aaa çok iyimiş yaa sen ordamı tedaviye başlıcan
valla fiyatı çok çok makull bilmiyorumkismile
kız benım devletlere karsı guvenım pek yok dekı hıc devletın tup bolumune gıttınmı hayır ama bırkez antıpatı olumus yanı eeeeee almanın bır zmanlarkı gurubu suan komple umutta yanı ama ben rapor almak ıstıoyum bılmıyorum fakulteyemı gıderım yoksa kartala egıtmemı.
gızem mesela randevu alsan erken tarıhe verılıyormu canım sen sımdı kesın fakulteye karar verdınmı
gizem canım bana numarayı doktor ismini falan verirmisin canım ilerde orası ile de görüşürüm.
kızım senın emektar oldugunu unuttum bacım hakılaten krıterlere uyuyosan onlar verıyormu rapor 800tl ıcınde ılac dahıl dımı canım anlat bakım belkı 2,yı orda bır bakayımda yazdım doktor ısımlerını belkı orda deneyebılırız yaa bızım koca hıc boyle seylerı fazla arastırmıyor oda medıcal parkı arastırmıs arkadası 2 deneme yaptı 2,de tuttu ucuz suan hamıle oda ondan bılgı aldı ama ben ozelde denersem yıne ulun beyde denerım cunku benım hakkımda sonunda bılgısı var ama su fakulte konusunu bır bızımkıyle konusayım yaaa offfffff allahım kolaylık ver yıne gerılmeye basladım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?