canım yaa eslerımızın hemen hemen aynı yanı bızımkınde 100,000 yazıyodu senıkıde 200,000 dımı yanlıs anlamdıysam.canım ben sana gonderırım oyle bır sey ıhtıyacın olursa.bırbırımıze destek olalım canım yaa.sen ordamı ogretmensın .
güllücan ben anlamadım ne demek yolda öldü
bi yerden başka bir yere götürmek diye birşey yok
bunu bana çok güvendiğim bir dr söledi inanmayın öle şeylere para tuzağı onlar dedi
ya bak güllücan evet tedbir bizden takdir allahtan canım benim
ama çooookkk fazla tedbir almamız lazım piyasası var bu işin artık yaaa
(((((((((((((
eee heralade canım bu kadar kobay gıbı dene dene bır suru para ondan sonra hayal kırıklıgı
bu konuda sana tabıkı katılıyorum canım ama ben sahsıma aıt ıyı bır yerde ve doktorda denedıgımı dusunuyorum ve olmadı ne yapım sımdı kendımı atımmı yanı ben bunu dedım cnım
benide listeye ekleyebilirsiniz kizlar.ama benim minnosum geldi bugün tam 4 aylik:)
darisi isteyen herkesin basina.
gullucan ben artık gizemin dediği gibide ist. gitmeyi düşünüyorum hattaiulun beye gelmeyi düşündüm ama tabi nasıl olur bilemem çok zor sanırım bakalım allahtan hayırlısı..
gizemcim dyorum ki bazen hep mi dandik denk geldi yoksa nasip değil miydi ikizlerde 6 ayda beni bırakıp gittiler yaa neyse kızlar içiniz kararmasın ben allahtan hayırlısını diliyorum kendim için ve hepimiz için allah yar ve yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?