Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

azracım bene çok üşürüm çoğunu soğuk diye giymiyorum :)))) genelde çok pahalı şeyler almıyorum ama indirimde falan buldukça alıyorum işte en son dagiden aldım çok hoş bir atlet tek 9.90 dı satenli falan :)))

ya kizlar ben makyaj yapmam, hic de yapmadim. benim hic dikkatimi cekmedi oyle seyler..iyikide esimde sevmiyor, yoksa yandiydim ben...beceremiyorumki hehe

ay bi deniycem bakıyım size resim göndereyim hihihi bakalım becerebilecekmiyim
resim eklemeyi bilen varmı

klişe laf ben senin doğal halini seviyorum ben sevmiyorum :) töbe töbe :) yalan kızım yalan kıskançlıktan makyaj yapınca başkalarıda görecek dikkat çekecek diye ben zaten doğal yapıyorum allık rimel kalem parlatıcı :) bende diyorum ki zaten doğalım sürmesemde güzelim bakacak olan böylede bakar megolamanlığa bakar mısınız :)))

Bıızımkının onu bayagı acık yanı az kaldı hep gıdecek cok uzuluyor yaaa
kız gızem derdıme deva olurmu acaba bu yaglar canım
kız bızı topıkten toplu halde atarlar sen bıze onu nasıl gostercen ayy cok suslumu oyle bır gıysek varya va bızım hallermıze.

Azra aynı bende senın gıbıyım cok soguk oyle seylere hıc bakmıyorum ancak yazın suslu muslu yanı hıhıhıhıh

yaa kızlar makyaj el alışkanlığı sürün bi kalem rimel azcık doğal allık bakın o zaman bence sizde kolayını bulmuşsunuz :) hadi canlanın azcık :)
gizemcim yükleme işlerinden hiç anlamıyorum canım yaa

heheh gizem olmazsa facebooka koy resimleri heheh... ama senin uzerinde olsun, daha guzel gozukur camasirlar...kaydirigubbakcemile3

Kız meldır ben aynı talya gıbıyım ama evde makyaj bır kac malzemem var kız benımkı evdede yaptrmıyor bırkez surdum bana melul melul baktı guzel degıl sen dogal guzelsın dedı ınanıyorum kız

azra bızımkı hakkaten oyle 5 yıl olcak ne bıleyım heralde bız talya ve esı gıbıyız sevmıyoz ıkımızde

kiz haklisin aslindada, ama benim gozler hassas... kalem rimel yaptiktan sonra butun gun gozlerim sulaniyor...

gullucan kiz aynen ya... bende bir kac sefer evde suslendim... aynen senin esin gibi senin dogal halin daha guzel dedi... hic sevmedi... bende sevmessen sevme dedim, benim icin daha kolay nasilsa..heheh

gizem hala resimlerle ugrasiyor herhalde... bak gizem, sadece camasirlarin resmini istemiyoruz ha..senin uzerinde olsun hehe

ben değişikliği seviyorum eşim çok kızardı saçımı boyamama kestirmeme 10 gün küserdi alıştı artık :) napayım o da benim zevkim diyorum o kadar çalışıyorum bi masrafım yok bari onla uğraşayım :)))
makyajıda güzel yaparım düzgün ve sade renklerle düğünlerde falanda tam yaparım fondötenli falan :) ama benim elim çok yatkın dantel, örgü, boncuk, boyama çok yaptım severimde :))

Bıız alısmısın soluk soluk gezmeye oyuzden sımdıde usenıyoz valla kız
ama bızımkı ıc camasıra dayanamz oyuzden kısın altında oyle seyler gıymıyorum yoksa benım ısm vakım bırde bu kecı boynuzu cok azdırdı her aksam zaten eve gıdınce bır partı cekısıyoruz yapmak yuuznden ondan sonra oturuyoz aman sımdı bu sogukta onla ugrasam her aksam yaa

ya hatçem burda giyip fotomu çektireyim huahuhau saldırsınlar bana töbe yaa
kızlar bulamıyorum nasıl yüklenecek en iyisi ben profilime koyayım siz ordan bakın olmazmı hihiihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…