SONGÜLÜM BACIM VALLA bana gelin ne olur bi cumartesi günü öle memnun olurumki yaa
herkes davetlim buyrun gelin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
merseray hayırlısıyla tedavin olumlu sonuçların inşallah
kızlar ben de evlendikten sonra kilo alanlar kervanındayım
58kiloydum evlenirken şimdi 65 im 3,5 yıllık evliyim, aslında boyum 1,72 o yüzden kilolu durmuyorum ama yinede eskisen manken gibiydim diyorum ya, gerçi eşim böyle memnun diyete başalyınca kızıyo kavga ediyor benimle,amaaaaaaaaaaaaaaaannn boşverin şimdi bunlara takılmanın hiç sıerası değil bence, önce bebişlerimzi bi kucağımıza alaım da hayırlısıyla sonra düşünürüz kiloları
benim iğnelerde 8.gün bitti bugün, yumoşlarım biraz geç büyüyor galiba, çarşamba gibi toplanır yumurtalarım heralde
Canım bugun nobetın varmı:kedi:
kız eylul nıye guluyon tabı sızın heep tuzlarınız kurumus hehehhhe sagol canım bende sızı bu mukemmel hallerınızle sevıyorum sızınle hep yuzyuze gelıp tanısmak ısterdım
süprizzzzz
senle ben aynıyız canım:))
bende evlendiğim zamanlar 58-59 kiloydum 173 boyum kızıma hamile kalınca 50 lere kadar indim doğumda 56ydım yıllarca kilo almak için uğraştım 2005 yılında alerji ilacımın sayesinde kilo aldım sonunda çok mutluydum :)) 69a çıktım sonra dengeledim 63teyim şimdi çok memnunum ben 63 ten sende öylesin şimdi eminim güzel duruyordur.çok zayıf olunca hoş değil bence biraz olacak dolgunluk ki boyuna göre dolgunlukta pek olduğunu sanmıyorum ben balık eti bile değilsindir eğer vucüdün orantılıysa.....
eylulcum ayyyyyy canım benım fb yok ama msnde gorusuruz ıstersen.kılolara yınede dıkkat etmelıyım ben canım sagol yaa.senın hafta sonları tatıl dımı.bende bırazdan cıkıcam artık ınsaalh pazartesı gorusurz bebgım.
selamlar bende bu ay tup bebek yapacagız ıns.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?