Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

pazartesi gününe göre çoook iyiyim Allaha şükür arada ağlayıp sızlıyorum iyiyim sanırım bünyem alışkanlık yaptı negatif almaya Ne yapayım elimden hiç bir şey gelmiyor,bugün doktorla görüştüm ikinci 0 aldım gene oda dosyaya bakacakmış sonra sizi ararım dedi bakalım haber bekliyoruz ne diyecek
üzme canını yasmin inşallah iyi haberler alırsın allahtan ümit kesilmez

0 aldım peeeehh

Son düzenleme:

evt cnm degerlerden belli olyor bnmde 11.gün degerim58.8 çıkmıştı bende doktora düşük deilmi kimysal olmasın demiştim dr da hayır normal gebesin ha nolur çift deildirde tektir demiştii hayırlısı bakalım senın içinn

Tuğcem35 senin test günü ne zamandı.

Irmakcim pazartesiydi.. Hamileymisim ikinci kan testim bugündü. degerlerimde iyi cikmis hersey yolunda aynen boyle vitamin ilaciyla devam dedi doktorum.

Senin nasil geciyor ? Senin Test günün ne zamandi ?

Umarim seninde iyi haberlerini alicaz ALLAHIN izniyle...

Son düzenleme:

AYYY çok sevindim canım yaaa,yanlış hatırlamıyorsam,hiçbir belirtim yok.çok ümitsizim falan demiştin herhalde,bak sonucun ne kadar güzel olmuş.demekki belirti şart değil.inş.hayırlısıylada kucağınada almayı nasip eder.benimde bilmiyorumki ne düşüneceğimi şaşırıyorum bazen.sadece kasıklarıma ara ara ağrılar giriyor.birde bel ağrısı var.inş.bu sefer herşey yolunda gider.8 mayıs benim günüm olur inş.

Amin canim insallah.. ALLAH Hicbirimizin emegini bosa cikartmasin, saglikli sekilde kucaklarimiza almayi nasip eder insallah.. Evet canim hicbir belirtim yoktu siteden takip ettigim kadariyla herkesde birseyler oluyordu bende hic bisey olmayinca baya bir umutsuzluga kapilmisdim hatta hastahaneye gitmek bile isdemiyordum o derece umutsuzdum... Ama ALLAHIMA Sükürler olsun bebislerim tutunmuslar annelerine.. Evet belirti (kasik agrisi bel agrisi sancilar batmalar vs) bazi bünyelerde olmuyormus.. .Sana tavsiyem hic düsünmemeye calis stres yapmamaya calis.Ben cok fazla stres yapmisdim 12 gün gecmek bilmedi sanki 12 yil gibi gelmisdi bana biri selam verse agresiflesiyordum resmen

Insallahh canim 8 mayisda sende güzel haberlerini Bizimle paylasirsin burada.

aminnnnnnnnn canımm inşallahhhhhhhh

inşallah canım bakalım hayırlısı artık ayın 14 de belli olur ikizmi değilmi artık sağlıklı olsunda farketmez aslında ama ikiz olmasını çok isterim

çok sevindim tugcem35 kaç haftalık hamilesin.

tuğcem senin değerlerin kaç çıkmıştı bebeişlerim dedin ya benim 11.gün 635 di acaba ikiside tutmuşmudur.

pencerimin perdesini havalandıran rüzgar,denizleri köpük köpük dalgalandıran rüzgar gir içeri usul usul beni
bu dertten kurtar girrrrrr içeri usul usul beni bu dertten kurtar........,yabancısın buralara nerelerden geliyorsun otur dinlen baş ucuma belki çok
yorulmuşsun bana esmeyi anlat, bana sevmeyi anlat, bana esmeyi anlat,esip geçmeyi anlat...........çok güzel bir şarkı dinlerken dalıp gidiyorum sanki........:

bu gün çok yorucu bir gündüüüü

merhaba kızlar size müjdeli haberi vereyim hamileyim. Yasmincim senin adına üzüldüm. Biraz buruk bir sevinç yaşadım senin hamile olmadığını öğrenince ama hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok. Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin inşallah. ..

hepinize hayırlı cumalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…