Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

slm kıslarr geldim ama hemen çıkmalıyım okuyamıcam geçmişi
gizem yaptın mı tahlili cvp yaz bekliyom

songul nerdesın bakım yaa
herkes senı soruyor sureklı kayboluyon heeeeeep
gızemın ısı bugun bayagı yogun
sonucu neyazıkkı negatıf cıktı yaa

gullucan ben aşılama deneyeceğim için tüpler açıkmı diye rahim flmi çekmişlerdi 3 sene önce sonra tüp bebeğe geçmeden ofis histereskopi yapıldı rahime bakıldı ucu ışıklı bir aletle su fışkırtarak ilerlediler bi sorun yoktu ama bildiğim kadarıyla tüp bebek için tüplerin önemi yok çünkü ameliyattan sonra bana sadece tüp bebek şansın var artık dedi dr. tüpler alındığı için .... bildiklerim bunlar

hımm doktor da bana sende ultrasonda bır problem gormedım herseyın gayet ıyı dedı demekkı gerek gormemıs dımı olsa ısterdı heralde hele paracı olsa muhakak ısterdı dımı canım

canlarım benim ya
gece okuyorum yazdıklarınızı ama kaç gündür evde yoktum annem ablamlar dükkan işleri filan bugünde kaynanama ilaç yazdırdım öyle yani bi koşturmaca oldu kaç gündür özledim sizleriii

hatçem yarın kontrolum var sanırım ptesi transferim olurr yarın yazarım gelincee çok seviyom senii bebemmm

guulucan şekerim böyle koşturuyom yarın uzun uzun görüşürüzz inşş

gizem im aslında biliyodum gebe olmadığını çünkü sonuçlar ii çıkınca psikolojik olarak etkileniyo insan ondan geciktinn inşşş bi daha ki ayyy hamiş olursunnn fıstığım sıkma canını istmeseskte etkileniyoruzzz napalımmm

öpüyorum sizi kıslarrr

off oturmaktan yoruluyorum kızlar, yanlızlıktan sıkılıyorum iyki sizler varsınız hem derdime ortak hem bana arkadaş :)

bebekteyiz allah kolaylık versin canım hayırlı haberler bekliyoruz senden de

benide benide ekleyiiiiiin ya.bende eurofertil de yaptırdım yarında test günüm.umarım yanına hamilede yazdırırım:))

of kızlar offfffffffffffffffffffffff
ya bi insanın aklı hiçmi boş kalmaz yaaa valla çatlıycam heee
her yandan bişi çıkıyo uğraş çok olunca sıkıntıda bitmiyor işte

songülüm cnm bnm haklısın etkilendim sanırım ben biraz hihihi olsun napalım
senden güzel sonuç alırız inşallah

mersinli ekledim senide inşallah yarın bize hamileyim yazarsın

Merhaba,kizlar nasilsiniz ben dun donus yaptim Istanbuldan beni hatirlayan var insallah baya dir girmedim sunku, transferim cumartesi gerceklesti Memorial tup bebek merkezinde tedavim oldu cok memun kaldim dualariniza ihtiyacim var eksik etmeyin

nisa cım tabiki hatırlıyorum allah yardımcın olsun güzel ekip türkiyenin en iyi hastanesi diyebilirim
hayırlısıyla güzel sonuç al inşallah dualarımız hepimiz için tabiki senin içinde meraklanma

kızlar hepinizi ççooooooooookkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmm

benide benide ekleyiiiiiin ya.bende eurofertil de yaptırdım yarında test günüm.umarım yanına hamilede yazdırırım:))

İNŞŞŞ CANIM GÜZEL HABERLELE GEL YARIN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…