Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hayatın acı tatlı oyunları allah kaldıramayacağımız acılar vermesin rabbim en önemlisi bu hayattayız ve yaşadığımız günlerin kıymetini bilmeliyiz ama insanız işte her zaman olmuyor anı geri getirmek mümkün değil onun için hayattan zevk almak lazım :)) ye gez iç giy eğlen keyfine bak :))

yanı canım cok dogru soyluyonuz ıste ınsan ıllakı etkılenıyor ben evden cıktım cıkalı bızmkılerın basından hastalık eksık olmuyor sureklı hastlar annem bana sureklı haber gonderıyordu hep onun yuzunden oldu bu hallere onun yuzunden geldı dıyordu ozmanlar cok yıkılıyordum artık alıstım ama sımdı pek etkılemıyor ama yınede ınsan uzuluyor ıste cok zor kısının kendı aılesıyle ımtıhanı canlarım

meldir bende 10günden sonra olurum öyle görünüyor:))

kız nevın kac gun kaldı ben unuttum ama sankı daha var gıbı dımı canım ya
meldır kafamı karıstrdı 11,gun degınce

Merhaba kizlar nasilsiniz bugun benim trasferimin 6 gunu, haftaya persembe test yaptiracagim Insallah Allahim emeklerimi bosa cikarmaz, kiz kardesiminde dun hamile oldugunu ogrendim cok sevindim Rabbim insallah banada nasib ederde beraber oluruz, oda iki defa dusuk yapti 1 seneden beride hamile kalamiyordu cok sevindim

13ünde canım ben dra dedim daha erken olmazmı 12sine bağladık :))))) biraz dahamı pazarlık etseydim acaba:)))

ayyy nısacım hadı bakalım bızde senden ıyı haberler duyarız canım 89 lumusun cok gencsın yaaaa ne sorununuz vardı canım ılk denemenmı

neyse bayagı azalmıs canım yaa hadı bakalım sabret ama senın olcak cok ınanclıyım sende canım

hayırlısıyla inş alacaz nisa pozitifleri allah nasip ederse.
artık iki bacı karşılıklı yatarsınız :))

ınsaalh canım aalh hayırlısılaherkese nasıp etsın

gıııızeeem derın uykulara daldı heralde kııızlar yok kayboldu gızııem

YA KIZLAR bi bırakmadılarki uyuyayım yaaa
iş iş iş nereye kadar yaaa :)))))))))
hem iş yerinde uyuyom hemde şikayet ediyom hihihiihih
ya şaka bi yanada geçmişi okudum şekerler
sadece şunu sölemek geliyo içimden
ALLAH CÜMLEMıZE YARDIM ETSıN BıZLERE HAYIRLI EVLAT VERSıN
TÜM DERTLERıMıZDEN SIKINTILARIMIZDAN KURTARSIN RABBıM BıZı

nerde beleş oraya yerleş hihihiihihi
kız meldir öğrende bizede söle huhuahuahau

bende satış yapıyorum netten playstatıon 3 oyunlarımı satıyorum
fakirliğin gözü kör olsun emiiiiiii

aminnn diyorum gizem dualarına
kızlar biz bebek derdine düştük millet numune peşine düşmüş tesadüfen gördüm okudukçada şaşkına döndüm nerde bedava var oraya mail atıyolarmış :) dermalogica sitesinde kampanya varmış şimdi süpriz hediyeler diyor, bundan önce penguenden mısır almışlar :) çok şaşırdım ama ad soyad adres falan pek bana göre değil akşam eşimle bi konuşayım ne diyecek bakalım altı üstü 1 numune için dakka başı mail atmasınlar değil mi?

Kızlar sıızın oyle topıklerde ne ısınız var bakıımm hehehhe
kız bende yazdım sankı makyaj yapıyormus gıbı olsun bedava dımı ıhıhıhıııh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…