Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

azra senın boyun kac arkadasım
gızem coktan kactı heralde yaaa cok konustuya bugun sankııı

ohaaaaaaaaa kzım ben marangoza gırıp yontturmam lazım senın kılana gelmek ıcın benım amacım enfazla 10 kg vermek onu bır versem zaten ahhhhhhhh ahhhhhhhhhh

kız ben hayatımda 52 den aşağı hiç inmedim şimdide çok fena 85 oldum yani 70 e bile razıyım 40 beden olurum o zaman

kız gızem adam bır ıs yapsa sen suclsun adama ıcır kecı boynuzu ondan sonra gec karsısına ondan sonra huhuuhuhu de bende olsam bende yaparım heeeeeeeee

gizem napyın ya herifine tüh adamcağıza yazık ucundan azıcık bari..........
gülcan canım benim boyum 160
yetr yanlış anladın zayıf gösteriyosun

demekkı ıkımızınde 10 kg vermesı lazım canım hadı bakalım sen akupunkuru ne yaptın bılgı aldınmı hıcc

15 de benim vermem lazım şu akıpunktura taktım bi araştıracağım bakalım ne olacak ama bendeki hormonlar çalışmıyor kızlar menepoz gibi düşünün
ben çıkıyorum ii hafta sonlarıı ayy yetişemeyecem kızzlarr şimdi yakalanacam birilerine

aboo 1,60 48 kılo cok azzzz yaaa normalmı yanı bende goğsumu gere gere heheheh 1,66 75 kg ohaaaaaaaaaa desenıze bana kızlar

tamam meldrım sanada ıyı hafta sonları canım cok sukur bende hormon ıyıde ıstahta ıyı yanı kısmak lazım bogazı yanı

VALLA ÖLE BİR TANEDE BİZDE VAR MAŞŞALAH

KIZ KADEŞİM EVLENDİ BİR AYLIK EVLİYKEN BİR BAKTIK HAMİŞ (İYİKİ DOĞURMUŞ SIPAYI BEN BAYILIYORUM ONA )

SONRA 50 KİLODA HAMİLE KALDI 54 DE DOĞURDU
ŞİMDİ 1.5 YAŞINDA OĞLU VAR VE 43 KİLO
HER OTURMADA BİR EKMEK YİYOR

azra senın boyun kac arkadasım
gızem coktan kactı heralde yaaa cok konustuya bugun sankııı

kız yolacam saçını başını yaa
40 tane işle uğraşıyom burda alooo
senin gibi bütün gün telle konuşmuyom cadı alsanaalsanasmile

YA ASLINDA KEMİK YAPIM
BİRAZ KALINCANAYIM :roflol::roflol:

valla hiç bişi yapmadım gösterim kaçtım huahuahau

benimde boyum 168 kilom 52
kıskananlar çatlasın güllücannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…