eylülüm amin cnm bnm bitanem
herşeyden önce sağlık işte
ben bu akşam anneme gideceğim
kocamla aramız dünden beri limoni
adama bi haller oldu test iyi çıkınca biyerleri kalktı töbe yarabbimya
bazen hiç çekemiyom valla
geç gelicem dedi
ne halin varsa gör dedim bende hihiih
ohh anneme giderim işte ohhhhhhhhh
iyi oldu gıcık yaa
ama çok üzülüyorum bölede olunca ufff
bana ne oluyo yaaa
ben hiç böle yapmazdım değişiyorum sanki
acaba bi psikologamı ihtiyacım var bilemiyorum kiiiiiiiiiiiii
kızlar allah herkese sağlık versin gerçekten hani hasta ziyaretine gittimya tanıdığımıza çok etkilendim varya kadın 41 yaşında onlarında çocukları yok olmadı yani yıllardır herşeye karşı alerjisi var önceden de vardı ama az şimdi tatlının hiçbir çeşidini yiyemiyor hazır gıdaları da yiyemiyor hep taze yemek yemeliymiş dünden kalan yemeği yiyemiyormuş yağlı yemekleri kızartmaları da yiyemiyormuş şimdide cilt kanseri başlamış ilaç kullanıyormuş ne ilacıda tam soramadım ayaktaydı ama rahatsızdı yani
sağlık en önemlisi ya allahım kimseyi zor durumda bırakmasın
kız gizem bazen oluyor böyle ben çok sakin bir insanım eşimde sakin ama bazen ben de çok sıkılıyorum ilk evlendiğimizde bizde arada ufak tefek tartışıyorduk daha doğrusu ben çok sıkılıyordum ben tartışıyordum adam sakin sakin dinlerdi ona da kızardım şimdi sıkılmayada alıştım 20 gündür eşim gündüz gece hep çalışıyor yorgun geliyor (bu arada benim eşim esnaf canım) hep yalnızım yani arada birileri geliyor ben gidiyorum sizlerde olmasanız napardım zamanımı güzel geçirmemi sağlıyorsunuz ama çoooook bunaldım sıkıldım çooooooook
eylülüm yetercim canlarım çok sağolun
bende alışıyorum işte
nasılsa geçer dimi
böle tesellisi bununda
anlayışsız ilgisiz değil aslında ama bazen tutuyor damarı işte napim :((((((((((88
yarın enerji dolu gelicem inşallah
öptüm hepiniziiiiiiiiiiiii
evet yetercim allah sağlık ve huzur versin gerisi halloluyor bir şekilde sağlığımız olmasa bu kadar tedavileri nasıl yaptırırdık sonuçta para lazım çalışmak lazım bunun içinde ya iki kişide çalışıyoruz ya eşler çalışıyor hiçbirini yapamazdık allahım herkese hepimize her konuda yardım etsin
canım benim aynen
benim eşimde bir şirkette şoför sabah saat 5 te çıkıyor bazan gece 11 de geliyor
bazab o kadar az şey paylaşıyoruz ki
bu bende yığılmaya yol açıyor
paylaşım olmayınca sıkılıyorum boğuluyorum
bunlarda bazan huzursuzluklara yol açıyor
ama bu gün 4.5 günlüğüne istb gitti
şimdi kendimi çok daha yalnız hissediyorum
o olmayınca ne yemeğimin ne uykumun tadı yok rabim onları yanımızdan ayırmasın sağlık huzur versin bizlere inşşş
senin işin benden daha zormuş canım evet insan doluyor doluyor sonrada bazen patlama oluyor işte biz bunları atlattık gerçi
eşimin çalışanı vardı ama işten çıktı yeni birisi yakında başlayacak ama herkeside alamıyor işe güvenilir olması lazım uzadı bu yüzden tabi kaynpederim var o yardım ediyor ama o da hasta olduğundan uzun süre kalamıyor eşimede zorladı ama inşallah yakında bitecek hasret
bende çalışıyorum ama bizde nöbetler var 24 saat sonra 2 ya da 3 gün evde oluyorum tabi birde nöbetlerimde ayrıyız
gece eve gelincede anca biraz sohpet ediyoruz sonrada yatıyoruz işte haftasonuda yok eşimin sadece sabah biraz daha geç gidiyor
ama allah sağlığımızı ve huzurumuzu bozmasında çalışalım para lazım dimi
Hoşbulduk canımopuyorumnanaktanhoş geldin canım
kızlar benim 6 yılık evli bir kadeşim var sebepsiz infertiliteyele boğuşan
yarın onun kontrolü var
adanaya ünvrst ye gideceğiz
dr aşılama yapmaya karar verdi yarın yumoşların durumuna bakacak
inşş her şey yolundadır
inşş aşılam günü başarıyla sonuçlanır ve bebişine kavuşur
allahım herkesin yardımcısı olsun
Gizmo cugum sen çok kafana takıyorsun kuşum ama bu kocanda fenaymış yahu:sinifsinif:EYLÜLÜM AMİN cnm bnm bitanem
herşeyden önce sağlık işte
ben bu akşam anneme gideceğim
kocamla aramız dünden beri limoni
adama bi haller oldu test iyi çıkınca biyerleri kalktı töbe yarabbimya
bazen hiç çekemiyom valla
geç gelicem dedi
ne halin varsa gör dedim bende hihiih
ohh anneme giderim işte ohhhhhhhhh
iyi oldu gıcık yaa
ama çok üzülüyorum bölede olunca ufff
bana ne oluyo yaaa
ben hiç böle yapmazdım değişiyorum sanki
acaba bi psikologamı ihtiyacım var bilemiyorum kiiiiiiiiiiiii
songül hanım ii geceler) yakaladım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?