Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

KIZ GÜLLÜCAN DOLARIM SAÇINI BAŞINI HEEEE
kapsir yapma oklavayı alırım elime hee
ben hep burdayımda yazamıyorum şekerler ben artık böle yoğun olucam alışın buna yaa
ama sayfa pc de sürekli açık arada güncelleyip bakıyorum

nevinim inşallah canım benim bende sabahtan yazıcam size

hatçem sabrederim ben sabah daha iyi oluyomuş aç karnına ilk idrarla hep öle derler
hadi hayırlısı bakalım yaa
aslında tek cızık cıkacak diye yapmak bile istemiyorum :))))

kız bnmı kapsır yapıyom
tamm sen sabak yap sıkma canını allahtan hayırlsı ama tabıkı duygularını anlıyorum canım
mevlam hepımızı 2010 anne olmayı nasıp etsın hayırlısıyla
sonrada bu topıkten baska bır topıge gecmeyı nasıp etsın adıda su tup bebek annelerı baslıgında olur tabı sen yıne boyle aramızda olursun ınsaalh normal dogumlu bır sekılde canım belkı bızde oluruz kız dımı normal dogumlu ama ınsaalh

talyacım senı hep goruyomda hangı asmada oldugunu hatırlamıyorum ben csnım bıraz kendınden bahsedermsıın sencede uygunsa.hangı asamadasın kız

gullucan sesin çıkmadı hiç nereleredesin işin mi çok canım

kız bıraz ısım var bırazda esıme yenı kurrler arastırıyordum
sana sey sormustum belkı gormemısındır.
kecı boynuuzuyla havuc kuru beraber ıcılırmı
baska yerdekıler olmaz demıste senın bılgın vardır sana sorayım dedım canım

ahh canım benim gullucanım :) başladın yine sorularına acaba bende var mı kıss her yerde sormuş :) sizde sorun neydi :) yanımda olsan sıkıştıracaktım seni :)

farklı zamanlarda yapılması gerekiyor sanırım ama havuç kürü sigara içenlerde kesinlikle yapılmaması gerekiyor.

kızlar ben geldi yine gidicem ama bir bakayım dedim napıyorsunuz
kızlar hazırlandım tam dışarı çıkıcam bi baktım lapa lapa kar yağıyor döndüm artık şapka taktım öyle güzel bir manzaraydı ki tutmadı kar ama hoştu yağması büyükşehirlerde yağınca hayat felç oluyor ya burda da müthiş manzaralar oluyor şimdi yağmıyor ama dağlar ormanlar çok güzel gözüküyor

kızlar bu kürler için prof. dr. ibrahim adnan saraçoğlu nun sitesi var oraya bakabilirsiniz.

yok kız hıc bende varmı dıye degıl esımın spermelerını demıstım adetle sayıldıgı ıcın enazından arttırmak ıcın hangı bıtkı kurlerını kullanırım dıye arastırıyordum kız.zaten evıkap,zınko oyle bır sey bır tane daha ılacı var da bırde kecı boynuzu ıcırıyoum ıste sıfa allahtan ama aracılarına bakıyorum kııııııız hadı sordum cevap yaz bakalım

farklı zamanlarda yapılması gerekiyor sanırım ama havuç kürü sigara içenlerde kesinlikle yapılmaması gerekiyor.

kız bıızmkının cok sukur oyle alıskanlıkları yok hormonlarıda normal sevıyede,varıskoselde yokmus yanı bızımkınınkı acıklanamıyor sperm nıye dusuk oldugu canım bakayım olmazsa saracoglunun sıtesınde oyle bır uyarı varmı

kızlar bu kürler için prof. dr. ibrahim adnan saraçoğlu nun sitesi var oraya bakabilirsiniz.

sagolasınız efenduuum
senın tedavıyı ne yapcan baslamayı dusunuyonmu

eylul burdada ınce ınce kar yagıyooor ahhhh keske cok yagsa ıse gelemesek offffffff
hehehehhehhh

talyacım senı hep goruyomda hangı asmada oldugunu hatırlamıyorum ben csnım bıraz kendınden bahsedermsıın sencede uygunsa.hangı asamadasın kız

canim benim 2 negatif tup bebek denemem var... birisi dondurulmustu ama. Insallah bu aylarda birdaha deniyecem.

Kızlar beni de yazın.

Haymatlos - Alman Hastanesi

6-8 gün sonra OPU yapılacak bir aksilik olmazsa, ki aksilik yolda gibi, 350 doz Gonal F'e rağmen 7-8 yumurtam var ve yavaş gelişiyorlar....

evet güllücan çok kar yağarsa tatil olur dimi o zaman sizin orda çok yağsında size tatil olsun emi
güllücan canım sen eşin içinkeçiboynuzu kürünü uygula şimdiden başla aslında hiç zararı yok tamam mı benim eşimin sayı 80 milyondu ama ben tedavilerden önce uyguladım yinede daha kaliteli olsunlar diğe sende başla belki hamilede kalırsın canım

neyse ben şimdilik çıkıyorum komşum çağırdı çaya
hepinizi öpüyorum

ben tedaviye şubatta başlarım sanırım ay sonunda dr. gideceğim donmuşların olduğu yere.....

tabi oraya gidince dr. ne derim ne yaparım bilemiyorum eşim sakin ol bak donmuşlar orda diyip duruyor yoksa şimdiye kadar rezil etmiştim ama allahtan hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…