merhaba kızlar size müjdeli haberi vereyim hamileyim. Yasmincim senin adına üzüldüm. Biraz buruk bir sevinç yaşadım senin hamile olmadığını öğrenince ama hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok. Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin inşallah. ..
hepinize hayırlı cumalar.
merhaba kızlar size müjdeli haberi vereyim hamileyim. Yasmincim senin adına üzüldüm. Biraz buruk bir sevinç yaşadım senin hamile olmadığını öğrenince ama hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok. Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin inşallah. ..
İki dua vardır ki, asla ve asla ret olmaz
Dua eden ile Allah arasında, perde olmaz
Zulüm gören kişinin duası, hiç ret olmaz
Müminin gıyabında yapılan dua, ret olmaz
Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allahın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun
Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun
Melekler daima, duacınız olsun
Yüreğiniz ferah, İlhamınız bol olsun
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
Cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun
Sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
Borçlu olanların, borçları hep eda olsun
Küs olanların, her birinin barışması olsun
Allahın selamı ve Cumanız mübarek olsun
Şükür iyiyim arada gel gitler olsa da buna şükür
Sen nasılsın ??
iyiyim cnm sağol o gel gitler hiç bitmiyor zaten ben negatif sonucu alalalı neredeyse 1 sene olacak halada yaşıyorum bizi sadece biz biliriz
Bende ikincide senini gibi bir sene taktım durudum ama bu sefer ki hiç öyle olmadı arada ağlamalar dışında,acaba 4 tane embriyo varda ona mı güveniyorum :44::44::44::44:
bakalım doktor ne zaman deneyelim diyecek ama ilaçları vücudumdan atmam gerekiyor en az 3 ay belki ramazan bayramı sonrası :44::44:yasmincim biraz toparlandıktan sonra hemen dondurulmuşlarla şansını dene. RAbbim büyük bakarsın dondurulmuşlarınla hamile kalırsın.
evet cnm senin için büyük şans keşke benim de olsaydı.....
iki dua vardır ki, asla ve asla ret olmaz
dua eden ile allah arasında, perde olmaz
zulüm gören kişinin duası, hiç ret olmaz
müminin gıyabında yapılan dua, ret olmaz
günlerden bugün cuma, cumanız mübarek olsun
allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun
kısmetiniz bol, bereketli olsun
geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
her gününüz bol, bereketli şen olsun
melekler daima, duacınız olsun
yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun
sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun
sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
borçlu olanların, borçları hep eda olsun
küs olanların, her birinin barışması olsun
allah’ın selamı ve cumanız mübarek olsun
[sıze=3][/sıze]
Kızlar benim 1 haftam kaldı bebişlerimin sonucunu almama inşallah tahlilim iyi çıkacak ve ikizlerime kavuşacağım inşallah beni bırakmayacaklar
çift embriyo koymuyorlar diye biliyorum. nasıl ikiz bekliyorsunuz. ben de ikiz istiyorum ama artık olmuyor diye duymuştum
Bende ikincide senini gibi bir sene taktım durudum ama bu sefer ki hiç öyle olmadı arada ağlamalar dışında,acaba 4 tane embriyo varda ona mı güveniyorum :44::44::44::44:
aynen yasmincim çok fazla ara verme bende ilk yapılan tutmamıştı çok kötü günler geçirdim kendimi toplayamadım haberi aldığımda kriz geçirdim.2 ay sonra tekrar denedik şimdi hamileyim çok şükür sende fazla ara verme şansını tekrar dene
Kızlar benim 1 haftam kaldı bebişlerimin sonucunu almama inşallah tahlilim iyi çıkacak ve ikizlerime kavuşacağım inşallah beni bırakmayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?