Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gizemcim bende bekarkende çok çekerdim evlendim yine çekiyorum ağrıları doktorada gittim problemmi var diğe kaç kere ama allahtan bir şey yokmuş sadece bazı kadınlarda kanın çıkışı zor olurmuş ve rahim duvarlarını yırtarak çıkarmış o da bu ağrı ve kasılmalara neden olurmuş

kız amin ınsaalh olene kadar olurkende beraber olemım yaaa bazen dusunuyomda esıme dıyom ben dayanamam ben senden once oleyım sen evlensende bır sey olmaz ama ben evlenmek ıstemem dıyom bızde hep ınsaalh beraber ölürüz dıyoruz.esım dıyo ben once olsem evlenmenmı gerekıyor dıyo bende dıyom baksana turkıye sartalrına dul ınsanlara bakıs acısına ınsan bır yerde sankı mecbur gıbı dıyom ayyyyyyyyy kızlar allah korusun yazdıysa bozsun yaa dusunmesı bıle kotu ama olum gelıp bır gun bıze catacak allahım ımanlı olmeyı nasıp etsın yaa

kız güllücan çok yorgunum aslında hemde çok uykusuz sabaha kadar arada 2-3 saat olur anca uyuyabildiğim o da o ortamda işte düşün yani ama yemeğim pişiyor ocakta pişince yatıcam bende

kız nevın hosgeldın senınde canım cuman mubarek olsun
kız azalttın hadı bakalım nasıl sancın varmı kasıklarında

iste kadınlık boyle zor mıllet dıyokı senın cocuk derdın yok ne olsa yersın ama varya bır sınır oluyom ozman ne farkedıyor dıyom sonunda ocaga ıkı kıslık ıcınde aynı hazzırlık 10 kısılık ıcnde yaparsın allahım bızede su cuma vaktının yuzu suyu hurmetıne evlatlar nasıp edıver ya rabbım

bende aynısını diyorum güllücan beraber yaşayıp beraber ölelim diğe eşim her konuda düşkğündür bana bende ona biz zaten birbirimizi halen çok özlüyoruz hele şimdi işleri nedeniyle geceden geceye görüşüyoruz ben nöbetçi olunca gecede ayrıyız ona doyamadımki onsuz bir hayat düşünebileyim

nevinim halen çıkmayabilir biliyorsun dimi bende kaç kere yapmıştım sabahın köründe inşallah pozitif olacak inşallah

nevincim burda yazmak da pek istemiyorum ama geçen gün sormuştumya birini sizin ordan soyadı kılınç ayrıntıyı daha sonra fb dan konuşuruz tanırmısın o soyadını

ay ben yalnız kaldım sanırım

eylülle nevin fb ye gittiniz dimi sizi cadılar

kız nevın erkende ne testı yapıyon oyleeeeee
varya sana kızcam hee nıye kendını etkılıyon ınsan uzulmuyom desede ıllakı bılınc altında bır sıkınıt yapıyor ınsana

gızeeeeeem canım gulum burdayım bebısım benım nasıl ıyımıısn bıraz daha
meldır sen nerdesın bakım
eyluuuuuuuuul karadenızlı guzelım benım eee hemso sayılırız esımdee karadenızlıydı hanı yaa

kızlar geldim burdayım
nevincim boşver test falan en güzeli kanda baktırmak hayırlısı olsun canım
allah bizleri sevdiklerimizden ayırmasın :)

sadece salata yedim geldim miğdemi ağrıttı zaten inek olsam anca bu kadar yerdim salatayı o da olmasa aç kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…