selamlar..yasmincim biri normal 2.dondurulmuş embriyo olmak üzere 2 negatifi görmüş biri olarak hissettiklerini az çok anlıyorum ..daha bu ay aldım 2.negatifimi ve içim acayip yanıyor ..bir endişe duygusu sardı sanki olmayacakmış gibi geliyor insana değil mi?doktorların herşey mükemmel dediği embriyolar bana birtürlü tutunamıyr nedeni yok ..sadece rabbim zamanını bekliyor ..kötü hisleri bertaraf et lütfen ben öyle yapıyorum ve diyorum ki er ya da geç olacak birgün bende anne olacağım allahın izniyle inşallah..güzel allahım bana sabır dayanma gücü versin diyorum .bu yolda pes etmedikçe hepimiz anne olacağız birgün .üzüntü yaşa bitir canım çünkü zaman tekrar mücadeleye devam zamanı :)bak ben şimdiden plan projeye başladım önce histereskopi sonra geride olan 2 tane dondurma bebişimi deniyeceğim inşaalah bu sefer annelerinde kalırlar keratalar :)hepinize sevgiler ..birgün bizde başaracağız..
üzme canını yasmin inşallah iyi haberler alırsın allahtan ümit kesilmez
inşallah canım ya tutunmuşlardır 11.gün 635 çıkmıştı değerlerim amam bilmiyorumki değerlerden anlaşılırmı ikiz olup olmadığı inşallah katlanmıştır.amin inşallah hepimiz bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağımıza alırız.
Tuğcem35 senin test günü ne zamandı.
Irmakcim pazartesiydi.. Hamileymisim ikinci kan testim bugündü. degerlerimde iyi cikmis hersey yolunda aynen boyle vitamin ilaciyla devam dedi doktorum.
Senin nasil geciyor ? Senin Test günün ne zamandi ?
Umarim seninde iyi haberlerini alicaz ALLAHIN izniyle...
AYYY çok sevindim canım yaaa,yanlış hatırlamıyorsam,hiçbir belirtim yok.çok ümitsizim falan demiştin herhalde,bak sonucun ne kadar güzel olmuş.demekki belirti şart değil.inş.hayırlısıylada kucağınada almayı nasip eder.benimde bilmiyorumki ne düşüneceğimi şaşırıyorum bazen.sadece kasıklarıma ara ara ağrılar giriyor.birde bel ağrısı var.inş.bu sefer herşey yolunda gider.8 mayıs benim günüm olur inş.
Amin canim insallah.. ALLAH Hicbirimizin emegini bosa cikartmasin, saglikli sekilde kucaklarimiza almayi nasip eder insallah.. Evet canim hicbir belirtim yoktu siteden takip ettigim kadariyla herkesde birseyler oluyordu bende hic bisey olmayinca baya bir umutsuzluga kapilmisdim hatta hastahaneye gitmek bile isdemiyordum o derece umutsuzdum... Ama ALLAHIMA Sükürler olsun bebislerim tutunmuslar annelerine.. Evet belirti (kasik agrisi bel agrisi sancilar batmalar vs) bazi bünyelerde olmuyormus.. .Sana tavsiyem hic düsünmemeye calis stres yapmamaya calis.Ben cok fazla stres yapmisdim 12 gün gecmek bilmedi sanki 12 yil gibi gelmisdi bana biri selam verse agresiflesiyordum resmen
Insallahh canim 8 mayisda sende güzel haberlerini Bizimle paylasirsin burada.
hepinizi ekledim arkadaşlar rabbim yar ve yardımcımız olsun
nevinim napim ilk ben vardım hihihiihihih
evt cnm degerlerden belli olyor bnmde 11.gün degerim58.8 çıkmıştı bende doktora düşük deilmi kimysal olmasın demiştim dr da hayır normal gebesin ha nolur çift deildirde tektir demiştii hayırlısı bakalım senın içinn
Irmakcim pazartesiydi.. Hamileymisim ikinci kan testim bugündü. degerlerimde iyi cikmis hersey yolunda aynen boyle vitamin ilaciyla devam dedi doktorum.
Senin nasil geciyor ? Senin Test günün ne zamandi ?
Umarim seninde iyi haberlerini alicaz ALLAHIN izniyle...
Amin canim insallah.. ALLAH Hicbirimizin emegini bosa cikartmasin, saglikli sekilde kucaklarimiza almayi nasip eder insallah.. Evet canim hicbir belirtim yoktu siteden takip ettigim kadariyla herkesde birseyler oluyordu bende hic bisey olmayinca baya bir umutsuzluga kapilmisdim hatta hastahaneye gitmek bile isdemiyordum o derece umutsuzdum... Ama ALLAHIMA Sükürler olsun bebislerim tutunmuslar annelerine.. Evet belirti (kasik agrisi bel agrisi sancilar batmalar vs) bazi bünyelerde olmuyormus.. .Sana tavsiyem hic düsünmemeye calis stres yapmamaya calis.Ben cok fazla stres yapmisdim 12 gün gecmek bilmedi sanki 12 yil gibi gelmisdi bana biri selam verse agresiflesiyordum resmen
Insallahh canim 8 mayisda sende güzel haberlerini Bizimle paylasirsin burada.
bende yaptırdım yeditepe üni. hastenesinde 2 gün sonra sonucum blli olcak. çok heyecanlıyım allahm herkese nasip etsin inş.
bu gün çok yorucu bir gündüüüü [sıze=3][/sıze]
bu gün çok yorucu bir gündüüüü
nasılsın yasmin????umarım biraz toparlamışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?