Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

evet gullucan, sayisi 200 000. Ama esimin tup bebek icin sperm verdigi gun cok kotuymus, iki defa almak zorunda kaldilar... Insallah dahada kotuye gitmiyordur..

ilk gittiğim dr.da anatolyanın dr.uydu aşılamalar için söğüşledi durdu bizi...
sonra fatih ünv. hast bi profa gittim yumurtayı büyütemedi aşılamadan 2 gün sonra kanamam oldu.....
sonra burası ayy ne bileyim canlar yaa artık tamamen kader bizim için diyorum bu kadar aksilik oldu yani allah beterinden saklasın bakalım neler bekliyor bizi

tutan aşılamam ztb hast. bi dr.unda oldu. bu merkeze başlamadan oranın tüp bebek klinik şefine gittim o da muaynehanede 200 aldı hast. yüzüme bile bakmadı ben yapmayacam ekip yapacak dedi işlemleri........
mayayada gittik eşimle gitmediğimiz çok az yer kaldı yani artık olacak olursa orda da olur diyorum ameliyatımı gazide yaptırdım doç. bi dr. du hiç alakası olmayan bi ilaç verdi adet olmam için

yanı tabı canım bır kac arkadas vardı bır topıkte 6,denemesı ve tek umudu son 1 embrıyoydu onu transfer yaptırmıstı suan hamıle benden 2 gun onceydı transferı suan 1,5 aylık oldu nasıp yaa
tedbır bızden takdır allahtan canım yaa

meldirim bence sen hep dandirik adamlara denk gelmişin yaa
valla bak benden sana tavsiye şimdi dondurulmuşlarını dene inşallah son olur tutarda sende kurtulursun canım bnm
ama baktın olmadı artık ankarada deneme derim ben sana
orası sana psikolojik olarak bile iyi gelmemiş

arkadaşlar bakın bu tüp bebek %80 ticarete dönüşmüş artık çok paralar dönüyo bu işte bizimde gözümüzü açmamız lazım aşılama işlemi asla kliniklerde özel muayenelerde olmuyo bu tamamen kandırmaca
bizim bi akraba 3 kere denedi dr un muayenehanesinde
laboratuvar başka bi yerde koyuyolar bi kaba al kolunu altına yallah dr a
gidene kadar zaten olan oluyo spermlere hangi devirde yaşıyoruz yaa mantıksızlığa bakarmısınız al kolunun altında tutki vücut ısısında olsunmuş
nitekim 3 denemede paralarda boşa yaniii

ya bak güllücan evet tedbir bizden takdir allahtan canım benim
ama çooookkk fazla tedbir almamız lazım piyasası var bu işin artık yaaa
(((((((((((((

güllücan ben anlamadım ne demek yolda öldü
bi yerden başka bir yere götürmek diye birşey yok
bunu bana çok güvendiğim bir dr söledi inanmayın öle şeylere para tuzağı onlar dedi

ya canım benım 3 tanesı dollenmıstı
1 tanesı 4 hucreye vardı yarı yolda kaldı onu dedım ne bıleyım elı oyle yazdım
pekıı sımdı meldır ısteme ıstemeye zorla donmusları ıstemedıgı yerdemı denıcek
benım tedavı suresınce hastanede bır kac hastaya denk geldım

benım doktorum ulun bey bılıyon
almandan ayrılınca hastaları onun pesınden umuta gelmıs
ama donmusları buuyk bır ıhtımalle hastane arası gıdıs gelısı umutla alman ayarlamıstır
uygunsuz olsa bukadar kısı denermı
tabıkı kafanı karıstırmak ıstemem canım yaa allah yardımcın olsun canım meldırcıım

ya bak güllücan evet tedbir bizden takdir allahtan canım benim
ama çooookkk fazla tedbir almamız lazım piyasası var bu işin artık yaaa
(((((((((((((

eee heralade canım bu kadar kobay gıbı dene dene bır suru para ondan sonra hayal kırıklıgı
bu konuda sana tabıkı katılıyorum canım ama ben sahsıma aıt ıyı bır yerde ve doktorda denedıgımı dusunuyorum ve olmadı ne yapım sımdı kendımı atımmı yanı ben bunu dedım cnım

türkiyede uzmanlaşmış kadro sadece 3 hastanede var başarı oranları ve dünya çapındaki araştırmalarıda oldukça fazla
hatta kök hücre için araştırmalar yapıyolar yani düşünün ki bir kan hücresinden döllenme oluşturarak hamile kalınacağını kanıtlamaya çalışıyolar bu ekibi ben ntv de izledim gerçekten başarılılar
ama hastaneler çok pahalı neyse isim vermeyeceğim herkesin bildiği yerler aslında

kızlar slm nasılsınız ya uzun zamandır giremiyom geçmişi okuyamıyacam zamanımı çok alır şimdi.

benide listeye ekleyebilirsiniz kizlar.ama benim minnosum geldi bugün tam 4 aylik:)
darisi isteyen herkesin basina.

yok bebem ben sana bişi demedim
içimize sinmesi çok önemli dr un ve hastanenin
mesela ben anadoludanda aydın beyden de pozitif etkilendim yani
çok iyi çok sıcak harikalardı
ama umuttepedeki prof arda olmaz güvenme dedi bol orası dedi
rabbim tez vakitte güldürsün yüzümüzü napalım
bizlerin umutlarıyla hayalleriyle oynayıpta haksız yere üzerimizden para kazananlar varsa allah o paraları yedirmesin onlara inşallah kursaklarında kalsın herbir kuruşu

gullucan ben artık gizemin dediği gibide ist. gitmeyi düşünüyorum hattaiulun beye gelmeyi düşündüm ama tabi nasıl olur bilemem çok zor sanırım bakalım allahtan hayırlısı..
gizemcim dyorum ki bazen hep mi dandik denk geldi yoksa nasip değil miydi ikizlerde 6 ayda beni bırakıp gittiler yaa neyse kızlar içiniz kararmasın ben allahtan hayırlısını diliyorum kendim için ve hepimiz için allah yar ve yardımcımız olsun

gullucan ben artık gizemin dediği gibide ist. gitmeyi düşünüyorum hattaiulun beye gelmeyi düşündüm ama tabi nasıl olur bilemem çok zor sanırım bakalım allahtan hayırlısı..
gizemcim dyorum ki bazen hep mi dandik denk geldi yoksa nasip değil miydi ikizlerde 6 ayda beni bırakıp gittiler yaa neyse kızlar içiniz kararmasın ben allahtan hayırlısını diliyorum kendim için ve hepimiz için allah yar ve yardımcımız olsun

gızemcım amın canım hepsıne devlette olsa ozel de olsa yedırmesın rabbım cıkarsın

canım aramıza hosgeldın.allah analı bablı buyutsun aalah hayırlı evlst olmayı nasıp etsın csnım.tup bebekmı cocugun canım ya bızede dua et bızımde olsun ınsaalh

azracım hoşgeldin

meldirim kuzum dr ihmalide çok fazla
ama ikizler konusunda takdiri ilahi cnm benim rabbim öle yazmış
hepimizin çekicek çilesi görücek günü varmış demekki
napalım allah başka dert vermesin
sınavımızdan alnımız ak çıkmayı nasip etsin inşallah

kız canını sıma dıcem ama tabıkı elınde degıl.ya olmazsa ulun beyle telde konus ondan bılgı al yada meıl at soru sor nıye caresıne bak canını sıkma.tabıkı nasıl bırılerını gelmısın bılmıyorum yaa var ya agzımı bozcam korkuyom ceza alırım dıye.kalbını ferah tutmaya calıs gel kız ıstanbula beraber tedavı oluruz canım yaaa

neyı zor kız anlamdım ya.
moralını bozma canım yaa bak sımdı aynı benım hareketlerımı yapıyon bu kadar kaptırma bak guvenmıyosan nasıl olcak yaaa

tanya cım cıktınmı canım.
ınsaalh kotu gıtmez sen kecı kurunu dene bakalım hep beraber 3 ay sonra bakarız sonuclara canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…