merhaba,kizlar nasilsiniz ben dun donus yaptim ıstanbuldan beni hatirlayan var insallah baya dir girmedim sunku, transferim cumartesi gerceklesti memorial tup bebek merkezinde tedavim oldu cok memun kaldim dualariniza ihtiyacim var eksik etmeyin
benide benide ekleyiiiiiin ya.bende eurofertil de yaptırdım yarında test günüm.umarım yanına hamilede yazdırırım:))
Merhaba,kizlar nasilsiniz ben dun donus yaptim Istanbuldan beni hatirlayan var insallah baya dir girmedim sunku, transferim cumartesi gerceklesti Memorial tup bebek merkezinde tedavim oldu cok memun kaldim dualariniza ihtiyacim var eksik etmeyin
gullucan ben aşılama deneyeceğim için tüpler açıkmı diye rahim flmi çekmişlerdi 3 sene önce sonra tüp bebeğe geçmeden ofis histereskopi yapıldı rahime bakıldı ucu ışıklı bir aletle su fışkırtarak ilerlediler bi sorun yoktu ama bildiğim kadarıyla tüp bebek için tüplerin önemi yok çünkü ameliyattan sonra bana sadece tüp bebek şansın var artık dedi dr. Tüpler alındığı için .... Bildiklerim bunlar
hımm doktor da bana sende ultrasonda bır problem gormedım herseyın gayet ıyı dedı demekkı gerek gormemıs dımı olsa ısterdı heralde hele paracı olsa muhakak ısterdı dımı canım
bende cikiyorum kizlar kendinize iyi bakin sızlerı allah ımaemanet ediyorum
bugün bende grip olmusum gözlerimi acamiyom su an
ben geldım kızlarrrrrrrrr huhuopuyorumnanaktan
kizlar bende cikiyorum... Bugun biraz erken cikacam... Optum kizlar..
kızlar merhaba ben geldim ama şimdi sizler gidersiniz olsun ama yarın görüşürüz gidenlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?