evet güllücan çok kar yağarsa tatil olur dimi o zaman sizin orda çok yağsında size tatil olsun emi
güllücan canım sen eşin içinkeçiboynuzu kürünü uygula şimdiden başla aslında hiç zararı yok tamam mı benim eşimin sayı 80 milyondu ama ben tedavilerden önce uyguladım yinede daha kaliteli olsunlar diğe sende başla belki hamilede kalırsın canım
neyse ben şimdilik çıkıyorum komşum çağırdı çaya
hepinizi öpüyorum
gullucan sen hic denedinmi tup bebek?
bizde sorun esimde..galiba sizdede oyle..?
evet canım benımde 2 hafta once negatıf sonucumu aldık.bıızmkı mıkroenjekteydı.evet esımde dendı problm sperm cok dusuk,morfolojıde dusuk dendı ıste oyle bende esıme kecı boynuzu yapıyom ıste vıtamınlerı ve 2 tane daha ılacı var bakalım fark olcakmı.sıızn neyınız vardı
canim bizdede sorun esimde. sperm sayisi cok dusuk ve galiba morfolojide... 0.02 milyon vardi en son baktirdigimizda..bizede mikroenjeksiyon uyguladilar..Ama maalesef tutmadi iste. Canim senin dondurulmuslarin varmiydi?
ben esime keci boynuzu insallah bugunden sonra uyguluyacam.. tesadufen cumartesi gunu keci boynuzu buldum marketten... aldim denicez insallah. Hollandada yasadigim icin keci boynuzu bulma sansim cok az.
gullucan ne gönderiyon kızım burdan oraya gıda gitmiyo yasak keçi boynuzundan bahsediyosan
bende göndercektim ama kargo şirketleri almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?