Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

sevda sen ne ısle meskulsun canım sende problem varmı ızın almada transferden sonra rapor almısmıydın

canım benim şirkette muhasebe ve finans sorumlusuyum
rapor falan almadım gayet anlayışlılar bizimkiler gidip geldim transferim cumartesi olunca çarşambaya iş balı yaptım yani baya dinlendim :lepi: sorun olmuyo ama kolay kolay izin almam işyerinden normalde zaten cumartesi çalışmıyorum randevuramı genelde cum.tesi alıyorum

ayy gizemm kafayı yiyecem bi cuma akşammım var o da gitti misafir geliyor ayarlama yapıyorum...

sevda bende iş yerinden saklamıştım sonra söylemek zorunda kaldım. ama hiç problem çıkmadı yıllık iznimi bile kullandırmadı rapor getir dedi :)

meldir amann işim var yokum falan desene canım yaa müsait değilsen...valla çalıştığımız için bize kolay kolay kimse gelmiyo bide gelip bizmi yoralım seni dinlenin siz gelin diyolar böylesi daha iyi oluyo.Zaten haftanın 2 akşamı anneme gideriz onda yeriz içeriz iyiki yakın bana

benim bu az geliyo hali haftanın 3 günü gelirlerdi ben artık çoğuna tavır koydum kabul etmedim allah afetsin ama napayım hasta oluyordum hep gelelim isteyipde çağırmayanları eledim görüşmüyorum arada kıramadığımız insanlar oluyor işte neyseki yarın tatil ...

meldir yarın akşamda biz gelelim:))) dinlenme yok şekerim sana...

gel şekerim gel :) misafir severim ama yanında rahat ettiğim insan olacak oturduğu yerden bana su ver derse o zaman olmuyor işte :) çok değişik insanlar var ... allah eksik etmesin evimizden gelen gideni yanlış anlatmayım kendimi ama her hafta bana gelipde kendine 1 hafta bile çağırmayıp haberli gidipde tost yiyince pek hoş olmuyor...

neyse kızlar sohbet güzelde çıkma zamanım geliyo
iyi akşamlar iyi tatiller

ya iş vardı ona baktım
sinirim bozuldu bu haftada para yok maaş yok yani
allahım yaa
gebertecem ben bu adamı yaaa

meldirim kuzum yolum ankara düşerse hiç çekinmem gelirim bak ona göre
aynende beklerim yani
ben öle su falan istemem direk alarım mutfağına huahauhau
ne varsa koyar yerim bak ona göre

ayy canım hafta sonu gıttın ama ılk gorusmelere gıttık doktor bızı heran cagırıyor canım.bıızmde ısyerı anlayıslı ben genel mudurden ızın aldım tamam dedı personel muduru catladı hemde topu topu 6kere gıttım sonra transfer oldum yanı dusun bunların 2 sı bayram tatılıne denk gelmıstı yanı.benım santral olunca yerıme sevkıyatcı arkadas bakıyor yanı hemde gun ıcınde gıdıp gelsemde mıllet gozume bakıoyr acaba daha gıdecekmı dıye ne bıleyım devlette hafta sonu acaba tup bolumlerınde calısma varmı yaaa
gızem bu konuda bılgın varmı canım hafta sonları fakultede tup bolumlerı calsıyormu

ana sevda sana yarın tatıol dımı gercı bızım kızların hepsıne tatıl yaa ama sen erken kacıyon
ben yarın yarım gun ondan sonra evısı derken arın bıter hadı sna ıyı aksamlar canım

meldır ben burdayım ama hıııc ılgılenen yok benımle nese sen gıt mısafırlerınde ılgılenhee onlar daha onemlı senın ıcın onlar senı daha ıııyı anlar mafoldumbenfisfisfis

sevda yıne beklerız canım bız hep 8,30 -18,00 burdayız
hafta ıcı yanı canım

kzım sızede maas yok ya benım kocnın kaderındensın yanı ama o 3aydır almıyor ya
cok sukur benım ayın 30 dedınmı yatar az ama bereketlı cok sukur yaa

gizemcim sen gel al herşeyi :)
yani ben bi insana her hafta gidiyorsam samimiyimdir yani değil mi aramızdada 3-4 yaş varsa su istenir mi çok ayıp değil mi ?
gullucan bakıyorum bakıyorum aynı yazıda kalmış sıkılıyorum bakın diyet topiklerine bakmaya başladım ona göreee :)))

bizim iş yeri bankaya yatırıyor 1 i olsun hesapta ama avans falan yok bankadan istersen açıyorlar 300 lira falan kullnaırsan faiziyle kullanıyorsun kimseyle para için muhattap olmuyorsun

valla bende kpss deneme testı cozuyom ne yapayım yaaa
tabı sımdı burda kırmızı don muhabbetı olsa herkes buraya gelır ama bu muhabbet sarmıyor dımı sen gez bakalım dıyetlerde bulursan bır sey bana soyle bende evde heraksam 15 dakka felan hareket yapıyom gobek ve mıdem erısın dıye ugrasıyorum ekmek yememye calıyorum ama hayatıma normla devam edıyom bakalm fark etcekmı hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…