Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

evet meldir haklısınnn
evet gülcüm bekleyelim bakalım gizem bir gitsin bizde beklemede kalalım

zaten meldır sen hıc guvenme adamlar sana kiler dıye basıcakmıs 4 tane embrıyoyu.ben hıcbırıne guvenemıyorum ısın dogrusu ama doktoruna guven cok onemlı ınsanda olumlu seyler yaratıyor bakalım hayırlıs artık yaa bı su zman gecsın mecbur ısten atılsakta devam ederız belkı fakulteye
sevda sen ıstanbulun neresındensıııııııın kız gıdıp gelebılcenmı umut tepeye ayyy kız
ılkı umut tup ıkıncı umut tepe dur bakalım bu umutların hangıdı bıze umutumuzu verecek ama ben cocugumun ısmını yaa enes koycam ya talhaa oglum olursa tabı
kızın ısmını babsı koysun ayyyyyyy ne guzl yaa hayalı bılem yaaaaaaa

kıslar söylemesi ayıp aşurem süper olmuş ilk defa tek yaptım daha önce birileri olurdu yanımda ilk yaptım ve sonuç süperrr:)))))))))))))))9

valla ben 850 denerim olmadı başka yere giderim diyenlerdenim
ilk denememi ne olursa olsun devlette yaptıracağım baktım tutmadı o zaman asm düşünüyorum zaten
umuta sıcak bakamıyorum nedense bilmiyorum
sudenazınkide tutmadı baksnıza
bilmiyorum yaa
devlet bence

yaaa songul bende ısterım valla gelırım kız sızın sıtenın kapısına heeeeee benı kızdırma zaten spor yapmaya calsıoyrum evde belkı gobekle mıde bıraz belkı erır dıye ama yemede tavız yok eekmek yememeye calısıyorum ahhhhhhh gulcemmı alıcammı valla bende bılmıyom

gülcüm ben pendikteyim canım umutta uzak kalıyo ama olsun giidp geldik işte

evet meldir haklısınnn
evet gülcüm bekleyelim bakalım gizem bir gitsin bizde beklemede kalalım

ben martın son haftası gideceğim ilaç biticek öle
sperm testi vereceğiz sayıya göre aşılama yada tüp
son yaptırdığımız teste göre dr aşılama dedi
ben bu sayıyla boşuna tüp denemem dedi
kendinden de emin konuşuyo yani hastayı yormak istemem diyo maddi manevi
para konusunda da konuştuk biz bişi almıyoruz maaşımızı biliriz dedi
en aklıma yatanıda kök hücre konusunda memorial ın proflarıyla ortak çalışmaları var
başarı oranıda % 50

bebekteyiz afiyet olsun bende çok severim aşureyiii
ama aynen bende kilodan muzdaribim çok kilo aldım

hepiniz yakınsınız bana sevda yarın pendikten bi arkadaşım gelcek takıl ona gel
gizem gullucan sizi saymıyorum zaten mesafe yakın çıkın çıkın gelinnn:))

ben napacam gelemem ki yazık bana kızlar siz toplanın valla bende trene atlayıp geleyim :)

kız valla bız nıye yuz yuze gorusmuyozkı aman bızdede var bır tuhaflık
canım sevdacım bız gebzede oturyoz yanı benımde uzaktı allahtan tıngır mıngır bır kaplumbagımız var yoksa nasıl gıderdık bız umuta taaa kadıkoyde yanı umuttepede aynı uzaklıkta bıze tam ortadaız ama ızmıtın tragı olmaz ıstanbul ne cılelı yaa heleo boztancıya gelınce durmazmı yol cok sınır oluyrdsum yaaaa
gızem bakalım canım belkı bızde donerız ertık ızmıte daha baska hastane varmı umutla baslayan oralarada gıderız bız sevdayla canlarım benım

kız gızem belkıde senın asılamayla olcak hele nezman sperm testın bırdahakı

sevda sen ne ısle meskulsun canım sende problem varmı ızın almada transferden sonra rapor almısmıydın

SONGÜLÜM BACIM VALLA bana gelin ne olur bi cumartesi günü öle memnun olurumki yaa
herkes davetlim buyrun gelin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…