Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

evet eylulum cabuk bitti ya. sabah oyle zor kalktimki..
demek songulun transferi 15de falan. ben daha erken bekliyordum. hayirlisi artik

slm kızlar gizem hanım hAMıLEMı:)))) test yap kızzz güzel bir haber alalım yılın ilk güzel haberi senden olsun

hatice eylülüm gullum gizem yeter meldir nasılsınızz

evet eylulum cabuk bitti ya. sabah oyle zor kalktimki..
demek songulun transferi 15de falan. ben daha erken bekliyordum. hayirlisi artik

ben bir yerde 15 inde olur diğe okumuştum songülün yani geri baktım bulamadım bence de daha erken olabilir başka birini okudum demek ki ne zaman olursa olsun da inşallah sonucu güzel olsun burası hamilelerle dolsun inşallah

nevincim hayırlı uğurlu olsun canım bebilerin inşallah güzel haberler almak nasip olur canım benim :)
kıss gizem yakında eczane yok mu test alsan hepimiz heyecanlandık :)

YETERCıM evet cnm rabbim dilediğinde herşey oluverir
inşallah bizim içinde hepimiz için vakti gelmiştir ve hepimiz kocaman göbüşlerimizle gezeriz hihihi

KIZ NEVıN öle hemen büyük harflerle yazma bacım yaa belli bişi yok heyecan basıyo valla heee
karnım yine ağrımaya başladı kramp giriyo gibi
bakıcam artık akşama dayanamıyorum sanırım hihhi

nevinim nasılsın canım nasıl gidiyor dün seni kıl payı kaçırmışım neviiiiiiin nerdesin dedim ama çıkmışsın netten şimdi nasılsın canım şafak kaç oldu canım

canim adetin kac gun gecikti? simdi yarine kadar nasil bekliyecez biz..

MELDıRıM burası sanayi sitesi :)))
1 tane çay ocağı var okadar hihiihihi
bende heyecanlandım ama akşamı beklemek zorundayım ((
ya ben belkide erken çıkarım bugün yaa :))))))))
dayanamıyorummmmmmm

coşturdunuz benide valla yaa
dua edin kızlar inşallah bu defa olmuştur inşallahhhhh
beni tek umutlandıran 16 milyon :)))))) huahuahauhauhauhuh
meldirim valla buda senin sayende hee
sen ben yaptım yükseldi demesen yapmazdım herhalde allah razı olsun

kiz nevin.... kucuk nevincikler napiyorlar... 3 tane transfer ettiler demek.. peki dondurulmusun varmi?

canim adetin kac gun gecikti? simdi yarine kadar nasil bekliyecez biz..

hatçem en son aralık 3 de oldum bebem
hep 3-4 gün geri gelir ama gelmedi
ya belkide sadece norml bi gecikmedir yaa
mevsimsel falan filan günler kısa muhabbeti varya hani kocakarı sölentileri öle bişidir belkide bilemiyorum çokta umutlanmak istemiyorum aslında

hatçem 100 gr balın içine 10 gr çörek otu attım
akşam yatmadan önece bir kaşık ballı karışımın üstüne 1 bardak keçi boynuzu kürü
sabahta kalkınca aç karnına 1 kaşık keçi boynuzu pekmezi ve hemen ardından 1 bardak kür

akşam öle otururkende bol bol meyve suları verdim
ay kızlar bide bişi diyim ben kocişime benim elevitten içirmiştim 1 hafta kadar günde 1 tane hihihihi :))))))

13nde canım test bekliyorum.valla benim tutunursa herkesinkide tutar :)))
başıma gelmeyen kalmadı :)) birde unutuyorum hep

haticem iki tanede dondurulmuş var.
kız gizem birierinden iste getirsin

CANIM NE GÜZEL OLRDU :CüvCüv::CüvCüv:
TOPİKTE DOLAŞIRKEN GÖBÜŞLERİMİZ BİRBİRİNE ÇARPARDI :roflol::roflol::roflol:

CANIM HER AN AKLIMIZDA DUALARIMDASINIZ HEPİNİZ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İNŞŞŞ RABİM GÜZEL HABERLER ALDIĞIMIZ GÜNLERİDE GÖSTERSİN :lepi::lepi::lepi:
İİİİİNNNNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aerjim var ilacı bıraktım çok fazla hapışırıyorum.yemek boğazımda kaldı boğuldum :)) çok öksürdüm
kaç defa unutup ani hareket yaptım
kızım zaten dibimden çıkmıyo bıcılıyo kurtlar valla bişey yapacak diye ççok korktum.üzerimden zıpladı kaç defa

13nde canım test bekliyorum.valla benim tutunursa herkesinkide tutar :)))
başıma gelmeyen kalmadı :)) birde unutuyorum hep

inşşşş tutnurlar
hem eğer rabim ol dediğizaman gelmişse ne yaşarsan yaşa gelir kuzuların

inşşş senin için meleklerine kavuşma zamanı gelmiştir inşşşşşşşşşşş

canım benim allah hepimizden razı olsun inşallah olurda hayırlısıyla senden çok biz seviniriz ben bildiğim ne varsa hep anlatmaya çalışıyorum bu dr.lardan çok çektim ben çok uğraştım inş. sizlerin duasıylada banada nasip olur :)

nevin canim, allahim yeterki ol desin.
Okadar kisi varki 2 hafta hic birsey yapmadan yatiyorlar yine olmuyor. Takma kafana. Insallah seninkiler tutunacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…