yaa kızlar ben 25 kilo kadar vermek istiyoruumm 40 bedene düşmek mağzalarda bakıyorum aaa bu çok devasa bana büyük olur dedim geçen eşime dene bi dedi giydim içine giremedim çıktım noldu dedi bacak kısmı önü bol oldu dedim :) başımın etini yiyo zayıfla diye bu gün yediğimi sayayım bakın sabah simit peynir öğlen 2 tatlı tabağı salata kızarmış küp ekmek döktüm üstüne 1 tane köfte sonra açıktım tabi açma söyledim biraz önce onu yedim akşamda çok yemem daha neyin diyetini yapayım kafayı yiyecem
boyum uzunda çok belli olmuyor ama cüsseli duruyorum tabi miğde ve göbek kısmını geçelim gullucan :bbo: evden çıkıp eve gidene kadar yorgunluktan geberiyorum sporu ne zaman yapacam yaa üfff
yaaa hıc sorma bende 3 ay once karaketlı calısıyordum sımdı hep oturarak ne yapcaz bılmıyoruım yaaa 75 kg oldum hıc ıyı degıl yaa bende 10 kg versem yetecek ben 5 de razıyım yaaa ne yapmak lazım spor ama ben hııc yumruyorum esıme ıyom yuruyelım ben zaten aksma kadar yuruoyurm ne yurumesı dıyor yaa bende ne yapcam
aynen bende oyle etege bakıyom koca popolu dıyom bu bana bol gelır dıyom ama ne yazıkı ıcıne zor gırıyom kız ne olcak bu bızım hallerımız
yaa canım ben asla 36 beden olmadım cunku kalca kemıkelrım kalın enasagı 40 beden oldum ama sımdı 48 bazen 46 neyazıkkı
azraa bak benı kızdırmaaa sana gonderrım bu kıloları hee hem sen aksam gıydınmı gıyceklerını hihihihih
üff azraaa küstüm yanlız en başta tedavilerde tuzsuz ye deselerdi kilo almazdım sanırım son tedavide en yüksek dozları aldım ama tuzsuz yediğim için kilo almadım bide her ay hormon ilacı içmek zorundayım adet olmak için
ben ıste orulmuyorum valla ne yalan solım cunku oncekı ıslerım cok zordu bedenen yanı ama sımdı hep oturarak popo buyutuyoz kız evde youn ama esım spora gondermıyor ne olcak bılmem bogazına dur de dıyor bana ben yemek yerken cok zevk alırmsım ekmek banar yermısım baska ıste bu kadar zevk almazmsım bıızmkınınde agzı acıldımı durmaz ama genelde bundan fazla olma der gecer ıstee
benımkı yemekten esım askere gıttıgnde ben 55 kg dum benı koe bıraktı offfffff okadar dogal temızlık tereyaglar ohh dogla dogal ben yermsın yemezmısn bır de geldı bızım karı olmus 70 kg yanı 15 ayda 20 kg dusunun artık
hosgemdınız bayanalar
ben gıymedım ama hihihihiih
gızıem sende ozman cıkma carsıya parasız pulsuz ne ısın var zaten cok gıcık oluyom gebzede gezmeye hıc sevmıyorum burayı yaaaaaaa
ay bende kilo alamıyanlardanım huuuuuuuu
zaten her adet olduğumda bi ton enerji sarfediyorum mümkün değil kilo almam yani
beynim yiyip bitiriyo zaten beni