Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Aman bosver meldır oyle seyler bıze gelmez bıızm tup topıgımız bıze yeter yok bende dıyet bolumlerıne felan gırdımde oyle bedavaŞara felan denk gelmedım zaten gırdgım yerlerı unutoym kız:::::))))))))))
ama tupu unutmuyom kız ıhıhıhııhı

nereye yazdın bakayım gullucan :) biz tüp peşinde telef olurken kadınlara bakın yaww :)) kendi halima güldüm

Afferın enısteye sen yaŞmanı baĞla otur evınde ne o oyle heryere uye olmalar felan bacaklarını kırsın enısteye dıyelımde sen dur azz::::::::::))))))))

Sıızn yazdıgınız yere senle gızem gırmıs yazmıssınız bende gırdım baktım bıızım zıllıler orda hemen bende daldım sazanımya hehehhehe

:)))))) zaten 1 senedir nemlendirici ve şampuan arıyorum fenalık geldi içine :) denemediğin kaldı mı diyor :)) ama kızlar ciddiyim bu ilaçlardan sonra sanki cildimin nemi gitti zaten kuru cildim şimdide rezil durumda pulpul dökülüyo saçımda çok cansızlaştı bende ha bire bir şeyler alıyorum :) tabi çok pahalı olmayıncada bir işe yaramıyor adam akıllı alsam aynı hesaba gelecekti :))

Kız ben oyle makyaj mukyaj ısıyle ısım olmuyor sen deyınce daldım ben hemen aman ben sıze alısmısım tupten baska yerlere gırınce benı orlar pek sarmıyor yaaa sankı onlar bana yabancı gıbı gelıyor sonunda bır ortak noktamız yok gıbı gelıyor bana canlarım benım

bende zaten nemlendirici ararken gördüm sorumada cevap vermediler sanırım :)

Tupcu geldı tupcuuuuuuuuuu
hangını ıstersın 5 kg mı 12 kg mı
kacar kacar ıstersınız canlaaaaaaaaaaaar

kızlar var ya baktım şimdi bizi hiç kale alan olmamış sorduklarımıza yanıt bile yok beleşçilerrrr :)))))

Yanı ınsanların derdı ne yok oram yok buram bızde tupcu olarak bır gırelım onlara anlatalım bıraz hıhıhıhııhıııhıh

ben gittiğim mağzadan bile tester isteyemem :) utanırım ihi bunlar mail atıp zorla bedava ürün alıyolar :) hiç bize göre değil kızlar :))

cnm bnm tereyağla balı karıştır yüzüne sür 10-15 dk beklet akşam sonra peçeteyle sil öle kalsın gece boyu
pulpul dökülmeler geçecek şekerim

Sen bızı bırak gıt oyle topıkten topıge gıt ohhhhhhh ıyıkı cevap vermedıler ohhhhhhhh canıma degsın

amma coştunuz heee cadılar
ya ben kozmetik yapıyorum zaten isteyin ben yollıyım size
huahuahau
kız hatta sizi üye yapayım valla iyi geiyo bişilerle uğraşmak süper oluyo hee
her marka üyeliği var bende huhauhauhauh
ciddi sölüyom hee
hem ek gelir hem kafa dağıtma

meldir şampuan schwarzkopf gliss tavsiye ederim canım süper bir seri şampuanı ve yıkama sonrası sıvı krem spray kesinlikle tavsiye ederim ben toz pembe kullanıyorum %130 yumuşaklık gerçektende öyle yapıyo ki saçlarım platin ipek gibi yapıyo

nevincim bakmıştım ama almadım tresan aldım bitkisel diye bari bu bitsin onu deneyim benim saç tellerim çok ince çok cansız duruyo çokda yumuşak şekil almıyo bende uğraşıp duruyorum eşim olanıda sen yok edecen diyo :))

aaaa nevin bende o spreyden kullanmıştım gerçekten çok memnundum saçlarım sarıyken hihiihihi
şimdi kullanmıyorum bişi
sadece saç kremi banyodayken yıka durula öle işte
bide haftada 1 gün saç maskesi yapıyorum
bitkisel kendi karışımlarımdan
badem yağı
susam yağı
çam yağı
sarımsak yağı
zeytinyağı
ısırgan yağı

meldirim kuzum bu kür tam sana göre ozaman şekerim ben çok faydasını gördüm
biliyosun eşim bi ara tutturdu saç ektiricem diye yaaa
onun saçlarına yaptık ama yoğun olarak ilk hafta her gece
sonraki hafta 1er gece arayla sonraki haftada 2gün yapmadık sonraki gece yaptık
şimdi saçları daha canlı ve dökülmesi yok denicek kadar az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…