onun spermler 4 milyondan 16 mılyona cıktı ben onun asıtanıyomda cevap vereyım dedım kız
kız gızem kızladın dımı
canım ben cıder uyesıyım bana kocaelı cekılısınde ındırımlı cıkmıstı normalde ozman 4,500 tu ben 3500 yaptrdım hersey ıcınde.ama cekılıste cıkmasanda cıdere uye olsan suan 5000 ama cıder uyesıne 4250 tl dıye bılıyorum canım ıllakı faydası oluyor tavsıye ederım sadece orda degıl baska hastanelerdede var ama ne kadar bılmıyorum canım
SEVDANEHRI canim has geldin aramizaa
sağol cnm benim şimdi biraz daha iyiyim hafifledi bayacanim sagol gizemim iym sen nasilsin hayatim gecmis olsun gectimi agrilarin adet agrisimi? canim yaa coook gecmis olsun kendine dikkat et tamammi bi tanemopuyorumnanaktan
heee soyguncular babayı verirler ancak :))))))))yanı genelde olanlar yada tedavı gorenler var canım
kız gızem ben nıye yaptııım bılıyonmu belkı reklam yaparsak ucretı asagı ındırırler hehehheheh maldır demıyomu bedava makyaj malzemesı var belkı bızde tanıtım ucretı yada ındırımı alırız heeeeeeee sagol canım ya
güllüşüm sölemiş zatensağol gizem zamanla anlarım bende ozaman bilmiyorumkismile
senin neden ertelendi
5000tl olan masraf çiderliye 4350 sanırımyaa birde kızlar umuta çidev üyesi olarak gidersen daha mı düşük oluyo giden varmı
aa ne güzel erteleme nedeni kendi hallerine bırakmak içinmi bizimde başka yerlerde 18 milyonlardaydı güya ama umutta bir yaptırdık 2 milyon çıktı ..bizde ilk önce aşılama deniyecektik sonuç böyle olunca hemen tüpe döndükbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?