çift embriyo koymuyorlar diye biliyorum. nasıl ikiz bekliyorsunuz. ben de ikiz istiyorum ama artık olmuyor diye duymuştum
yasmin....inan çok üzgünüm....çok üzüldüm..inan göz yaşlarımı tutamadım...allahtan hayırlısını diliyorum senin için....
ama umudunu yitirme....biraz ara ver bence..kendini toparla ve tekrar dene dondurulmuşlarla...
allah yardımcın olsun....
moralim çok bozuk arkadaşlar sabahtan beri ağlıyorum çok korkuyorum.sabahtan kanamam oldu az önce yine oldu bu sefer kırmızı parca düştü çok korkuyorum birşey oldu diye birazdan tekrar test yaptırcam inşallah birşey yoktur değerlerim normaldir dua edin bana olurmu
gunaydin kizlar hepinize..
YEEETERCIM..nasilsin canim sabah sabah aglattin beni siirinle rabbim buyuk seninde evladin olacak baciim..umaddigin anda gelicek hemde annesi..rabbim kucagini doldursun insallahh..teyzesi benimde iki kizim olucak..allah sanada tattirsin insallah bu sabrin ve azmin karsiligini verir rabbim..merak etme..opuyorum seni umudunu hic bir zaman icin kaybetme canim benim ALLAH BUYUKK..
moralim çok bozuk arkadaşlar sabahtan beri ağlıyorum çok korkuyorum.sabahtan kanamam oldu az önce yine oldu bu sefer kırmızı parca düştü çok korkuyorum birşey oldu diye birazdan tekrar test yaptırcam inşallah birşey yoktur değerlerim normaldir dua edin bana olurmu
Halil Sezai ParacıkoğluVİRÜSbu adam beni bunalıma sokuyor yavv şarkılarını dinlerken çilingir sofrası kurup içesim geliyor :44:Derdi nedir bu sonbaharın ,
Neden soldurur gülleri ,
Nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek şeyleri ..
Tuhaflık bende biliyorum .
Bir neden arıyorum unutmak için herşeyi .
Unutmak için kendimi..
İki kelime yetiyor seni seven kalbi kırmaya ,
Sonra roman yazsan ne fayda ..
İki adımda geçiyorsun yalnızlık denen tarafa ,
Sonra dağlar aşsan ne fayda ..
Halil Sezai ParacıkoğluVİRÜSbu adam beni bunalıma sokuyor yavv şarkılarını dinlerken çilingir sofrası kurup içesim geliyor :44:
çilingir sofrası haaya şarkının sözleri çok güzel
merhaba kızlar size müjdeli haberi vereyim hamileyim. Yasmincim senin adına üzüldüm. Biraz buruk bir sevinç yaşadım senin hamile olmadığını öğrenince ama hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok. Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin inşallah. ..
hepinize hayırlı cumalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?