Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kız kıskandım valla ama ben yınede gocunmuyom kız dıkat edıp zayıflamam lazım bu bellı sakın yanlıs anlama hee
kız yetr sızın aıle mıyon tıplı heralde bız genelde uzun ve ırıyız yaa ama benım kız kardesım bana hıc benzemıyor ya o dal gıbı aynı hee

kız gızem benım ısım bu aksama kadar telde konusmak catlada patla ohhhhhhhhhhhh

meldirim aşkım bende çıkıyorum öptüm seni kuzum
iyi tatiller

kızlar sizi çok seviyorum
hepinizi tek tek öptüm nanaktan
kızkardeşim geldi beni çarşıda bekliyo huahauha
gezcez azıcık yaşasınnn parasız pulsuz
herkese iyi tatillerrrrrr

valla gızem sakın gorusmeyelım senı ben kesın bogarım heheh zaten burda mısır pıtlagı gıbı yada embrıyo oldum heeeeeee ılk gunden 8 hucrelı oldum heee

kız meeeeeeeeeeeldır bana yardım ett bu aclıktan zafıyet gecırenler benı etlı ogrunce saldırmaya basladılar yaaaaaaaa kıskanım benım kemıklarım kalın hııhıh

yok ben gelemm bensenın yanında sımdı badıgart gıbı olurum canım yaa
hadı sanda ıyı aksmalar ıyı tatıller canım
yeter ,azra,gızem mukemmelsınız hee bırtek meldır le ben topıgın badıgartlarıyız heee

yaaaaaaaa bana cevap vermeden gıdemezsın heeeeeee gııııııııızem

güllüş benim kardeşim 15 kilodan fazla verdi 8ayda
sadece salata ve meyve yedi
şimdi benden zayıf
benim pantolanlarım ona büyük geliyo hihiihih işte birazdan buluşağım fıstığımla 15 yaşında ablası

kızlar bende kacar hadı ben yarım ogleye kadar takırım gırrenlerle goruuruz bebkelrım benım allaha emanet olun hoscakalın canlarım benım

ayyyy masalah tam sorsana baska spor yapmısmı urmusmu sor soylrsın sonra

kızlar bende kaÇtım Çok yorgunum
yenı geldım sızlere bır bakım ddım kaldım burada bÖle
koÇıŞteyok yyaaaa dınleneyım bıraz

kızlaaaar hepiniz çok tatlısınız geçmişi okudum çok kaynatmışsınız ve ben çok güldüm
herkesin kilosu farklı işte ama güllücan ve meldir canlarım ben sizleri böylede çoooook seviyorum
ama biraz zayıflayın tamam mı bbebekler lunca zorlanırsınız vermeye ben size inanıyorum valla hadin bize inat verin biraz
ben de tedavilerde biraz aldım kilo daha çok belim kalınlaştı göğüslerim büyüdü 10 sene önce 45 kiloydum ama çok çirkin oluoyor o kadar zayıflık sonra arttım tabi genelde 50 - 52 oluyorum ama şimdi 56 kiloyum boyumda 1.64 normalim yani

selam kızlar valla kaynatmışsınız
valla bende çok kilo aldım evlenirken 52 idim.sigarayı bıraktık devamlı almaya başladım şimdi 70 i buldum eyvahedigeldismile benim boyum 164 çok rahatsız oluyorum bende ama eşim beni böyle çok seviyo:kedi: arada bir takılıyo yine de :umursamaz: önceden yıllarca hep 52 idim hiç kilo almazdım ve daha çok yerdim ama şimdi ne olduysa kilo alıyorum artık

valla kızlar bende evlenmeden önce 49 kiloydum.3.5yıl içinde 10 kilo aldım ve 59 kilo oldum boyumda 1.57.aslında hamilelikten önce 5 kilo vermek istiyodum ama olmadı.bebişten sonra artık.kilo almayı problem etmek şuan en son düşüneceğim şey .ben hamile kalıp kilo alabilmek için 2 yıldır uğraşıyorum o yüzden hiiiiiiç kafama takmıyorum.

Kızlar bende ewlenirken 60 kilo idim sora 75 oldum sora tekrar rejım ıle 59 a düstüm şindik tüp bebekten sora tutmadı ama 70 kilo oldum yaaaaaaaaaa üffff çok kütüyüm kızlar ohaoldumsmile

Canım bugun nobetın varmı:kedi:

hamile olan arkadaşları kutluyorum.inşallah bizlerde yaşarız bu duyguları.
bende bugün iğnelere başladım,hepimizin allah gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…