Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

SONGÜLÜM BACIM VALLA bana gelin ne olur bi cumartesi günü öle memnun olurumki yaa
herkes davetlim buyrun gelin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

GELİRİM CANIM NEDEN OLMASIN HEM HEMŞERİM DE SAYILIRSIN EVİNDE RAHAT EDECEĞİMDEN EMİNİMM ŞEKERRR İNŞŞŞ ŞU TEDAVİDEN OLUMLU SONUÇ ALİM HAMİŞ HAMİŞ GELİRİMMMM :CüvCüv::CüvCüv::jeyyar:

kızlar ben de evlendikten sonra kilo alanlar kervanındayım
58kiloydum evlenirken şimdi 65 im 3,5 yıllık evliyim, aslında boyum 1,72 o yüzden kilolu durmuyorum ama yinede eskisen manken gibiydim diyorum ya, gerçi eşim böyle memnun diyete başalyınca kızıyo kavga ediyor benimle,amaaaaaaaaaaaaaaaannn boşverin şimdi bunlara takılmanın hiç sıerası değil bence, önce bebişlerimzi bi kucağımıza alaım da hayırlısıyla sonra düşünürüz kiloları
benim iğnelerde 8.gün bitti bugün, yumoşlarım biraz geç büyüyor galiba, çarşamba gibi toplanır yumurtalarım heralde

süprizzzzz
senle ben aynıyız canım:))
bende evlendiğim zamanlar 58-59 kiloydum 173 boyum kızıma hamile kalınca 50 lere kadar indim doğumda 56ydım yıllarca kilo almak için uğraştım 2005 yılında alerji ilacımın sayesinde kilo aldım sonunda çok mutluydum :)) 69a çıktım sonra dengeledim 63teyim şimdi çok memnunum ben 63 ten sende öylesin şimdi eminim güzel duruyordur.çok zayıf olunca hoş değil bence biraz olacak dolgunluk ki boyuna göre dolgunlukta pek olduğunu sanmıyorum ben balık eti bile değilsindir eğer vucüdün orantılıysa.....

canım sıkılıyo sabah sabah )))
erken kalktım vakit geçmiyor ((

gunaydın nevıncım tabı senın gunler daraldı can sıkıntısı basladı dımı canım gonlunu ferah tut

aramıza yenı katılan kızlar tedavılerınız hayırlı olsun canlarım benım sız zaten suan kıloyu kafaya takmayın sız suan tedavı asamasındasınız bız o yolları suan ıcın bıraktık cunku ıstırahatteyız bu arada kılo versek cok ıyı olcak yanı
bakalım bu kez daha bır azımlıyım ınsaalh verıcem ama dıyet derken az yıyorum su ıcmeye calsıyourm ve gobek ve mıde erıtmelk ıcın mekık cekmeye calısıyorum bıraz zor olur karnım cok yanıyor ama azımle yapmaya calsıoym
esım bendende memnun herzman dedıgı yemegın salcalısı kadının k... dıor ama ben ıstemıyorum ozmanda az ye dıyor bende oyle ıste kızlar yaa marta kadar zayıflamam lazım ınsaalh bakalım

kız eylul nıye guluyon tabı sızın heep tuzlarınız kurumus hehehhhe sagol canım bende sızı bu mukemmel hallerınızle sevıyorum sızınle hep yuzyuze gelıp tanısmak ısterdım

Canım bugun nobetın varmı:kedi:

canım bugün yok nöbetim çarşamba nöbetçiyim yine ama salı günüde çalışıyorum önceki nöbetimde gece rastlaşamadık bir türlü ama belki çarşamba gece rastlaşırız gece uyuyamayanlarla muhabbet iyi oluyor

kız eylul nıye guluyon tabı sızın heep tuzlarınız kurumus hehehhhe sagol canım bende sızı bu mukemmel hallerınızle sevıyorum sızınle hep yuzyuze gelıp tanısmak ısterdım

günaydın canım benim sen çok tatlısın valla ne güzel olur dimi tanışmak yüzyüze ama ben size çoooook uzağım keşke seninde fb un olsa en azından yüzünüde görmüş olurum olun canım ben de sizi her halinizle seviyorum hem biraz tombiş insanlar çok neşeli oluyor amaaaan bebekler gelsinde dimi sonra verilir kilolar yine

evet aynıymışız, dediğin gibi kilolu durmuyorum tabi, ama kadın milletiyiz işte illa kilomuzdan rahatsız olcaz yani, sen tedavinde hangi aşamadaydın ?

eylulcum ayyyyyy canım benım fb yok ama msnde gorusuruz ıstersen.kılolara yınede dıkkat etmelıyım ben canım sagol yaa.senın hafta sonları tatıl dımı.bende bırazdan cıkıcam artık ınsaalh pazartesı gorusurz bebgım.

merseraycım nevın transfer oldu ve gununu beklıyor canım buaralar sonuc alma zamanı gelıcek sen hangı asamadasın canım ya problemınız ne canım

canım benim özellikle hafta sonları tatil değil eğer haftasonuna nöbetim gelirse o zaman çalışıyorum yine 24 saat belli olmuyor yani
özelden msn adresimi yazarım eklersin bende sonra seni eklerim ordanda görüşürüz
pazartesi görüşürüz canım

kımsele gelmeyecek bende kaÇam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…