Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

merhaba,kizlar nasilsiniz ben dun donus yaptim ıstanbuldan beni hatirlayan var insallah baya dir girmedim sunku, transferim cumartesi gerceklesti memorial tup bebek merkezinde tedavim oldu cok memun kaldim dualariniza ihtiyacim var eksik etmeyin

inşş rabim gönlünden geçeni nasip etsin
emeklerimizi boşa çıkarmasın
mevlam yar ve yardımcımız olsun

gizemim duygusal bacım napak sana ya bugün.
bendede yok valla takıılayım sana

yeni gelenler arkdaşlar hoşgeldiniz inş. güzel sonuçlar alırsınız

Merhaba,kizlar nasilsiniz ben dun donus yaptim Istanbuldan beni hatirlayan var insallah baya dir girmedim sunku, transferim cumartesi gerceklesti Memorial tup bebek merkezinde tedavim oldu cok memun kaldim dualariniza ihtiyacim var eksik etmeyin

Hayırlı olsun canım dualarım senınle kuşumopuyorumnanaktan

Tesekur ederim kizlarrrr cok sag olun Insallah bu kez emeklerim bosa cikmaz ama sunu soyleyebilirim merkez cok profesionel Doktorum Hale hanimdi cok seker birisi

hımm doktor da bana sende ultrasonda bır problem gormedım herseyın gayet ıyı dedı demekkı gerek gormemıs dımı olsa ısterdı heralde hele paracı olsa muhakak ısterdı dımı canım

kızlar evet tüpbebekte tüplerle bir işlem yok
bende histereskopi oldum benim dr hiç bir sorun yok her şey mükemmel demişti ama olmadı gerçekten kısmetinde ne varsa karşına o çokıyor
her şey kısmet

kızlar hoş geldiniz ama ben çıkıyorum herkese iyi akşamalar öpüyoruummm muckkssss

kızlar merhaba ben geldim ama şimdi sizler gidersiniz olsun ama yarın görüşürüz gidenlerle

kızlar benim 6 yılık evli bir kadeşim var sebepsiz infertiliteyele boğuşan
yarın onun kontrolü var
adanaya ünvrst ye gideceğiz
dr aşılama yapmaya karar verdi yarın yumoşların durumuna bakacak
inşş her şey yolundadır
inşş aşılam günü başarıyla sonuçlanır ve bebişine kavuşur
allahım herkesin yardımcısı olsun

kızlar allah herkese sağlık versin gerçekten hani hasta ziyaretine gittimya tanıdığımıza çok etkilendim varya kadın 41 yaşında onlarında çocukları yok olmadı yani yıllardır herşeye karşı alerjisi var önceden de vardı ama az şimdi tatlının hiçbir çeşidini yiyemiyor hazır gıdaları da yiyemiyor hep taze yemek yemeliymiş dünden kalan yemeği yiyemiyormuş yağlı yemekleri kızartmaları da yiyemiyormuş şimdide cilt kanseri başlamış ilaç kullanıyormuş ne ilacıda tam soramadım ayaktaydı ama rahatsızdı yani
sağlık en önemlisi ya allahım kimseyi zor durumda bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…