Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bende ıyım ıste ısteyım senın dedıgın gıbı yuvarlana yuvarlana gıdıyoruz.cok sukur saglımız yerınde en onemlısıde o dımı canım

hoş geldin azra siteye bişey oldu zor giriyorum
gullucan kız onlara güvenmiyorum ama beni bekleyen 6 tane melek var onlara güveniyorum. orda deneyeceğim şu anda başka bir düşüncem yok eğer olmazsa ozaman eşimle oturup karar veririz sanırım 2. tüp bebek hakkımızı iyi kullanmak lazım değil mi ?

slmmm kızlar yeniden geldim

yyaaa bu ticaret olmuş fikrine bende katılıyorum
gerçekten durum çok feciii
adamlar para için senin umudunla oynuyorlar yok böle bir şey

ayy ınsaalh canım sen ısıne bak canım sonra yıne gorusuruz ınsaallah.senın donmusun varmıydı ya

kızlar ben çıkıyorum anca toparlanırım yarın gizem senden güzel haberler bekliyoruz 8.30 da burdayım hemen yaz :) hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

meldirim canım benim inşallah komik ama ben test yapmaya ilk defa korkuyorum
inşallah dediğin gibi rabbim bana sizlere güzel haberler vermeyi nasip eder
inşallahhhhh

öptüm cnm seni kendine dikkat et herşeyide kafana takma
allaha emanet ol

kız hatçem hakketten yaa sen ne zaman denicen şu kuzucukları ay iyice üşüdüler ama yaa

bu arada o songülü bi elime geçireyim yolacam saçını başını nerde bu gezgin yaaaaaa

gizem canim insallah bu ay deniyecem..adet olmayi bekliyorum suan.. bir kac gun icinde olurum herhalde...
evet bugun hic girmedi songul... iyi geziyor o maasallah...
Ya ben yokken nevin71 girdimi hic? haber alamiyoruz dimi ondan

HAYIRLISILA GÜZEL HABERLELE GELRİSN YARIN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…