Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım inş,herşey yolundadır,lütfen iyi haberlerini bize yaz,kendine çok dikkat et.

Yasminim nasılsın inş daha iyisindir.bende annemde kaldığım için,int.giremedim 2 gün.hiç aklımdan çıkmıyorsunuz....

İyiyim Allaha şükür yavaş yavaş geçiyor içimde ki sancı...

sen nasılsın az kaldı test gününe inşallah sen güzel haberle gelecek buraya

offfff yeterimmmmm yaaaa içim paramparça,bizi bizden daha iyi kimse anlamaz.....bazen en yakın arkadaşlarım bile amannnnn ne yapıcaksın çocuğu ben senin yerinde olsam bilmem kaç yaşına kadar düşünmem diyorlar.ama işte sonuç olarak onların var,bekleyiş hasretini bilmiyorlar,evlat hasretini bilmeyen bizleri anlamıyor.

iyiyim allaha şükür yavaş yavaş geçiyor içimde ki sancı...

Sen nasılsın az kaldı test gününe inşallah sen güzel haberle gelecek buraya

ben de iyi sayılırım canım,biraz karmaşık duygular içindeyim.sadece çok kasık ve bel ağrım oldu.bide rahim ağrısı çektim bi gün boyunca,diğer tedavilerde bunların hiçbirini yaşamamıştım.inş.bu durumlar güzel sonuçlar getirir bana.evet salı günü büyük gün bi yandan çok gelmesini istiyorum bi yandanda istemiyorum ümitlerim biter diye.ama sonuç olarak herşeye hazırım.başka çarem yok.

malesef canım bizi bizden başkası anlamaz

kızlar aklım sızde ama artıkk bu sıteye gıremıyorum cunku kocam yasakladı doktorumla da konusmus o da gırmesın demıs çünkü gerçekten üzücü haberleri görünce tekrar en başa dönuyorumm... yasmi_n canımm cok uzuldum senın adına .... allah sabır versınnn ... bızımde bu hayattakı sınavımız buymus demek kı canım... bırgun bızde bu sınavdan gecıcezz emın ol...

çok sevindim tugcem35 kaç haftalık hamilesin.

alarakayra tesekkur ederim canim.. Rabbim hepimize bebislerimizi kucagimiza almak nasip etsin insallah.. 3 haftalik canim. Ben cok umutsuzdum hastaneye bile gitmek isdemiyordum Doktorum Hamilesin Dediginde o sevincle Degerlerimi inanki sormak aklima gelmedi :)

selam arkadaşlar bende bugun sonuç bekliyorum hafif kanamam da başladı ama umudumu yitirmiyorum rabbim inşallah bigün bizlerede anne olma duygusunu yaşatır

IRMAK Canim umutsuzluga kapilma Bilinmezligin icindesin ne oldugunu bilmeden bekliyorsun o karmasik duygularin olmasi normal.
Ben yazmisdim biliyorsun hic bir sekilde belirti yok umutsuzlugun icinde boguluyordum, SIKMA canini ve kafanada takmamaya calis ALLAHIN Izniyle yarin senden güzel sonuclar alicaz dualarim seninle ve ben cok umutluyum senden,

ayyy canım benim çok teşekkürler.evet o kadar zor ki bekleme safhası,inş dediğin gibi sizlere güzel haberler verebilirim.yarın sonuç günü :18: :18: :18:

ayyy canım benim çok teşekkürler.evet o kadar zor ki bekleme safhası,inş dediğin gibi sizlere güzel haberler verebilirim.yarın sonuç günü :18: :18: :18:

yarın dört gözle sonucunu bekleyeceğim ırmakcığım. İnşallah güzel haberlerle dönersin.

Kızlar bi şey sorcam bilen varsa benim hcg değerim cuma 323 çıktı bugünde 979 sizce ikiz mi ? Ultrasona cumartesi gireceğim o zaman mı belli olur. Ayyy çok heyecanlı ve hemen öğrenmek istiyorum tek mi çift mi ?

amin canım inşallah hayırlısıyla kucağımızada alırız inşallah.inan o haberi almak okadar güzel duyguki bende 6. haftalık hamileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…