moralim çok bozuk arkadaşlar sabahtan beri ağlıyorum çok korkuyorum.sabahtan kanamam oldu az önce yine oldu bu sefer kırmızı parca düştü çok korkuyorum birşey oldu diye birazdan tekrar test yaptırcam inşallah birşey yoktur değerlerim normaldir dua edin bana olurmu
Yasminim nasılsın inş daha iyisindir.bende annemde kaldığım için,int.giremedim 2 gün.hiç aklımdan çıkmıyorsunuz....
evlat hasreti
ne desem gönlüme geçmiyor sözüm.
Beni benden aldı evlat hasreti.
Vuslata umutsuz bakar hep gözüm.
Yüreğimde yanar evlat hasreti.
Kapılar kapandı bir bir yüzüme.
Yaşlar mekan kurdu iki gözüme.
Gitmiyor uzanan yollar çözüme.
Kararttı dünya'mı evlat hasreti.
özenmek mi ele,bilmem kaderim?
Gelecekten yoktur,benim haberim.
Rab'bime duada her gün ellerim.
Kabuslarım oldu evlat hasreti.
Karadı güneş'im vakit bitiyor.
ömür denen zaman geldi geçiyor.
Sevdanın makası beni biçiyor.
Parçamı bin etti evlat hasreti.
Bilinmez yollara girdi hayatım.
Hazana uğradı hayat ağacım.
Derdime tek çare benim murada.
çiğerimde bir ok evlat hasreti.
Sedat yıldırım
kaynak: evlat hasreti
[sıze=3][/sıze]
iyiyim allaha şükür yavaş yavaş geçiyor içimde ki sancı...
Sen nasılsın az kaldı test gününe inşallah sen güzel haberle gelecek buraya
evet bütün şarkıları hepe böyle söylüyor güzel söylüyor ama
offfff yeterimmmmm yaaaa içim paramparça,bizi bizden daha iyi kimse anlamaz.....bazen en yakın arkadaşlarım bile amannnnn ne yapıcaksın çocuğu ben senin yerinde olsam bilmem kaç yaşına kadar düşünmem diyorlar.ama işte sonuç olarak onların var,bekleyiş hasretini bilmiyorlar,evlat hasretini bilmeyen bizleri anlamıyor.
çok sevindim tugcem35 kaç haftalık hamilesin.
ben de iyi sayılırım canım,biraz karmaşık duygular içindeyim.sadece çok kasık ve bel ağrım oldu.bide rahim ağrısı çektim bi gün boyunca,diğer tedavilerde bunların hiçbirini yaşamamıştım.inş.bu durumlar güzel sonuçlar getirir bana.evet salı günü büyük gün bi yandan çok gelmesini istiyorum bi yandanda istemiyorum ümitlerim biter diye.ama sonuç olarak herşeye hazırım.başka çarem yok.
IRMAK Canim umutsuzluga kapilma Bilinmezligin icindesin ne oldugunu bilmeden bekliyorsun o karmasik duygularin olmasi normal.
Ben yazmisdim biliyorsun hic bir sekilde belirti yok umutsuzlugun icinde boguluyordum, SIKMA canini ve kafanada takmamaya calis ALLAHIN Izniyle yarin senden güzel sonuclar alicaz dualarim seninle ve ben cok umutluyum senden,
ayyy canım benim çok teşekkürler.evet o kadar zor ki bekleme safhası,inş dediğin gibi sizlere güzel haberler verebilirim.yarın sonuç günü :18: :18: :18:
canım inş,herşey yolundadır,lütfen iyi haberlerini bize yaz,kendine çok dikkat et.
İnşallah kötü bir şey yoktun miniğin seninledir....
canım inşşşş kötü bir şey yoktur her şey yolundadır
sağol canım yolunda çok şükür herşey değerlerim 10.000 çıktı kanamamda durdu.seninde yarın günün inşallah
alarakayra tesekkur ederim canim.. Rabbim hepimize bebislerimizi kucagimiza almak nasip etsin insallah.. 3 haftalik canim. Ben cok umutsuzdum hastaneye bile gitmek isdemiyordum Doktorum Hamilesin Dediginde o sevincle Degerlerimi inanki sormak aklima gelmedi :)
alarakayracım sen nasılsın.bizi korkuttun,inş.herşey yoluna girmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?