azraa hosgeldın naber nasıl gıdıyor hayat
hoş geldin azra siteye bişey oldu zor giriyorum
gullucan kız onlara güvenmiyorum ama beni bekleyen 6 tane melek var onlara güveniyorum. orda deneyeceğim şu anda başka bir düşüncem yok eğer olmazsa ozaman eşimle oturup karar veririz sanırım 2. tüp bebek hakkımızı iyi kullanmak lazım değil mi ?[
tabıkı 6 melegın orda onları almak lazım ama neyse bakalım dene ınsaalh olumsuzluk olmaz sen kalbını ferah tut canım ulun beye sormustum ben.sımdı sansım azaldımı ılkınde olmayınca dıye oda yok 2,denemede 1, kadar sans var dedı ama canım tabı gıtgıde dusuyormu onu bende bılmıyoum sen sımdı bunları dusunup kafanı bulandırma.doktorla guzelce konus bakalım allahtna hayırlsı yaa
meldirim bence sen hep dandirik adamlara denk gelmişin yaa
valla bak benden sana tavsiye şimdi dondurulmuşlarını dene inşallah son olur tutarda sende kurtulursun canım bnm
ama baktın olmadı artık ankarada deneme derim ben sana
orası sana psikolojik olarak bile iyi gelmemiş
arkadaşlar bakın bu tüp bebek %80 ticarete dönüşmüş artık çok paralar dönüyo bu işte bizimde gözümüzü açmamız lazım aşılama işlemi asla kliniklerde özel muayenelerde olmuyo bu tamamen kandırmaca
bizim bi akraba 3 kere denedi dr un muayenehanesinde
laboratuvar başka bi yerde koyuyolar bi kaba al kolunu altına yallah dr a
gidene kadar zaten olan oluyo spermlere hangi devirde yaşıyoruz yaa mantıksızlığa bakarmısınız al kolunun altında tutki vücut ısısında olsunmuş
nitekim 3 denemede paralarda boşa yaniii
hosgeldın yeter
tanya cım cıktınmı canım.
ınsaalh kotu gıtmez sen kecı kurunu dene bakalım hep beraber 3 ay sonra bakarız sonuclara canım yaa
meldirim canım benim inşallah komik ama ben test yapmaya ilk defa korkuyorum
inşallah dediğin gibi rabbim bana sizlere güzel haberler vermeyi nasip eder
inşallahhhhh
öptüm cnm seni kendine dikkat et herşeyide kafana takma
allaha emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?