Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Gözün aydın Rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder sorunsuz biri gebelik geçirirsin inşallah....Sağlıklı uzun ömürlü olsun bebeğin inşallah...

Benim daha vaktim var demek ki hayırlısı olsun benim için...

İki dua vardır ki, asla ve asla ret olmaz
Dua eden ile Allah arasında, perde olmaz
Zulüm gören kişinin duası, hiç ret olmaz
Müminin gıyabında yapılan dua, ret olmaz

Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun

Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun

Melekler daima, duacınız olsun
Yüreğiniz ferah, İlhamınız bol olsun
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
Cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun

Sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
Borçlu olanların, borçları hep eda olsun
Küs olanların, her birinin barışması olsun
Allah’ın selamı ve Cumanız mübarek olsun

GÖZÜN AYDIN CANIMM

Amiiiiiiiiiinnn

KIZLARRRRRRRRRRRRRR aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn RABBİM DUALRIMIZI KABUL ETSİN İNŞŞŞ

gözünüz aydın çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin

sağ olun kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İsterdim hep birlikte sevinelim ama işte hepimizin sınavı ayrı ayrı . RAbbim inşallah sonuna kadar götürüp kucağıma almayı nasib eder inşallah. Şimdilik bir şey hissetmiyorum. Test gününe kadar da bir şey hissetmedim. o yüzden eşime çok ümitlenme ben bir şey hissetmiyorum deyip durdum. Ama kan değerim 150 çıktı. Doktor çok iyi dedi demekki içerde sağlıklı bir bebek gelişiyor dedi. Ama bana çok büyük bir süpriz oldu. Çünkü kendimi kötüye alıştırmıştım. Şimdi merak ettiğim ikiside tuttu mu yoksa biri mi tuttu . hayırlısı diyorum ve olmayan herkese dularımı eksik etmeyeceğimi söylemek istiyorum. Rabbim dileyen herkese nasib etsin inşallah

iyiyim cnm sağol o gel gitler hiç bitmiyor zaten ben negatif sonucu alalalı neredeyse 1 sene olacak halada yaşıyorum bizi sadece biz biliriz

Bende ikincide senini gibi bir sene taktım durudum ama bu sefer ki hiç öyle olmadı arada ağlamalar dışında,acaba 4 tane embriyo varda ona mı güveniyorum :44::44::44::44:

yasmincim biraz toparlandıktan sonra hemen dondurulmuşlarla şansını dene. RAbbim büyük bakarsın dondurulmuşlarınla hamile kalırsın.

yasmincim biraz toparlandıktan sonra hemen dondurulmuşlarla şansını dene. RAbbim büyük bakarsın dondurulmuşlarınla hamile kalırsın.
bakalım doktor ne zaman deneyelim diyecek ama ilaçları vücudumdan atmam gerekiyor en az 3 ay belki ramazan bayramı sonrası :44::44:
evet cnm senin için büyük şans keşke benim de olsaydı.....

Aslında sıfırdan denemek daha kolay hilka çünkü dondurulmuşlara pek güvenmiyorum çözülürken sorun yaşanıyor ama sıfırdan başlandığında en azından bir yada iki embriyo oluyor...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar benim 1 haftam kaldı bebişlerimin sonucunu almama inşallah tahlilim iyi çıkacak ve ikizlerime kavuşacağım inşallah beni bırakmayacaklar

Kızlar benim 1 haftam kaldı bebişlerimin sonucunu almama inşallah tahlilim iyi çıkacak ve ikizlerime kavuşacağım inşallah beni bırakmayacaklar

çift embriyo koymuyorlar diye biliyorum. nasıl ikiz bekliyorsunuz. ben de ikiz istiyorum ama artık olmuyor diye duymuştum

çift embriyo koymuyorlar diye biliyorum. nasıl ikiz bekliyorsunuz. ben de ikiz istiyorum ama artık olmuyor diye duymuştum

bazı merkezler çit embiryo koyuyor ben mesela 3 deneme yaptım üçünde de çiftti doktoruna kalmış bir şey zaten 3. denemeden sonrada iki embriyo koyuluyor...

Bende ikincide senini gibi bir sene taktım durudum ama bu sefer ki hiç öyle olmadı arada ağlamalar dışında,acaba 4 tane embriyo varda ona mı güveniyorum :44::44::44::44:

aynen yasmincim çok fazla ara verme bende ilk yapılan tutmamıştı çok kötü günler geçirdim kendimi toplayamadım haberi aldığımda kriz geçirdim.2 ay sonra tekrar denedik şimdi hamileyim çok şükür sende fazla ara verme şansını tekrar dene

Bakalım zaman ne gösterecek hakkımda hayırlısı neyse bir şey sebep olur inşallah....

benim ikinci denemem olduğu için 2 tane koydurdum çünkü biz normal yolla yada aşılama ile çocuk sahibi olamıyoruz o yüzden dr tedaviye göre 2 tane koymayı uygun gördü umarım bebişlerim tutunuştur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…