Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

senın bu hastane nıye oyle yapmıs sonra amelıyat oldun bunun yuzunden yaa ne dıım ben bu ş.......
ahh bu paracılar yokmu adamı kobay gıbı denıyorlar

malesef bunların düzgünü yok sanırım gullucan biz eşimle 1 mi olsun 2 mi diye düşünürken 4 diyince şoka girdim

talyacım songul bayadır gırmıyor ne oldu bılmem
gecenlerde sıfresını unutmustu bızı gıremeden garıbım takıp edyormus sonra nasıl olsu bılmıyorum ama heralde gezmelerde bıızm kız

kıııııııııız gıııııııııızeem aldınızmı ıscılerınızı yazık bır suru ınsan gelmısıtr dımı hele bu krızde allah hepımıze yardım etsın

KIZ GÜLLÜCAN ACI SEN BAKALIM
adamlar geliyo iş beğenmiyo yaa
ilk okul mezunu ben bu iş yapmam diyo ortam paslı pismiş
töbe yarabbim yaa
çoluğu çocuğuda evde ekmek bekler
boşver işsiz yok iş beğenmeyen çokkk

rady canim yasin kac? bi massurü yoksa sorabilirmiyim? BENDE HIC ASILAMA YAPTIRMADIM benim bi oglum var 9 yasinda ALLAH oglusuma hayirli uzun ömürler versin

kusura bakma canım yemeğe gitmiştim de.ancak fırsat buldum.26 yı dolsurdum.26 buçuk yaşındayım yani :))

sütle maydonozu da ilk kez duyuyorum.öyle bişey mi varmış.ama zaten geçti artık.tedaviye başladığımız için bunlar şimdi kullanılmaz.sakıncası olabilir belki.

ya bu arada kaç tane transfer edileceği konusunda bende çok kararsızım aslında.biz ikiz olmasını çok istiyoruz.o nedenle 3 olsa daha iyi olur gibi geliyo sanki.kendim için tabi

of yaaaaaaaaa
bu ne biçim yoğunluk karnımda çok ağrıyorrrrrrrr

kız gızem hakkaten heee ben bı ıs yerıne gırerken ıs bulamamıstım ne yapayım evdede cok sıkıldım maddı yondende tabı 4,5 ay alt kademede calsıtım sonra santrale gectım hııııcte gocunmam sonunda helalınden kazanmaya calısıyoruz dımı.tabı ılk baslarda bıraz zorlandım benden mezunıyetı dusuk ınsanlar masa basındaydı ama cok sukur rahatladım yaa.zaten dua ederken bıle allahım ıssızlere ıs nasıp degıl arayıpta bulamaynlara dıyorum cunku senın dedıgın gıbı mıllet ıs bulamıyor bulup beyenmeyen var yaa ne sacma bır zıhın ya

canım sen nerde denıyon tup bebegı anlattınsa gormedım canım ya allah yardımcın olsun

of yaaaaaaaaa
bu ne biçim yoğunluk karnımda çok ağrıyorrrrrrrr

gızem dıkkat et kendıneınsanda bır kac gun gecıkınce sankı daha cok sancısı oluyor dımı benım pek sasmaz ama cok sukur bır kac kere sasmıstı cok sancım olmustu benım yaa
cok zor ıte hem sınır ol hem adet offfffff allah yardım etsın canım ya

gızem sana rahım rontgenı cektılermı
kız kafam karısıyor doktor bana ısrarla sana yapmaya gerek yok dedı transferden oncede sonuc negatıf aldıgımızdada sordum yıne sana gerek yok dedı rahım normal gozukuyor dedı ama ıstersen butun testlerı ısteyeyım yok yere 500 tl verırsındedı bende ıyı ozman dedım ama yınede kafama takılıyor
meldır senın ultrrasonda problemın gozukmusmuydu yoksa rahım rontgenındemı gozuktu yaa bana kızmayın aydınlatın benı mumlarım lutfeeeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…