Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canlarım ben geldim telkinleriniz için tşk. ederim :) karamsarda değilim ama neyse dediğiniz gibi donmuşları düşüneyim bakayım :) fazla üşümeden onlar kullanalım değil mi ? ameliyatta girmeden önce çıktıktan sonra tekrar deneyebileceğimi hiç düşünemiyordum bile şimdi neler diyorum bana bakmayın banada gelir giderler arada :) normalde hep pzitifimdir ama bu tedaviler takıntılı paronayak yaptı beni dr. milletine hele hiç güvenim kalmadı....

kızz nevin dayanamadın geldin yine :) nbr nasılsın nasıl gidiyor? heyecan başladı mı zaten hiç bitmiyorda sonlarda bende tavan yapmıştı ihi gizem bilir :))

nevin geldi ben kaçım artık:))
kıslar kusura bakmaın evimin işlerini toplim yeğenime gitcem öpüldünüz hepinizz

hosgeldın nevın nasılsın canım gunler daralmaya basladı.
meldır yaa ben bıle bazen karamsarlasıyorum aramızda kalsın ben kocısıme kactım da evlendım hıhıhı.,
annemle babamla hala gorusmuyoz ban beddua etmıslerdı acaba dıyorum ondanmı olmuyor ama dıyorumkı bu kadar kısının hep bedduadamı aldıda cuckları yok hem bızım bılınmeyende degıl esımde problem dıyom yanı ınsan ıllakı laflardan etkılenıyor yanı ama yılmamamya calısıyorum oyuzden bızım tup yaptıgımızı kımse bılmıyorum

canım her şey kader kısmet işte bende bir daha denemeyim derken bunu kastetmiştim yani olmuyorsa zorlamanın manası yok diye benim 5 denemenin 2 sinde oldu ama biri düşük diğeri dış gebelik hep hayırlısı olsun diyoruz olmuyorsa acaba bir nedenimi vardır diye düşündüğüm için aklıma gelenleri yazıverdim size :))
ayrıca insan evladına bedua etmez etsede tutmaz bence :) sen kafanı yorma :)

meldirim bilmem mi yaa :)))) sen başkasın hihihi bi sen bi eylül sizdden ne çektim ben ya huhauhauhuahu

nevinim sancım azaldı iyi gibiiyim ama sabırım çok kan kaybediyorum çok halsizim ben hiç böle olmazım yahu ne oluyor bana

songülüm git aşkım sen yap işlerini hadi muck

gullucan öle beddua falan deme cnm bnm bazen bende düşünüyomda ondan değildir buda biim yazımız şekerim

ben azıcık kestiricem kızlar masanın üzerine başımı koyuyorum öle uyuyorum huahuahuha
gelen oluncada benim oamdan önce başka kapı var o açılınca hemen toplanıyorum hihiihi
nasıl iş ama yahuuu süpperrrrrrrrr

hadi dinlen bakalım gizemcim :) bende azcık tarif araştırayım bu ara böreklere taktım kafayı :)

kızlar sagolun ınsan ıste oyle oluyor bırde annem bana sureklı haber gonderırdı o yok yere tedavı olmasın onun cocugu olmıcak dıye hemde ozmanlar dah hııc tedavının t sıne bıle baslamıstık cok moralımı bozmustu gunlerce aglamıstım ama sonradan anladımkı bana psıkolojık baskı yaptıgını daha bunlar nekı kocamın benı bırakacagını ahhhhhhh kızlar okadar cok sıkıntım varkı oyuzden bırazzda bebegımın hemen olsun ıstedım ama olmadı cunku bızımkıler 5 yıl oldu hala ayrılmamı ıstıyor hemde kocam okadar bana uygun ve ıstedıgım gıbı bır ınsankı ama bızımkıler bastan zıtlastı ıste oyuzden kusus ahhh dunya oakadar zor ımtıhanlarla dolukı ama ben rabbıme sıgınıyorum allah aıleme akıl fıkır versın dua edın

gızemcım sen dınlen bakalım kendıne dıkkat et yorma fazla kendını canım

ıyım valla yazcaklarımı bır satte yazdım kız ısler cok yogunlastı yıne sen yaz ben okuyup cevap vermeye calısyom canım ıcı

gullucan uçtunmu sen bacım geçmişe mazi derler
sen kocanı seviyosun mutlusunda ohhhh boşver gerisini
annenler senle barışmıyolarsa kendileri bilir beddualarıda tutmaz sen allahıma sığın duanı et
rabbim sevdiği kulunu sıkar zorluğa sokarmış sınamak için
ne mutlu bizeki rabbim sabrımızı sınıyor
hamdolsunki inançlı insanlarız sen hiç üzülme gün gelecek allah düşürmesin ama annenle baban belkide senin ve beğenmedikleri damatlarının eline kalacak
canımsın yaa üzülmeeeeeeeeeeeeeeeeee

senin yerinde olsam bende aşkımı bitaneciğimi kocamı seçerdim valla

yaa tabı onlar uzdum bende de kabahat var cunku nısanlandım baskasıyla nısanı attım ama gerızekalı cocuk askerdeydı aılesıne dedık olmıcak dedım uzerıme gelemyın dedım ılk basta zorla olmadı ama nısan attıgımda nıye attgımı bılmıyordum sadece cocugu beyenmeyıp atıyordum annemde her defasında sana nuska buyu yapmıslar deyıp tabı bende kanıyorudum saflııgmdan enson ısyerınde kocacıgıma asık oldum nısanı yolladım ama bıızımkıler yıne yapmaya calsıtı babm degılde annem yanı.sonra olmadı cıkar yol bulamdım o an tabıkı bende kuslar gıbı uctum sucum var ama kucukler hata yapar buyukler affetmezmı bıbmkıler cok gurur yaptı ıste oyuzden bana hala baskı yapıyorlar ben kocamdan memnunum oyuzden mucadele edıyorum ınsaalh bır gun benım kapıma ıstemedıklerı dmatlarına muhtac olurlar dıye cok dua ettım kızınca yıne dıyorum ne bıleyım kızlar ıllakı ınsanı etkılyor gecmıs gecmıste bazen kalmıyor en onemlı sey anne baba ama benım 5 yıldır hıccc yok sagolsun kaynanam ve kayınababm cok ıyıler bana cok destek oldular kocamda hıc bır sey demıyor.sunu bılıorum bız hayata sıfırdan basladık kızlar esım askere gıttı evlendıkten sonra geldı evımızı kurduk esyalarımızı aldık cok sukur o borclar bıttı sımdı kendımıze meldırler gıbı bıze yetecek kadar arabamzıda aldık allah dıyorum bedduaları kabul etse bıze bu kadar ardım edermıydı.sımdıde hepınız gıbı benımde bebek ımtıhanım basladı bakalım rabbım buyuktur sıkar ama darda bırakmaz kullarını.banada dua edın allah annemle babmın kalbıne merhamet versın dıye kızlaar

kızlar sızede kasfetlı bır hava yasattım bugun bıze ne oldu yaa
dısarda da hava kapalı ondanmı nee offffffff meldıre yardım etmeye calısırken ben kalbımdekılerı dısarı vurdum cnım kusura bakma bızde senın gıbı oluyoruz ama yıne umıtlı olmamız lazım canım benım

canım benim bi arkadaşımla telefonda takıldım burdayım kusura bakma sen geçmişe çek bi sünger seni seveni sayanı tak gerisinide boşver anne baba çok önemli ama anlattıklarına göre onların tek yapması gereken çocuklarının mutluluğunu istemesi geriside boş şu olmuş bu olmuş büyükler bazen çok hatalı davranıyorlar iste allah 2 aile veriyo birisinden güldürüyo bizde seneler sonra k.v. yeni yeni iyi olduk bile diyemiyorum beni tanıdı desem iyi niyetimi anladı yanlış olmaz sanırım ama en ufak bi şey olsa gücü bana yeter ben herkesi allaha havale ediyorum geriside boş ben eşimle sağlıklı mutlu olayım huzurlu birde evladımız olsun bana yeter sende hiç kimseyi takma kafana elbet bir gün hatalarını anlarlar boşver

meldir gullu gizem ben iiyim bekliyom işte ya sabır diyom heyecan normal değerinde:))) henüz.son günler artar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…