Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

lutfen 36 bedenler kg demesın 40 ve uzerı soylesın psıkolojım bozluoyr heeeeeeee

kız su kazayla hamıle kalanlara ve yıyıpte kılo alamıyom dıyenlere cok kızyom yaa
allah hep bızemı vermıs canım neymıs onlar cok hareletmıymıs babbabab sankı bız yatıyoz aaa
kızıcam hee yok metobalızmaları cok hızlımıs sankı bız tualete hıc gıtmıyoz hee kız meldrı uzme sen kendını beraber zayıflayalım kız bırbırmıze soz verelım kız kocalarımız bılmesın bakalım ne kadar verebılcez heee ne dersın kız azımle s..... bo.... mermerı delermıs kızzz

ewt gullucan küselim bunlara gel senle takılalım çok moralim bozuluyor zaten

36 beden olduğum günler 10 sene önce falandı çok değil yani şimdi 44e sığamıyorummm çok canım sıkılıyor napsam ki :çok üzgünüm:

slm kızlar ben geldim ben 36 bedenim çatlayın kaydirigubbakcemile2

kızlar bende 38 bedenim ama 4 kilo fazlam var ve neyapacağım bilmiyorum kutulmama gereiyor bunlardan

ayyy yeter elıme sakın denk gelme senı bogcam heeeeee neymıs 4 kılosu fazlaymıs heeeeeeee

ayy ewt bende illet oluyorum ceketini atsa hamile kalırmış hasbam verelim kızz ama benim yemekle alakası yok ki zaten aç geziyorum annem gebertirim diyo yemek yemezsen zaten miğden hasta :) spor yapalım bari

kız ne çamaşırı dün oturma odasında sızmışım bi şey yapan oldu mu haberim yok yani o kadar derin uyumuşum ama kalktığımda pijamalar tamdı :)

yeterciğim nerde fazlan var bence gayet normalsin sen onlara uyma onlar rejim yapsınlar

ben hayatında ilk kez 56 k,lo oldum canım ne bileyim kendimi ağırlaşmış hisediyorum

kız allah senın canını almasın okadar ıs olcak sen duymıcanmı oksa esın cayına ılacmı kattı hehehhe
tamam canım bundan sonra yarım saat spor yapalım ama cezalı olsu enazından bırbırımıze destek oluruz baksana azra ne dıyor onların fazlası varmıs kız sana ınadıya zayıflamaya calıscam heheh

ayyy yeter elıme sakın denk gelme senı bogcam heeeeee neymıs 4 kılosu fazlaymıs heeeeeeee

:roflol::roflol::roflol:

KIZLAR GEÇMİŞE BAKİMDEDİM AMA
OOOOOOOOOOOOOOOOOO ÇOŞMUSUNUZ BU GÜN VALLA ÇOK YORGUNUM OKUYAMADIM KIZLAR

:) valla ben böyle uyumazdım tık dese uyanırdım şimdi yatağa yapışıyorum bazen uyandığımda çok geç oluyor :kedi:

kız yeter ben 56 olsam resmen suratım cokuor bır ruh gıbı oluyorum ahh bır 65 olsam tam ıdealım benım ıcın yaaa senın boyun kac yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…