Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

güllücan sebebsiz infertiliteyim.ben normal eşim normal .ama çocuk yok o anormal.en son yine 4.ameliyatımı oldum.daha ne anlatayım

kızlar herkese günaydınnnnn
testin sonucu negatif napalım kısmet değilmiş
rabbim ne zaman layık görürse ozaman verecek
benim biraz işim var dışarı çıkıyorum bankaya hadi öptümmmm

gunaydııııııııııııın hepınıze yepyenı bır gunde ınsaalh herkes ıcın ıyı seyler olur.
gıııııııııı<em olsun canım sen ve kocan saglıklı sıhhatlı olun allahın ıznıyleo lur ınsaallh
sudenur canım gunaydın ben sızı ılk defa goruyom heralde denk gelmemıstık cnım

meldır sanada gunadııın canım
sel76 canım hayırlısı ınsaalh ne amelıyatı oluyon boyle sen nerde tedavı goruyon canım benım allah herkese yardım etsın problemı bılmek dahamı ıyı acaba yaa.cok sukur allahım sana

umutefe hosgeldın canım aramıza
sen kacıncı asamadasın hadı bakalım hayırlısı allahtan

günaydın gullucan
gizemcim allahtan hayırlısı canım inşallah yakın zamanda olacak sabretmek lazım :)

nasılsn gullucan erkencisin bende gizemi merak ettim gazeteleri açmadan hemen buraya bakayım dedim

bende gizemi merak ettim (( hayırlısı olsun artık gizoooşşş

GÜNAYDINLAR a.s.a.s.a.s.

kızlar herkese günaydınnnnn
testin sonucu negatif napalım kısmet değilmiş
rabbim ne zaman layık görürse ozaman verecek
benim biraz işim var dışarı çıkıyorum bankaya hadi öptümmmm

CANIM SAĞLIK OLSUN
UMUTLANMIŞTIK AMA KISMET ARTIK :teselli::teselli::teselli:

günaydınlar herkese nasılsınız gizemimin sonucu negatif çıkmış demek ki stresten gecikmiş sağlık olsun diyelim artık

hayırlısı bölemiş üzülmedim değil ama napalım vakti gelmemiş demekki
çokta takılmıyorum valla napıyımki
allah sağlık versin hepimize

evet eylülüm sanırım stresten hava değiişiminden şundan bundan gecikmiş :)))
hala olmadım ama hihihihi
ya azıcık silik bi cızık bile yoktu tam tek çizgi hihihhii

kızlar beni merak ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sizi teyze yapacaktım ama olmadı :))))))))))

gunaydin kizlar...
gizemim canim canin sagolsun. Onemli olan senin ve kocanin sihati yerinde olmasi. Insallah birgun kavusacaksiniz bebislerinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…