Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yaaa cıkmaaa eyluıulum
evet bende kalıtelı spermler olussun dıye yanı canım.sayısıda artsa morfolojı duzelse ahhh olcak ınsaalh canlarım benım
soylemesı ayıp benım herıfcıgım kecı boynuzunu ıcelı daha bır kuduruk oldu yaa sızdede varmı boyle bır degısım yaa kafamı kızdırıyor ama mecbur 3 ay ıcılecek ne yapcaz katlancaz artık

kız gızem sızınkıde oyle oldumuuuuuu

gullucan sen hic denedinmi tup bebek?
bizde sorun esimde..galiba sizdede oyle..?

evet canım benımde 2 hafta once negatıf sonucumu aldık.bıızmkı mıkroenjekteydı.evet esımde dendı problm sperm cok dusuk,morfolojıde dusuk dendı ıste oyle bende esıme kecı boynuzu yapıyom ıste vıtamınlerı ve 2 tane daha ılacı var bakalım fark olcakmı.sıızn neyınız vardı

canim bizdede sorun esimde. sperm sayisi cok dusuk ve galiba morfolojide... 0.02 milyon vardi en son baktirdigimizda..bizede mikroenjeksiyon uyguladilar..Ama maalesef tutmadi iste. Canim senin dondurulmuslarin varmiydi?
ben esime keci boynuzu insallah bugunden sonra uyguluyacam.. tesadufen cumartesi gunu keci boynuzu buldum marketten... aldim denicez insallah. Hollandada yasadigim icin keci boynuzu bulma sansim cok az.

kızlar şimdi merkeze onlıne bağlandım ve donmuş çözdürme işinin parasını sordum 500 tl. dedi. bakalım ben bu parayıda pek ödemeyi düşünmüyorum ama nasıl olacak çünkü dış gebeliği fark etseydi ilaçla düşecekti ameliyat olmayacaktım 600 lira ameliyata para ödedim çektiğim acı üzüntüde yanıma kar kaldı.

YA istanbula geldiğinde almadınmı sen keçi boynuzu

kızlar okuyorum yazıklarınızı

haymatlos listeye ekledim cnm hayırlı olsun inşallah tedevin

güllücan evet ilk hafta öle oluyo sabah akşam içtiği için herhalde bence bi mahsuru yok :)))))))))))))

meldirim hakkını sonuna kadar ara dr unda hatasının farkında olsun ve o parayı ödeme zaten sizin yüzünüzden 600 tl ameliyat parası verdim de çektiklerimde cabası de
fark etmemiş olmanız bana bu acıları çektirmeniz sizin suçunuz de

canım yaa eslerımızın hemen hemen aynı yanı bızımkınde 100,000 yazıyodu senıkıde 200,000 dımı yanlıs anlamdıysam.canım ben sana gonderırım oyle bır sey ıhtıyacın olursa.bırbırımıze destek olalım canım yaa.sen ordamı ogretmensın .

meldır evet hakkını savun canım kolaymı amelıyat ısı
baska yerde denesen olmuyormu donmusunu yaa

gizemcim listeye şimdi baktım ben kliniğin adını silersen ve donmuşlar için bekliyor dersen onların reklamını yapmış olmayalım uyuzlar

gullucan ne gönderiyon kızım burdan oraya gıda gitmiyo yasak keçi boynuzundan bahsediyosan
bende göndercektim ama kargo şirketleri almıyor

talyacım benım donmusum yok ne yazıkkı.3tane dollenmsıtı bırı yolda öldü
2 tane transfer oldu ıyıydı hemde 2 kalıteydı yanı ama olmadı canım

gullucan donmuşlar taşınabiliyormuş ama ben zarar görmesinden korkuyorum zaten gitmediğim yerde kalmaddı ankarada diyebilirim artık 1 sefer daha deneyeceğim orda daha dikkatli olurlar umarım bu sefer

gullucan ne gönderiyon kızım burdan oraya gıda gitmiyo yasak keçi boynuzundan bahsediyosan
bende göndercektim ama kargo şirketleri almıyor

aaa hakkatenmı kız nıye yasak gondermek ne varmısta yasakmıs her bır sey gelıyorda kecıboynuzumu yasak oluyor kız bomba etkısımı varmıs canım yaaa

ee meldır oyle baya yapan var kız
nasıl guvenıp tekrar aynı hastanede yaptırcan yaa
maya yakın degılmı sana
orayı begenmedınmı arastırdınmı canım

kiz gizem yok olamadim istanbuldan ya... grup halinde gittigimiz icin, hic firsatim olmadi.. zaten varya 3 gun kaldik istanbulda... 5 gundu ama 2 gun yolda gecti ...

gullucan benim 3 tane 1. kalite transfer yapıldı dr. bana masadayken dedi ki 4-5 transfer yapılacak bu gün en iyi rahim durumu olan ve en iyi embiriyoya sahip olan çift sizsiniz demişti bu işler biraz şan kader sanırım.

evet gullucan, gizemim sagolsun daha onceden telefon acmisti, olmuyormus... Ama Allaha cok sukur burda buldum... subattada kayseriye gitcem, artik alirim insallah.

gullucan mayadan hiç hoşlanmadım dr. muaynede oldum benim için çok olumsuzdu...

güllücan ben anlamadım ne demek yolda öldü
bi yerden başka bir yere götürmek diye birşey yok
bunu bana çok güvendiğim bir dr söledi inanmayın öle şeylere para tuzağı onlar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…