Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gizem, bari testi aksam yapinca, ne yap et gir ondan sonra nete..bize haber ver..yarine kadar biz meraktan oluruz yaaa

nevincim allahtan hayırlısı olsun tuttuysa hiç bi şey olmaz zaten ilk 2 saat çok önemli diye biliyorum bu arada transferden sonra 7-8 günde 2 ananas yiyin diyorlar tutunmaya yardımcı oluyormuş :) ben yemiştim ama başka yerde tuttu nasip.....
hatta bi yerde bi şey okumuştum transferden sonra nasolsa olmayacak diye pikniğe gitmiş ve ip atlamış bir bayan :) ve hamileymiş efsanemidir bilemem artık :)

nevin canım dikkat et yinede canım tabi olacaksa yine olurda olsun sen yinede dikkat et
şimdi biz senden ayşeden esradan hilalden daha sonra songülden güzel haberler bekliyoruz belkide gizemde müjde verir bize bakarsın dolmuş burası hamilelerle sonrada bizler başlarız yeniden umut olursunuz bizede inşallah hepimiz için inşallah diyorum

kızlar hepinizin yazdıklarını okuyorum ama yazamıyorum bilginize patron tepemde geziniyo yılsonu hesapları için acele ettiriyor zekasız offf anam yaa
testi kimseden isteyemem burası herkese çok uzak ne yazıkki beklemek zorundayız hihiih
olsun böle beklemekte çok zevkli
nevinim üzülme bebem olacağı varsa sen balkondanda atlasan olur şekerim

geçen akşam haberlerde gösterdi almanyada bi hatun doğuma giderken yolda kalbi durmuş ölmüş sonrada bebek için hemen ameliyata alınmış ve kalbi çalışmaya başlamış bebeğide anneyide kurtarmışlar yani
rabbim ol desin gerisi bbbboooooooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inşşş canım
inşşşşşşş

kızlar yyaaaaaaaaa infertilite olupta sonra bebişini kucaklayan her çift bena göre
savaştan çıkp gelmiş asker gibi kahraman gibi
kim olursa olsun tanımışım tanımamışın
hiç önemli değil sanki onlar hamiş olduklarında bebeişlerini kucakladıklarında ben hamiş olmuşum bebeişimi kucaklamışım gibi hissediyorum
işte bir kişi daha bu savaşı kazandı diyorum
rabim inşş hepimize nasıieder inşşş

yetercim sanırım hepimiz aynı duygularla doluyuz

hatçem kuzum of yaa çok yoğun olucak bu hafta böle arada gelirim işte

gÜzeller Şımdılk gıdıyorum
dÖnÜnce yazıŞırız yıne

kıssslarr ben gelim songülcüm nasılsın canım...
nevin yat aşşağıya :) gezinme sakın, sen elinden geleni yap sonradan pişman olma cadı kızın bakar sana :)

YA SıZ BEN YOKKEN HıÇ KONUŞMUYOMUSUNUZ alooooooooooo size diyorum

heeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy ozaman ben geldim hadi bakalım bırakın dünyanın fuzüli işlerini takılın bana
amannnnnnnn işler ölede çoookkkk bölede çoookkkk yavaş yavaşşş yaparım bende zaten karnım ağrıyo yaaa (((((((((

talyacıgım erhaba nasılsın canı seni bu sayfada görünce yazmak istedim hemşerimmmm kaybondun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…