Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gizem maralı arayınca deki meldir duaya devam ediyormuş kenzülarşa bu hafta 4. haftamız ikimizede okuyorum :)
bir dahaki turda başka isteyen 1 arkadaşla kendime okuyacağım yine :)

son hafta adetime denk gelebilir o zaman biçaresine bakarız artık :) ilaca başladım çünkü olur kesin

hatçem görüşürüz cnm
yeter hadi muck

maralda nevinle beraber trasfer oldu

meldirim sölerim cnm bnm

sağol tatlımmmm buraya geldi ama görüşemedik denk gelmedi neyse belki bi kontrole falan geldiğinde denk gelir görüşürüz :)

ya kizlar, esim aradi daha yeni. Kaynanam kalp krizi geciriyormus. simdi hastaneye goturuyorlarmis. dualariniza ihtiyacim var. optum hepinizi

kızlar masallah bayagı bır kaynatmsınız hee bende musterılerden iban numrarsı topluoyrum yaaaa
bu bankanın ısrerı bu kadar numaralı ıbana ne gerek varmıs yaaaa

kızlar hakıkaten bende esımı bırakmam ya tam tersı bende olsaydı o benı bırakmayı dusuncekmıydı bızımkı cok uzuluyor ama ben sureklı dıyom sen bende olsa bana yardımcı olmıcakmıydım dıyom ozman guluyor ee heralde yanı dıyor.allah canlarımızdan bızden koparmasın kızlar ben onun ıcın nelerı goze aldım aılemı terkettım esım ıcın ya

kız yeter ne kadar anlayıslı annen var herkesın kı boyle olmaz hele benımkı bır duysa zaten ıstemıyor benımkını kesın kına yakar kız ama ben sadece sızınle paylasıyom dertlerımı cunku sız anlarsınız benı oyuzden hee

gızem yaaa bır ultrasona gırsen adetlıyken ıyı olmazmı bu kadar sancı nekı yaaa ne bıleyım cok uzun surdu 4 gun sancı surermı yaaa

ayyy canım yaaa allah sıfa versın dualarımız senınle canım sende gıtcenmı sımdı kaynann yanınızdamı turkıyedemı yaaaaa allahım bır anlıgınız yaaaaa

merhaba kızlar hepinize
haticem geçmiş olsun canım allah şifa versin de tez zamanda düzelsin kayınvaliden
gizemcim bu adt ağrısı çok kötüdür bilirim her ay banada çektirir hayatım felç oluyor zaman inşallah geçer ağrısı üşütünce daha çok artıyor
kızlar ne güzel aşure yapabiliyorsunuz ben hiç yapmadım ama çok severim hep annem kayınvalidem yapar bizde yeriz ama bir gün deneyeceğim bende

kızlar burda daha çok erkek infertilisi olan var bizde o da yok ama yine bebek olmuyor allah yazmışsa sebep ne olursa olsun bir gün olur hepimizin
bende aşkıma zor ve geç kavuştum onsuz bir hayat düşünemiyorum çocuğumuzun olmasını çok istiyorum ama eşim olmayınca bir anlamıda yok
hepinizzde aynı düşünüyorsunuz zaten

HATÇEM ÇOK GEÇMıŞ OLSUN ALLAH ŞıFA VERSıN ıNŞALLAH SORUNSUZ Bı ŞEKıLDE KURTULUR

eylülüm aynen öle bebem ben kızken çok çekerim sancı cahillik işte bakmıyodum kendime demekki üşütüp duruyodum
bu ayda sanırım üşüttüm biraz evde iş güç falan yani
yemek yiyesim bile yok valla
ama bi çorba içeyim baride ilaç içerim sonra

kız gullucan ne ultrasonu adet sancısına yaaaaaa üşütünce kan pıhtılaşıyor odur o odur telaşa gerek yok
valide sultanda diyo düşükmü yapıyosun töbe dedim yaa
:)))))))))
neyse ben bi çorba içemde gelem

o benim yaşama sebebim rabbim kocamı bağışlasın bana uzun bir ömür nasip etsin başbaşa ben başkada bişi istemem

canım evdemıısn bugun uyumuyon sen kız ben nobetten gelsem kesın bır 10 saat uyurum heralde

eylülüm sen nevinle idare et ben geliyom hemen okiş
nevinnnnnn huahuahuahuah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…