Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar ben Çıkıyorum herkese ıyı akŞamlar

28 günde bir düzenli olarak adet kanaması gören bir kadın, kanaması geciktiğinde hemen endişelenebilir. Bu konuda daha fazla bilgi verilmeden önce basit ve pratik bir bilgi verilmesi uygun olur : Çok düzenli olarak adet kanaması gören bir kadın yılda bir iki kez gecikmeli adet görebilir. Bunun neden iş değişikliği, üzüntü, aile içi stres, yaşam tarzı değişikliği, iklim değişikliği, yorgunluk gibi basit sebeplerdir. Bu olay beynin bilinçli kısmını etkileyerek buradan hipotalamus adı verilen bölgenin işlevini bozmakta ve adet döngüsü burada “takılmaktadır”. Böyle bir durumda tıbbi bir değerlendirme yapılması gerekli değildir. Öte yandan düzenli olarak adet kanaması gören bir kadında adet gecikmesinin en sık görülen nedeninin gebelik olduğu göz önünde alınarak, bu konuda da gerekli gebelik testleri yaptırılmalıdır.

Yukarıda adet kanaması gecikmesinin gebelik ve stres olarak iki temel nedeni ele alındı. Gecikmenin uzun süreli olması durumunda (beklenen üç adet kanamasının olmaması) veya takip eden birkaç adet kanamasının gecikmeli olarak gerçekleşmesi durumunda olabilecek nedenin ortaya çıkarılması için mutlaka doktor kontrolü yapılmalıdır.

yetercim amin
iyi akşamlar

hatçem kuzum nevin ablam bizi unutmuştur inşallah başka bi neden düşünmek bile istemiyorum ama çok endişeliyim hiç böle yapmazdı enişte yasakladığı zaman bile bize haber vermişti uf yaa çok merak ediyorum gerçekten

kızlar şimdi adet hesaplayıcısına baktımda son 3 ayki adet tarihlerime bakılırsa benim 31 aralıkta adet olmam gerekiyomuş
ya ama ben test yapmaya korkuyorum ya tek çıkarsa gerçekten sanırım umutlanmışım farkında olmadan
ne olur dua edin benim için

gizem bende cikiyorum canim..sana hayirli aksamlar... ve yarin insallah senin guzel haberini aliriz...insallah stres yuzunden degilde gebelikden adetin gelmemistir....

canim insallah dua edecem sana..insallah ikinci cizgiyi gorursun... burda sen hepimize nese oldun. Insallah karsiligini gebelikle alirsin!

canımısn hatçem inşallah allah razı olsun dualarını için çok sağolun yaa

of eğer varsa 4 hafta 4 günlükmüş ayy yaaa

kendine dikkat et hatçem seninde inşallah bu dondurulmuş bebişlerle buluşman olucak inşallah canım benimm

evet gullucan, gizemim sagolsun daha onceden telefon acmisti, olmuyormus... Ama Allaha cok sukur burda buldum... subattada kayseriye gitcem, artik alirim insallah.

buyrun gelin kayseriye ama ne alacagınızı anlamadım bu arada yapabilecegim birşey varsa yadımcı olmak isterim.siz hangi şehirdesiniz.sen hangi aşamadasın talya 83.ben şubatta 6.tüpbebek denemesi için inş.memorialdeyim.

Yaa gızem boyle yapma nıye korkuyon yaa.
Yeterkı sız saglıklı olun allahın zınıyle olur canını sıkma
hadı bakalım ınsallah ıyı haberlerını beklıyoruz bak Ölmezsem yarın 8,30da ısteyım haberını hemen beklıorum hee

Offf gızem yaa aynen bıızm gıbı oldun hee
bırde bıze kızıyordun ıste kadınız duygusalız canım yaa yıkılmak yok nasrettın hacanın ısıne dondu ısımız tobe tobe yaa
ya tutarsa muhabbetı yanı
sıkma kendını yok yere germe ıyı dusun canım yaaaa

Sel76 canım yaa sende bayagı ımtıhandan gecmısın senın ne problemın varda tup denedın ınsaalah 6,da rabbım yuzune guler canım benım

sel 76 canım talya kayserili şubatta memleketini ziyarete gelicek hollandada yaşıyor
orada keçi boynuzu bulmak çok zor türkiyeye geldiğinde alıcak burdanda gönderilmiyor çünkü gıda yollamak yasak öle işte

gullucan canım valla korkuyorum yaa
ama şimdi nette okuduklarımddan sonra yapacağım ne yapayım eğer varsa benimleyse zaten o beni hissetmeye başladı annesinin bi korkak olduğunu düşünmesini istemem :)))))))))))))
allahım yardım et bana yarabbimmm yaaa

ya güllücan huylarını bana geçirdin heee
gıcık bacım benim yaa senden fazla panik oldum yahuu
neyse birazdan sakinleşirim hihhiih
evime gideyim bi sıcak çorba yapayım hııımmmm ohhh limonlu limonlu içeyimm hihihihiihi

ben çıkıyorum mecburen hepinizi öptüm şekerlerrrrrrrr

offfffffffffffff çorba hayallerim ve tv karşısında pinekleme hayallerim suya düştü
çünkü kaynanama gidiyoruzzzzzzz yineeeeeeeeee

Tamam canım boyle olau basa gelınce hepımızın tepkısı aynı oluyor canım
ınsaalh hakkında hayılrısı neyse rabbım onu nasıp esın bacım
korkma allahın ızınıyle hepımız anne olcaz
sıkma oguzel yuregını canım ya
bu gece guzelcene uyu sonra sabah testını yaparsın canım benım

ben kaçtım
allaha emanet olun bana dua etmeyi unutmayın ne olurrrrrrrrr ((((((((((

Kız valla sız oraya tasının ıstersenız kıracıysan yok yere kıra vermeyın ya
kız bu nebıcım ıs
senın kocabayagı duskun anaya heralde heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…