tamda ramazana geliyor tedavi geçen yılda benim öyle olmuştu hayırlısı olsun yasminimmmmm
kızlar o kadar moralim bozuk ki(( ikili testimi yaptırdım ve sonuç 1/50 çıktı. dünden beri mahvoldum. temmuzda amniyosentez yapılacak. bebeğim olsun diye o kadar istemiştim ki Rabbim dualarımı kabul etti ve hamileyim. ama bu durum o kadar beter ki...tüp bebek tedavimi ve sonrasını burada sizlerle paylaşmıştım şimdi de yine sizlerle paylaşmak istedim. Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallah
Geçmiş olsun Allah büyüktür üzülme belki amniyosentez temiz çıkar Allah dan ümidini kesme bazen ikili üçlü testler yanıltıcı olabiliyormuş...
sağol canım üzülmemeye çalışıyorum ama insanın elinde değil ki.. bu korkuyla 1,5 ay yaşamak zorundayımsizlere tavsiyem eğer hamile kalırsanız (inşallah en kısa sürede olur) 2'li test yaptırmayın. sonuç kötü çıksa da hiç birşey yapmıyorlar. 18 haftayı bekliyorlar ve hayat zehir oluyor.Rabiime hep dua ediyorum bebeğim sağlıklı olsun diye. lütfen siz de dualarınızı eksik etmeyin
canımmm seninde kandilin mübarek olsun
iyiyim cnm şu mübarek günde inşallah allah eşine şifalar versin bütün hastalarla beraber
yasminnnn seninde kandilin kutlu olsun sana yazdığımı görmedin galiba bende çok yorgunum iki haftadır misafir ağırlıyorum bide sıcak yoruldum valla..
kızlarrrrrrr ikinizide öpüyorummmallah gönlümüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin
ilginç canım :44::44:Evet Ramazana denk geliyor ama napıyım ben kendimi öyle şartladım temmuz olacak diye hani azda ilaç kullanılıyor ya...
bir şey dikkatimi çekti bana 2 ler uğursuz geliyor 1. transferin test günü 2 temmuzdaydı olmadı ikinci 12 şubattı olmadı 3. ise 2 mayıstı olmadı şansımı ki acaba :44::44: ikilerden nefret edesim geldi
çok üzüldüm rabbim yardım etsinkızlar o kadar moralim bozuk ki(( ikili testimi yaptırdım ve sonuç 1/50 çıktı. dünden beri mahvoldum. temmuzda amniyosentez yapılacak. bebeğim olsun diye o kadar istemiştim ki Rabbim dualarımı kabul etti ve hamileyim. ama bu durum o kadar beter ki...tüp bebek tedavimi ve sonrasını burada sizlerle paylaşmıştım şimdi de yine sizlerle paylaşmak istedim. Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallah
bebem allah razı olsunnn
günaydınnnnn güzeliklerrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bacılarım bu günnnnnnn çok güzel bir pazar olsun inşşşşş kızlar size kahvaltı hazırlayayaımmıııı hadi gelin bakınnn ] omletiniz hazırrrrrrrrrrrrrrr [sıze=3][/sıze]
cnmmm ellerine sağlık sanal omlet çok güzell ama benim için hiç güzel değil bu pazar bu gün babalar günü ben bababı bu günde kaybettiğim için hiç sevmiyorum babalar gününüüüü
cnmmm ellerine sağlık sanal omlet çok güzell ama benim için hiç güzel değil bu pazar bu gün babalar günü ben bababı bu günde kaybettiğim için hiç sevmiyorum babalar gününüüüü[/QUOTE
canım başın sağolsunnbenimde babam yok malesef kaybettik üzerinden ne kadar zamangeçmiş olursa olsunn yeri hiç dolmuyor eksikliği hep hisediliyorrr bu gün mezarını ziyater ettikkk keşke hayatta olsaydıda kendsine sarılsaydık ama birde benim bu günde en çok üzüldüğüm şeylerden birisi eşimin baba olamaması bu durumda beni çok üzüyor
cnmmm ellerine sağlık sanal omlet çok güzell ama benim için hiç güzel değil bu pazar bu gün babalar günü ben bababı bu günde kaybettiğim için hiç sevmiyorum babalar gününüüüü
canım başın sağolsunnbenimde babam yok malesef kaybettik üzerinden ne kadar zamangeçmiş olursa olsunn yeri hiç dolmuyor eksikliği hep hisediliyorrr bu gün mezarını ziyater ettikkk keşke hayatta olsaydıda kendsine sarılsaydık ama birde benim bu günde en çok üzüldüğüm şeylerden birisi eşimin baba olamaması bu durumda beni çok üzüyor
kızlar o kadar moralim bozuk ki(( ikili testimi yaptırdım ve sonuç 1/50 çıktı. dünden beri mahvoldum. temmuzda amniyosentez yapılacak. bebeğim olsun diye o kadar istemiştim ki Rabbim dualarımı kabul etti ve hamileyim. ama bu durum o kadar beter ki...tüp bebek tedavimi ve sonrasını burada sizlerle paylaşmıştım şimdi de yine sizlerle paylaşmak istedim. Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallah
canım hiç moralini bozmaaaa...arkadaşımında ikili ve üçlü testleri kötü çıktı...oda amniyosentez yaptırdı sonuçlar temiz....eminim seninde öyle olacak...lütfen rahat ol ve bol bol dua et...herşeyin hayırlısı
inşallah canım ya tek dileğim bu.inşallah sağlıklıdır bebeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?