kızlar hepımızın bır ask hıkayesı var.benımkıde oyle valla bıızmkını duysanız sen bunlarıda goze aldınmı dersınız.ama oluyormus demekkı.ınsan hıc bırseyı gozu gozrmuyor sevınce bak sımdı ımtıhanımızda boyle olsun hayırlsı bakalım.gızeeeem sen calısmalara devam et bakalım belkı olucak umudunu yıtırme canım.
ahanda bi deli daha:))))
kıss anlatsana bakim benden delimisin merak ettim valla
neyse hepimiz sonunda kavuşmuşuz ya çok şükürrr:)))
bu arada nerelisin sen bebem:hulya:[/QU
canım ben bursalıyım dıyım gecım.burda anlatılmaz valla bızım maceramız annem babam benımle konusmuyor esımı tercıh ettıgım ıcın esım kotu bırı degıl ben memnunum ama onların kafasında baska bırılerı olunca bende bunu sectım.sonra evlendık ıste.yanı bukadar basıt degılde oyle bır kusbakısı yaptım olaya anlıcanız.sen nerelesın bebem
Kizlarrr merhaba nasil buldum ama sizi benide unutmayip ilk sayfadaki listeye yazdiginiz icin tesekkurler ben hala ingilteredeyim bu konulardan biraz uzak duruyum diye babam bilgisayar kullanmami yasakladi ama ben cok merak ettigim icin gecenin bu saatinde gizlice bakiyorum yeni hamile arkadaslara cok sevindim allah insallah tamamina erdirir bende dondugumde bi karar verecegim artik gizemim tatli arkadasim sende basladin galiba tedaviye tam okuyamadim sayfalari ama insallah iyi haberler alirsin canim bebekteyiz sende dondurulmuslari deniyorsun galiba insallah bu sefer olur tatlim hepinizi opuyorum galiba artik bu topiktesiniz ara ara bakmaya calisacagim gorusmek uzere
gııızeeeeeeeeeeeeem gunaydın meldır sanada gunaydın hanıııııııı yoksunuuuuuuuuuuuuz.
kız cadı buradayım sen napıyosun bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?