Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kııızzzzzzzzzzzzzz gurbetkusuu nerelerdeısn kız karda mahsurmu kaldın yaaaaaaa

yaa birde kızlar umuta çidev üyesi olarak gidersen daha mı düşük oluyo giden varmı

onun spermler 4 milyondan 16 mılyona cıktı ben onun asıtanıyomda cevap vereyım dedım kız
kız gızem kızladın dımı

ıyım gurbet kusu bız hergun burdayız canım kader arkadasım benım yaaaaaa hey gıdı gunler benım gecen ay bugun yumurtalarım toplanmıstı ahhhhhh kızlar ahhhhhhhhhhh

onun spermler 4 milyondan 16 mılyona cıktı ben onun asıtanıyomda cevap vereyım dedım kız
kız gızem kızladın dımı

aa ne güzel erteleme nedeni kendi hallerine bırakmak içinmi bizimde başka yerlerde 18 milyonlardaydı güya ama umutta bir yaptırdık 2 milyon çıktı ..bizde ilk önce aşılama deniyecektik sonuç böyle olunca hemen tüpe döndükbilmiyorumkismile

sanki ben yazınca çok cevap veriyorda nerdesin diyo şunada bak :)))) ben hep burdayım bakıyorum yavaşlıyo takılıyorum başka yerlere :))

canım ben cıder uyesıyım bana kocaelı cekılısınde ındırımlı cıkmıstı normalde ozman 4,500 tu ben 3500 yaptrdım hersey ıcınde.ama cekılıste cıkmasanda cıdere uye olsan suan 5000 ama cıder uyesıne 4250 tl dıye bılıyorum canım ıllakı faydası oluyor tavsıye ederım sadece orda degıl baska hastanelerdede var ama ne kadar bılmıyorum canım

ahhhhhhhh meldır varya kız burdayım ıste gurbet kusu ve sevdayla konusyom ama demın baska topıklerde gezındım

nolsun gurbetkuşu gullucanla uğraşıyorum :) çok şükür bu günümüze diyoruz. topikde farklı konuşara dalıyoruz :) vakit geçiriyoruz işte .....

hımm ücretsiz üyeliği seçsek yeterli değilmi :hulya: ben de üye olim ozaman

SEVDANEHRI canim has geldin aramizaa

teşekkürlerrr canımmm a.s. inşallahh ilerde hepimizin bebişi olurda hamişler topiği açılır:sm_cool:

canim sagol gizemim iym sen nasilsin hayatim gecmis olsun gectimi agrilarin adet agrisimi? canim yaa coook gecmis olsun kendine dikkat et tamammi bi tanemopuyorumnanaktan
sağol cnm benim şimdi biraz daha iyiyim hafifledi baya
bu ay geç adet oldum sancılandım böle işte 4 gündür canımdan can gitti valla
heee soyguncular babayı verirler ancak :))))))))
sağol gizem zamanla anlarım bende ozaman bilmiyorumkismile
senin neden ertelendi
güllüşüm sölemiş zaten
yaa birde kızlar umuta çidev üyesi olarak gidersen daha mı düşük oluyo giden varmı
5000tl olan masraf çiderliye 4350 sanırım

canım ben artık özel hastanelerde yapılan sperm testlerine inanmıyorum bence sen bi tıp fakültesinde tekrar yaptır
bana 1 sperm testiyle hemen tüp dediler 3 ay sonra bi daha yaptırdık sayı çok farklı çıktı
inşallah 3 ay sonrada daha iyi olucak
keçi boynuzu kürü yaptım ben bu arada çok iyi geldi bence

özel bir merkezde eşime yapılan testte morfoloji 0 çıktı ne olduğunu bile anlamadık senden çok eşinde sorun var diyince şoka girdik günlerce kendimize gelemedik en güzel tahlili doğum hast. ünv. hast. yapıyorlar 2 ay sonra başka test yaptırdık tamam biraz düşüktü ama 0 değildi keçiboynuzuylada onu hallettik ahh ahhh bunlara birisi bi dur dese artık......

sevda olmaz öle çider üyeliğinin 150tl ücreti var netten ücretsiz üyelik sadece gelişmelerden haberdar olmak için
sen çideri ara sana detaylı anlatsınlar çok güzel ilgileniyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…