Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ya siz yoktunuz bende bir dolandım işte
güllücan senin eşin nereliydi yazmıştın ama unuttum
nevinle günahımızı aldınız ya ben ordaydım ama nevin yoktu

canım benım esım aslen tranbonlu ama o gıresunda dogmus canım suan aılesı orda koyunde duruyor

giresundan sadece geçtik içini bilmiyorum ama trabzonu çok severim ikinci memleketim oldu orası daha öncede çok gittim tedavi içinde hep trabzona gidiyoruz severim orasını

kızlar ben çokıyorum eşim gelicek yemek yiycez sonrada yaşasııın uyku diycem
görüşürüz

hımm canım sana afıyet olsun ben trabzona gıtmesım gıresunda kalıyoz hep ama gıtmek ıstıyorum cnım
sana ıyı ıstırahatler hadı baklaım uyu dınlen canım

kizlaaar cumaniz mübarek olsuuuuuuun canlarim...
söyle bi giriyim dedim simdi geri cikacam evleri süpürecem
nasilsiniz görüsmeyeli kiz songüül nerelerdesin bi kac gündür göremedim seni transferin yapildimi?

mersinli cnm benim özür dilerim
malum burası kalabalık bende çok hastayım kusuruma bakma ne olur hemen düzeltiyorum

güllücan sanırım bu ağrı hep benle kalıcak artık dayanamıyorum yaaaaaaaaaaa

kız hakılaten doktora gıt yınede yaaa cok kanama oluyonmu yoksa sancınmı var yaaa allah yardım etsın canım
gızem benım ısmımım yanına koyabılrsen umut tup merkezı yazarmısın

maşallah kızlar listenizee ne çok kişiymişiz bu dertten muzdarip
bende umutta tüp bebek tedavisi gördüm sonucum negatif oldu şimdi dinlenme zamanı ilerde tekrar denicez inş.

mersinli haber verdiğinde yoktun gizem üzülme benimde aklıma gelmedi söylemek...

ayy canım burayamı geldın bak sana dıger topıkte yazı yazdım ama buraya takıl bak neler ogrenıcen cokkk sey hemde buranın demır basları basta gızem sonra meldır ve ben cok arkadas varda bazen onlar kacıyorlar beklerız senı canım aramıza tek degılsın abk bu dertten muzdarıp daha cok var

meldıııııııııııııır nerdesın yaaaaaa hadı gızem hasta sen nerdesın yaaaaa

sevdanehri54 evet cnm aslında çok daha fazlayız ama çoğusu topğimizle ilgilenmedi :))))

melirim kuzum sağol cnm bnm olsun bişicik olmaz düzelttim ben

güllücan kız cadılık yapmaz al yazdım sana da umut tbm hihihiih

sen istersinde gelmez miyim bilmiyorumkismile tamam diğer tarafa bakarım ben şimdi :lepi:

gizem bu listedekinler tedavi olanlar olacaklar sonuç alanlar hep karışıkmı CADIARZU anlamadım ben tam olarak

evet cnm bnm her telden var
zamanla kimin ne olduğunu anlarsın hihihiih
mesela benim ilk denemem olucaktı ama 3 ay ertelendi hihihihi

ben sana tek tek merak ettiklerini anlatırım

yanı genelde olanlar yada tedavı gorenler var canım

kız gızem ben nıye yaptııım bılıyonmu belkı reklam yaparsak ucretı asagı ındırırler hehehheheh maldır demıyomu bedava makyaj malzemesı var belkı bızde tanıtım ucretı yada ındırımı alırız heeeeeeee sagol canım ya

sağol gizem zamanla anlarım bende ozaman bilmiyorumkismile
senin neden ertelendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…