldum ama biz önümüzdeki ay düşünüyoruz... . günü muayne olup ogün iğneler başlıyorsun demi burası benim için çook önemli sonra yumurta takinbi yumurta toplanıp döllneip transfer oluyo doğrumuyummmm canım birde yumurta toplama işleminden ben çokk korkuyorum biliyorum narkozlu ama ben hiç narkoz almadım bebeklerimiz için herşeye katlanmak var biliyorumm yumurta toplandıktan sonra dinleniyorsun kendini nasıl hissediyorsun günlük yaşama ogün dönülebilirmi bana yardımcı olursan çok sevinirimmmmm
evet canım benimde oldu rahim ağrım oldu karnımdada oluyordu doktor normal dedi duyduğuma göre umutlandırmak istemem ama tutunma belirtisi diye duydum sivilce bende de çıktı
inşallah tutunmuştur bebeğin sana dualarım seninle
sağol canım yaaa inş.birde ilk 2 tedavide hiç böyle şeyler yaşamamıştım ilk defa bu tedavide yaşadım.
inşallah canım hayırlısıyla iki tanemi koydular peki 8 mayısta test yaptırcaksın ozaman heyecanla bekliyorum haberini
ne demek canım aklına ne takılıyorsa sorabilirsin.hiç sorun değil.yeterki sen aydınlan.öyle birşey olamaz 21.gün falan diye belki yanlış anlamış olabilirsin.inş.sende hayırlısıyla başlar hayırlısyla iyi bitirirsin.evet adetin 2.günü muayene oluyorsun ve iğnelerine başlıyorsun.doktorun seni 3 gün yada 4 gün sonra çağırıp tekrardan muayene ediyor.yumurtlarının gelişimine göre tekrar iğne veriyor.evet sonra yumurtalrın belli kıvama geldiyse bi gün verip o gün yumurta toplama işlemine geçiyor.narkozdan sakına korkma hiç anlamıyorsun bile ilk verdiklerinde başına bi ağrı giriyor o ağrıyla zaten anında gidiyorsun.hiç anlamıyorsun bile.yumurta toplama işlemi bitincede sesleniyorlar sana hemen uyanıyorsun.bakıyorsun herşey olup bitmiş. bile.evet benim çok fazla ağrım olmamıştı aşırı. günlük hayatada dönebilirsin ama ben o gün dinledim.işe gitmemiştim.çok rahat başla tedavine sakına kendine sıkıntı yapma.çokda kafanı karıştırma herşeyle.ne kadar rahat bi tedavi süreci yaşarsan bebişlerinde o kadar sıkı sıkıya tutunur sana.
çok sağol allah razı olsunn bunları birebir yaşamış olan birinden dinlemek benim kafama çok takıyorum psikolijm bile bozuldu için iyi oldu senin başarılı olmuştur inş 3 yıl oldu evleneli olacak bu sürece geldik allah hepimize herşeyin hayırlısını versin
rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana.ama lütfen rahat rahat rahat ol bu tedavi şansını dahada yukarılara taşır.bana bu tedavide RABBİM aşırı bi rahatlık verdi.ALLAHDAN gelen bi rahatlıktı bu.çünkü bende herşeyi kafaya takan,en ufak şeyi dert eden biriydim.o rahatlığıma ben bile şaşırdım kimi zaman.bebek özlemi o kadar değişik bi duyguki kelimelere sığmaz.iğneden korkan ben bütün iğnelerimi kendim vurdum.ama hep namazlarımda dualar ettim RABBİME,hep şükrettim halime.ve şuan bu aşamalardayım.inş.sende bomba gibi bi moralle başlarsın tedavine....
çok yardımcı oldunn kimkimse cvp vermedi haliyle bende acemiyim merak ediyou etrafta kimseye soramıyorsun çevresel faktörler sen hamilemisin peki
evet iki tane koydular test günüm 8 mayıs.senin nasıl geçiyor canım hamilelik,inş heşey yolunda gider.çok sağlıklı,güzel bir hamilelik geçirisin.seninde 2 taneneydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
evet canım benimde ikitane iyi geçiyor çok şükür ağrılarım oluyor ara ara haftaya kontrol var bakalım inşallah herşey yolundadaır çok merak ediyorum acaba ikiside tutundularmı bana
ayyy inş ikiside tutunmuştur sıkı sıkıya,ama değerlerin yüksekti senin herhalde.ikiz olması büyük ihtimal.benim ablamında değerleri çok yüksek çıkmıştı ikizlerde.hadi bakalım inş.dahada katlanmıştır değerlerin.RABBİM kucağınada almayı nasip etsin yavrularını.
canım inş rabbim hayırlı haberleri almanı nasip ederim inş yine burada görüşüp tebrik ederim seni hatta görüşmekte isterimmm
inşallah canım ya tutunmuşlardır 11.gün 635 çıkmıştı değerlerim amam bilmiyorumki değerlerden anlaşılırmı ikiz olup olmadığı inşallah katlanmıştır.amin inşallah hepimiz bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağımıza alırız.
aminnnnnnnnnnnnnnn dualrım seninle.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.RABBİM SENİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?