Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

işte en güzelini meldirim söledi GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUM
helalllllllllll

ama unutmayınki geçmişimiz geleceğimize ışık tutacaktır şekerlerrrrrrrrr

aaa çok iyimiş yaa sen ordamı tedaviye başlıcan
valla fiyatı çok çok makull bilmiyorumkismile

tutası varsa heryerde tutar fazla para harcamaya gerek yok
hastanede ekipte güzel biraz kalabalık ama olsun umutta çok kalabalık hihihiihi

ya kızlar burda gazi ünv. şartlarınız tutuyorsa evrakları hazırlayıp veriyorsunuz 300 tl. para yatırıyorsunuz 10 güne kalmadan rapor çıkıyor. bende devlet hast. özel merkez için alamadım burda yaparsanız veriyoruz dediler.. bende gaziden aldım.

ben kesin fakülteye karar verdim valla çöpe atacak param yok rabbim yazmışsa oradada olacak buradada
asm yede gittim 8000tl bulucak herşey içinde
ya tutmazsa 2. deneme nasıl olacak bekle babam bekle sonra
sen en azından rapor için kocaeli tıpa git cnm al raporunu sonra istediğin yerde yaptır
randevuyu hemen alıyosun
ama özel muayene diye
sekretere telde söle tüp raporu için de o yardımcı olur
netten tel nosunuda bulup veriyim ben sana

kız banada elevıt verdı doktor ben hala ıcıyorum doktor bıze 3 daha devam edın dedı ben elevıt esım evıkap
yaaa gızem ben cok guvensızım yaaa hemde orda prof var tanıdık aracılıgıyla ama ben ne bıleyım yaa bırde dıyom bu guvensızlıkle olucagı varsada olmaz dıyom aaa ama parayı dusununce kafayı yıyom yaa hadı 4 000 yaptrsak kenarda 1000 tl bıle yok zaten 1500 avans cekmsıtım zaten masım aman aman yuksek degıl
ıste rapordada bu gıdıp gelmelerı dusunuyorum. bırde normal tadevı gorsen yıne onu dusunuyorum yaa
zaten tam belalı yerdeyım kımse santrale bakmak ıstemıyor cunku cok yogun yaa offfffff bu para olayından bıktım yaaaaaaa

gizem canım bana numarayı doktor ismini falan verirmisin canım ilerde orası ile de görüşürüm.

güüllüşüm daralma rabbim verir bi çaresini
valla sen öle anlatırken inan bi an gözümün önünden geçti
ben hamilemişim işten çıkmam lazım yerime eleman lazım maaşta güzel işte rahat hihihihi
hemen seni aradım geldin benim yerime başladın ay ne güzel oluryaaaaaaaa

tabı canım senın ısın kolay gecmıs burda bılmıyorum ben nasıl bır kromozm testı problemdı artık raporu sen dusun bana dedı kadın simir testın varmı yok ozman senı tup bolumune gondersen ıllkaı sperm testı ve sımır testı ısterler ne alaka ben anlamadım valla bu devletın ıslerını

gizem canım bana numarayı doktor ismini falan verirmisin canım ilerde orası ile de görüşürüm.

0262 303 73 06 - 303 86 69
canım burayı ara santral çıkıcak özel profların sekreteri durumu söle o sana uygun dr a randevu vericek
üroloji için melih çulha
kadın doğum tüp için eray bey

ahhhhhhh sonra derımkı ben gızemın yerıne gelen ınfertılıte problemı olan bır aıleım duyduguma gore burası ıyıymıs hemen gıren hamıle kalıyomus hehhehehe
kız burdada bız 3 kısıyız ama 2 sı erkek ne sorunları var bılmıyorum yanı dıcem bızım ısyerıde cok dogurgan yaa ahhhhh gızem keske olsanda ısten cıksan ben yerımde kalamya razıyım canım
sen kac yıllıksın orda

cnım sagol kadın dogumcuya tavsıye uzeremı gıttın denkmı geldı gızemcım

gizem birde raporlu 850 diyosunya eğer kriterler tutuyorsa onlar rapor hazırlıyo dimi biz birşey yapmıyoruz

ben oraya ürolojiye gittim
tüp hastaları bekliyodu onlarla konuştum eray bey harika diyo hepside

kız bacım ben 2 senedir buradayım

kızım senın emektar oldugunu unuttum bacım hakılaten krıterlere uyuyosan onlar verıyormu rapor 800tl ıcınde ılac dahıl dımı canım anlat bakım belkı 2,yı orda bır bakayımda yazdım doktor ısımlerını belkı orda deneyebılırız yaa bızım koca hıc boyle seylerı fazla arastırmıyor oda medıcal parkı arastırmıs arkadası 2 deneme yaptı 2,de tuttu ucuz suan hamıle oda ondan bılgı aldı ama ben ozelde denersem yıne ulun beyde denerım cunku benım hakkımda sonunda bılgısı var ama su fakulte konusunu bır bızımkıyle konusayım yaaa offfffff allahım kolaylık ver yıne gerılmeye basladım yaaa

kııııııııııııııı z meldır hanı nerdesın bakım
hadı gızem cevap ver bakayım yaa

ayy kızlar benim akşam trafiğim karıştı telefon üstüne telefon kafayı yiyecem kim naptı kim gelecek nolacak birbirine girdi bıraktım dağınık kalsın aman beee :))

gülcüm gerçekten çok makul o yüzden 2.ci için parayı denkleştirmek biraz daha zaman alıcak ama burası için 2-3 ay bekledikten sonra hemen yaptırabiliriz o yüzden benim kafama yattı.bende senin gibiyim devleti hiç sevmem ama baksan iyi diyo
hem 5000 nerde 850 nerde :1shok: 850 için hemen yaptırırım ama 5000 i ancak 2010 sonuna gibi olur

hafta sonu 2 gün bana yetmiyo 4 günlük program çıkıyo gideceğim yerler dolu :) gelemek isteyenler :) bende anneme gitmek istiyorum alış verişe :) nolacak halim bilinmez akşama o diyo gelmeyecem o diyo biz gelecez çal çal oyna zemuszemus

kızlar devlette para güdümü yok bu güvenip gittiğimiz klinikle rbizi oyuncağa çeviriyolar ben çok güvenemiyorum ama mecburen gidiyorum devlet spermle mi oynayacak sanki ama diğerleri ? insanda soru işareti kalmıyor değil para için yapmayacakları yok bencee......

yanı canım ıste bır antıpatı var ıcımde ama bende aynı 2010 sonu dedıgın dogru belkıde hıc cunku esımın maaslarını vermıyorlr yaa evde cok gergın heraksam sınırlı bana hemen bagırıyor ıddalassam onceden boyle degıldı ısımızn ne olca bıle degıl dıyor yanı belkıde ozele hııc gıdemıcez ama ben yınede rabbımden umıdımı kesmıyorum bakalım bır gızem gıtsın gelsın zaten bız o arada dınlenme zamanını yenı bıtırmıs olcaz bakalım o ne anlatacak ozman ınsaalh bır yerdır bızde gıderız oaraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…