Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kıssslarr ben yazıyorum ama yanıt yok gizemcim senbakişine bitsin bir an önce aramıza dön şeker :)

kiz gizem ne agrisi bu... agri falan deme... sen hamilesin insallah!
HATÇEM KIZ bir haftadır sırtım belim karnım ağrıyo yaa ay cnm benim azından bal damlıyo valla yaa inşallah öleyimdir inşallahhhh rabbim bana acısın inşallah hayatım zaten yeteri kadar zor allahım bu yolda herkese kolaylık ferahlık ver yarabim merhametini bizlerden esirgeme
kıssslarr ben yazıyorum ama yanıt yok gizemcim senbakişine bitsin bir an önce aramıza dön şeker :)

cnm bnm napim sizden ayrı kalamıyorum zaten çok özledim kaç gündür yaa
idare ediyorum ben şimdi böle
patron içeri geçti zaten yanımda değil rahatladım biraz

songülcüm ben beklemedeyim henüz 1 ay oldu ama ay sonuna doğru donmuşlar için görüşmeye gideceğim allahtan hayırlısı bakalım

Rabbim herkese artık versin inşallah yaa
allahım isteyen herkese çifter çifter ver yarabbim
herkesin gönlündekini ver allahım

meldir canim ne guzel dondurulmuslarin varmis..Insallah bu sefer yuzun guler.
canim benim adim hatice, galiba daha oncede songul diye yazdin ama bana yazdigini anliyamadim.

valla ben ik günden beri hatçe diyorum hoşuma gidiyo bundan sonra hatice diyemem ne o kibar feyzo gibi :)))))))))))

ayy ewt talya yanlış hatırladım sanırım ben artık isimleri nickleri karıştırıyorum kusura bakmayın :)
ewt çok şükür donmuşlarım var 6 tane ameliyat olduğum için beklemek zorundayım zaten henüz hazırda değilim bakalım hayırlsı

hatçem akşam 7 den önce yapamam testi
belkide alırım sabah ilk idrarla aç karnına yaparım sabah 8 de de size haber veririm hhiihih
evet evet sabah yapacağım sizinle birlikte bende bekleyeyim hihihihih ayrı gayrımız olmasınnn

nevinim ay hadi ebi için hayırlı olsun yaa süper allah tamamına erdirsin inşallah

gııııııııııııızeeeeeeeeeeeem kaynatmııısınız yıne ohhhhh bızsızz
canım ya sabaha kadar bekle bılırsen bekle sabah ıdrarı dahamı ıyı olurmus ne
ayy kız heycanlandım yaaaa
bende kocama baska kurler varmı onun arayısındayım

meldıııııııııııııııııııııır kız sen nerelerdesın bır sey sorcam sımdı bızde 2 haftadır kecı boynuzu kuru kullanıyoz aynı anda havuc suyu ıcılırmı

kız nevın sen nasılsın yaa okudum yazıları canını sıkma kız.tabıkı deveyı saglam kazıya baylayıp sonra allaha emanet edıceksın.sen yınede kendıne dıkkat et ayyy nasıl heycanlsındır sımdı canım akrdesım benım

ben gırdımya dahada kımse gırmeeez hadı goruuruz kızlar baaaaaaaaaaaay

gizem valla sabredebilirsen ne guzel olur.... evet sabah idrari daha iyi oluyor... burdaki testlerdede onu tavsiye ediyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…