Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

sevdacım ucretsız uyelık olmuyor 1 yıllık gecerlı olan 150 tl yatırıyon ve bır yıl boyunca ondan yaralanabılıyon canım

gızem 100 mılyon ne kız masraf dedıgın yanı

sevda olmaz öle çider üyeliğinin 150tl ücreti var netten ücretsiz üyelik sadece gelişmelerden haberdar olmak için
sen çideri ara sana detaylı anlatsınlar çok güzel ilgileniyolar

hımmm tamam ozaman arayıp öğrenirim detaylı şekilde sağolun kızlar

allahın belaları aldıkları paralar zehir zıkkım olsun ilk öğrendiğimde günlerce ağladım uyuyamadım mahvoldum elime kaçıyomuşum gibi aynı gün tutuşturulan reçeteler ve masraf listeleri
soyguncular namussuzlar ne olacak
allah onlarada versin de anlasınlar halimizi adi herifler ayy ben çok kızıyorum bunlara yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

oyy oyy gizemim coşmuş işte biz bilinçlenen kısımız ama ilk başlayanlara acıyorum soydukları insanlara allah yardımcımız olsun

gızem sen benım ılk doktora gıdısımı bır gorsen aglaya aglaya eve gelmıstım hemde 14 subattı sevgılıler gunude ahhhhhhh bu doktorlar ınsan psıkolojısınden anlamıyor tabıkı bazıları

bızde 2008 suabtta gıttık ıste ben adetlıyken hormon testı vardım baktı yumurtlaman ıyı rahım ıyı felab neyse esım verdı
sonucu almaya ben gıttım doktor bana senın kocanda hıııc sperm yok 1-2 tane var dedı sen dırek tupe gıtt dedı ben şok oldum dızlerım bagı cozundu ama eve ogun aglamaktan zor geldım eve geldım bende tık yok esım ısten gelmıstı ben ona gulerek azıcık spermın duskmus dedım ama ona ozman bellı edemedım takı 1 sene sonra tam soyledım sonra urologa gıttı bu yaz oda aynısı dedı umuttada 2 defa yaptrdı aynı cıktı eee 4defadada aynı sonuc gızeem bakalım bıze kecı boynuzu yarıcakmı ınsaalh yarar ınce ıs yapmaaya yaradıda bakalım umutluyum canlarım benım

ben şimdi diyorumki şöle 1-1,5 ay geçsin bi daha yaptıralım bakalım ne çıkıcak sperm sayısı şu bu
ama yine araştırma hastanesinde yaptıracağım hemen ertesi günde bi özel hastanede
bakalım birbiriyle ne kadar alakalı çıkıcak

oyy oyy gizemim coşmuş işte biz bilinçlenen kısımız ama ilk başlayanlara acıyorum soydukları insanlara allah yardımcımız olsun

heheheheh soyulmak üzereydimki sizlerle tanıştım
hamdolsun allahıma beni kurtardı

kız güllücan ben çok inanarak yaptım valla keçi boynuzunu
inan kaynatırken kırarken şifa olsun diye dualar okudum boynuzlara hihiihihh
valla bence eskiler ne derse doğru dermiş
eskidende babannelerimiz dermiş keçiboynuzu erkeğinize yedirin diye
inşallah herkese şifa verir

kızım bende aynı senle bedduayı dıyom ama onlar doktor
cok ugrasmazlar o kromozom tahlılı yaptırmam dıyende devlet doktoruydu hepsı aynı degıl allah versın ama sıfa bulamsın dedım ben beddumada ogun ben yıne aglya aglaya geldım zaten ogunlerde cok hassastım ama kız afedersınız agzıma s....kaldıydı ogunu unutamıyom yaa ben nasıl rapor cıkarcam bunlar benı kobay gıbı denerler yaaaaaa

karnımın ağrısı yine çoğalıyo mideme vruyo artık kızlar offf valla işim çok olmasa ben patron falan takmam hop giderim eve ama kendi özel işlerimde buraya bağlı yani
satışlarım falan var netten kargo gelicek kozmetik cart curttttttttttt

valla benim elimde de 20 civarı sperm testi var hepsi farklı yerlerde farklı sonuçlar
bizdede ilk önce hiç çıkmadı hatta bilinçsizdik acil varikosel ameliyatı dediler onu bile oldu eşim :gitme: sonra 8 ay kendine gelemedi hiç sperm yoktu sonra yükseldi güyaa işte bilyorum bende güvenmiyorum sonuçlara

ayyyyyyy ınsallah kız sıfa allahtan ama bende ınanıyorum sıfamıza aracı olacagından kız gızem aynı anda evıkap zınco mu ne ondan bır sey daha var nal mıydı ne ısmı oılaclarada vesıle olacagına ınanıyorum bakalım yaaaa

güllücan bak benden sana tavsiye inan ben çok memnun kaldım git kızım kocaeli üniv.tıp fakültesine ver prof.a 130 tl valla sonrası çorap söküğü gibi geliyo
hemde çok güzel ilgileniyolar bak valla
bizim üroloji prof gayet şirin akıllı ilgili bi adamdı
ben kendi laboratuarıma çok güveniyorum dedi
türkiyede memorial alman bide biz başka yok bu işi yapan dedi
hemde 1750 raporsuz tüp
850 raporlu tüp
orda dr larada bişi düşmüyo yani ticaret için yapmıyolar
adam maaşını alıyo devletten hasta baksada bakmasada

çok zor canımm hem de çokk rapor almak biz tedaviyi orda yaptırmadan direk rapor almak için iyi aracılar bulduk onlar bile yapamadı.gelin burda tedavi olun diyolar ve aşılamayı sadece klomenle yapıyolar klava: birde çalışınca hergün hergün gitmek olmuyo maalesef bir arkadaş başka bir ilde 2 ay da çıkartmış zar zor heleki istanbulda işimiz daha da zor

ben ilk kadın doğuma gittiğimde bi tıp merkezinin doktoruydu ne akla hizmet oraya gittiysem o da ayrı bi konu bana şak diye senin çocuğun olmaz dedi. ordan çıktım eşimi aradım ama ağlamaktan gözümün önünü göremiyorum kaç saat yürümüşüm gideceğim yere eşim geliyorum şuraya gel dedi ama benim bi şeye binmek aklıma bile gelmedi ...... geçmişi boşverdim geleceğe umutla bakıyorumm :))

güllüvan dr bana elevit vermişti hihihihi
evicap gibi oda ben ondanda içirdim eşime hihihi
ben içmiyom gari ne bulsam ona yediriyom içiriyom huahauha

aaa çok iyimiş yaa sen ordamı tedaviye başlıcan
valla fiyatı çok çok makull bilmiyorumkismile

kız benım devletlere karsı guvenım pek yok dekı hıc devletın tup bolumune gıttınmı hayır ama bırkez antıpatı olumus yanı eeeeee almanın bır zmanlarkı gurubu suan komple umutta yanı ama ben rapor almak ıstıoyum bılmıyorum fakulteyemı gıderım yoksa kartala egıtmemı.
gızem mesela randevu alsan erken tarıhe verılıyormu canım sen sımdı kesın fakulteye karar verdınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…