Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ayy kızlar bende evlendiğimden beri yaparım aşure bu sene içimden gelmedi elim değmedi olmadı hafta sonu az bi şey yapayım içimde sinmiyor yapmayınca evin bereketi olsun bari songül allah kabul etsin canım sıcak sıcak olsada yesek keşke :)

songul iyi yapmisin canim..kiz asureyi hic sevmem aslinda ama karnim ac, canim bir cektiki simdi heheh

meldircim bende aynı şeyleri yaşamıştım
evlenmeden önce biliyodum kolay hamile kalamayacağımı hatta eşimle o zmana flört ediyoduk bende hastaneye gelmişti dmiştim o zman benim çocuğum olmaya bilir o da aynen senin eşin gibi cvp verdii allah razı olsunn hiç de bişey demez çocuk konusunda

sağol canımmm buyrunn hanımlar ikram edyimm

ay kızlar düşündümde bugün 4. gün nefes bile alamıyorum sanki ya sancıdan
bazen sancılı olurdumda bu kadarda değil gece nerdeyse acile gidecektik eşim hadi gidelim dedi
benim üstümü değiştirecek bile halim yoktu valla şimdide aynıyım bayılcam sanki hee
bizim burda çalışan abla var onu yanıma çağırdım dedim bişi olursam sen götür beni dr a eşimi sen ara falan tembihledim yani
ya dr a gitsem ne diycekki bi ağrı kesici iğne hadi yallah eve
ufff yaaaaaaaa

bak aklıma soktun şimdi gerçekten niyetim yoktu :) akşama ıslatayım bari kurularını :) pazarada kaynatırım nasip olursa :)

ben şaka yaptım yaa
hiç aklımın ucundan bile geçmedi ayrılma fikri
rabbim bana eşimi nasip etmiş onun aşkıyla bir ömür mutlu olurum ben onca sene ona kavuşmak için neler yaşadım
hamdolsun allahım dualarımı kabul etti ve aşkıma kavuşturdu beni
biliyorumki bebek içinde dualarımızı kabul edecek sonunda bizlerde kavuşacağız bebişlerimize inşallah

kiz gizem bukadar agirlastigini bilmiyordum... napiyorsun kiz sen isyerinde ozaman.. gitsene enazindan evine..hastasin keyfine eve gitmicen herhalde..bu haldede hic bir is yapamassinki.

ben aşuremi geçen hafta sonu yaptım dağıttım
sağolsun valide sultan yardım etti

kiz gizem bukadar agirlastigini bilmiyordum... napiyorsun kiz sen isyerinde ozaman.. gitsene enazindan evine..hastasin keyfine eve gitmicen herhalde..bu haldede hic bir is yapamassinki.

bu gün cuma işler yoğun
aksi gibi maaş zamanı bide
bensiz banka işlerini halledemzler mecburum burda olmaya

ayy gizemcim tühh ya inş. geçer kaç gündür perişan oldun keşke sabah gitseydin dr.a

üşüttünmü acaba bu ay ağrılı oldun bacaklarının üstüne bi pet şişeye sıcak su doldur onu koy iyi gelir belki

ya bendemi yapsamki asure simdi... hic sevmem ama... en azindan benim sevdigim gibi yapiyim hehe... sekersiz.. kendim yapar kendim yerim artik

geçmiş olsun gizemm off ne zordur hastayken çalışmak tühh yaa allah yardımcın olsunn

hatçem bnde sevmezdim önceden aşureyi sonra yemeğe başladım demek ki ilk yediğim aşure güzel olmamıştı ne bilim şimdi çok seviyorummm rengini beğenirsem yiyorum affetmiyorumm

ben kaçar kızlar eşim eve geliyomuş bi tarafdan da kahvaltı ederizzz sonra görüşürüzzz

üşüttüm herhalde yaa
elektirik sobasını çekitim bacaklarımın tam karşısına yaktım ısınınca biraz daha iyi gibi oluyorrr
ya önemli bişi yoktur da çektiriyo işte ay 4 gündür sancı çekiyorum yaa bittim halsiz kaldım ufff

canlar ben çıkıyorum
iyi kaynatın ben yokken
okişşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…