Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

eylülüm aynen bebem senin yazdığın gibi bende karmaşığım yani ne düşünsem bilemedim
aman napim yaa rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlat versin
ben soru işaretini kaldırmak için akşama bi idrarda bakarım baktım tek cızık haydin bakalım yoluma devam hihihihiih
ya valla ben ölede çok sıkıntı yapmıyorum tabiki üzülüyorum ama allaha sığınıyorum
diyorum allahım sen bizlerede bir gün nasip edeceksin biliyorum en hayırlı zamanda ver bebeğimi
hepimiz için dua ediyorumm

kız güllücan benden çok panik oldun hee :))))))))))))))))))))
inşallah hepimizin vakti gelmiştirde rabbim bu yıl kucaklarımızı yavrularımızla doldurur

kızlar üzülerek bişi sölim size benim bu haftada işlerim çok çok yoğun ve hiç sallayabilceğim gibi değil
hemen başlamam lazım siz yazın ben okurum arada olurmu canlarım bnm
valla iyiki varsınız hepiniz
öle rahatlıyorumki sizlerle konuşurken oh yaaaaaaaa

ooooooo kızlarda gelmiş güllücan meldir esengül nasılsınız kızlar yetercim burdaydı zaten
yeni yıl hepimizi mutlu eder inşallah

eylulum sen nasılsın canım nobetler bıttımı yaaa.bayagıdır senı gorremıyoruz can.

güllücan sağol canım iyiyim nöbetler bizde bitmez ki şimdi evdeyim 2 gün sonra yine nöbetçiyim bizde 24 saat nöbet varya 8 saat dışında kalan 16 saati sonradan izin olarak kullanıyoruz
çalışırken pek giremiyorum kkya hem fazla vakit olmuyor hem malum bunlar özel konular birinin okumasını görmesini istemiyorum

ben iyiyim kızlar işe geldim dinlendim 3 gün nası geçti anlamadım gezme misafir kuaför ev işi :) jet hızıyla geçti.......

gizem canim, bugun benimde 2 hafta sona ilk is gunum, anliyacagin bende yogunum ama insallah bu sefer cikmiyacam cok ozledim sizleri

kiz gizem hadi insallah hamilesin... ilk hamile haberide senden gelsin bu sene. Ne guzel olur..insallah hamilesindir insallah

yetercim bu arkadaşın doğal yollamı hamile kaldı
eğer öleyse vallahide billahide bu rabbimin mucizesi hamdolsun

evet canım doğal yoldan hamiş kaldı vveeee
bir kaç gün önce kalp atışlarınıda duymuştu

haticem canım benim nasılsın izin bitti demek sayılı gün işte daha çabuk geçiyordur senin için tabi özledim seni kız nasılsın
bu arada songülünde yalnış hatırlamıyorsam 15 inde falan olurmuş transferi

HADİ HAYIRLI HABERLE DÖN İNŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::lepi::lepi::lepi:
TOPİĞİMİZE İLK HAMİŞ HEBERİNİ VERSİN İNŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ooooooo kızlarda gelmiş güllücan meldir esengül nasılsınız kızlar yetercim burdaydı zaten
yeni yıl hepimizi mutlu eder inşallah

CANIM FIRSAT BULDUKÇA BURALARDA OLMAYA ÇALIŞIYORUM :kedi: :kedi: mafoldumben mafoldumben

hatçem cnm bnm allah razı olsun dualar için ama baya karıştım ben yaa çok okundu ama notlarım karıştı iş yoğunluğundan
4 arkadaşımızın transferi oldu rabbim okuduklarımızı onların muratlarına ermesi için kabul etsin inşallah
nevin, ayşe, maral ve hilal için şekerler geçen haftadan bu güne kaar okunan tüm dualar onlar v bebişleri için olsun allah kabul etsin
songulumde 150 tane okumuştu

rabbim kabul etsin

yetercim amin inşallah yaa
benim ilk defa sırtım belim ağrıyo aslında ben onun için şüphelendim birazda
inşallah diyorum bakalım artık :)))

arkadaşın gibi rabbim banada mucizesinden nasip etmiştir inşallah

AMİN CANIM İNŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
YA ALLAHIN İŞİ NEYİ NE ZAMAN GÖNRECEK HİÇ BELİ OLMAZ
İNŞŞŞ SENİN MUCİZEYİN SENİNLE BULUŞMA ZAMANI GELMİŞTİR İNŞŞŞŞŞ:lepi::lepi:

ÇÇOKKKK HEYCENLENDIM YYAAAAAAAAzemuszemus zemuszemus kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis alkisalkisalkis delikafadulden delikafadulden delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt

İNŞŞŞ CANIM RABİM KABUL ETSİN
RABİM YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…