Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Ohhhhhhhhh bızım kızlara bak amma bakımlılar ben kapalıyım o yuzden hııc bır sey yapmıyom valla banyo da sacımı sampuanla vucumu sabunla gecıp gıdıyom valla kızlar
ama gızemcım o renklı renklı ıc camasırlarından alma ısterdım hıhııhıhıhıhıh

hem al hem sat bebem harika şeyler var valla hemde çok güzel satış yapıyorum ben onlardan
valla en çokta kapalı hatunlar alıyo hihihihi
ablamın eltileri çarşaflı valla benden zevkliler hee öle acayip şeyler alıyolarki ben utanırım onları giymeye huahuahauhauh

Ayy kız gızem tam bızım yaraya bastın hee bıızımkınınde sacının onlerı bayagı bır gıdık ıse yararmı kız bızde yapsak yaaa

burdayımmmm yazılanlara bakıyorum :) tamam canım bende alıp yapayım inş. bu konuda üşengecim biraz hani hazır bi şey kullanmak kolay geliyo ama bi bakım yağı alayım aktarlar karıştırıyodu bunu :) banyodan önce sürsem ii olacak
gullucan ben süslüyümdür şimdi biraz bıraktım zaman kalmıyor ojesiz gezmezdim :) çoğu zaman makyaj yaparım silmeye üşenmesem akşamları..... hep yapacamda :)

hahah kiz gullucan bende oyle sayilirim..... Ama kapali olupta cok bakimli olanlar var....

Kız ask olsun kapalıların cınsel hayatı yokmu hep nedense oyle dıyor herkes kızz
esıme dıyom sen bana al ısy-tedıgınden ben utanırım alamam dıyor kız bende almam ozman dıyom aman eeee pekı senden alsak nasıl gorcez modellerı

iç çamaşırıda zevk bence ben çok düşkün değilim genellikle pamuklu ve beyaz tercihim :) sağlık açısından önemli bence özel zamanlar için ayrı bir çekmece var tabi :)

oo azra neler konuşmuyoruz ki azcık tüpü bıraktık kenara süs makyaj saç çamaşır her şey var gel becım gel sende gel ...:)))))))
eşimde bana almaz bende bayan satıcılardan alıyorum :) böyle bi çözüm buldum

heh meldirim bende o özel zamanlar için olanlardan satıyorum hihiihih

Kız talya bana gore bakım makyaj olmadııgndan ne bıleyım zaten esım ıstemıyor cok kısknaıyor benı oyle seyler yapınca herzman dedıgı kelıme ben senın dogsl halını sevıyorum oyuzden gerek gormedım ama gızemın dedıgı bakım yagından kullanabırım canım yaa

ay becerebilsemde size bi tanesinin resmini yüklesem burayada görseniz hihiih

valla tam benlik bi konuymuş ha bende yazın bi iç çamaşırı aldım seksi ama giymek nasip olmadı çünkü çok soğuk

güllücan tamamen dökülmüş bölgeye fayda sağlamadı bizde ama dökülmeyi durdurdu diyebilirim
ha bide çok kötü kokuyooo hihihi

güllücan kocaların öle dediğine bakma makyajlı birinide görseler içine düşerler benimki gibi

valla soğuk ama ben giyorum napim biraz üşüyorum sonra zaten baya ısınıyorum huahuahuahuah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…