Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ben arada buralardayım yetercim ama rastlaşamadık hem evde iş yapıyorum hem yarın misafirlerim gelecek tatlı falan yapıyorum arada yorulunca gelip biraz takılıyorum iyide oluyor çünkü akşam nasıl oldu anlamadım

KOLAY GELSİN EYLUL MERHABA KIZALR HUHU
OLUR KUŞUM KARŞILASIRIZ UMARIM CANIM
bANADA VER BENDE VEREYIM MSN İMİ YAHU FACEDE VAR BENIM HUHU
selamlar bende bu ay tup bebek yapacagız ıns.
HAYIRLI OLSUN CANIM ŞİNDİDEN opuyorumnanaktanbayanssulusmile

Yeter cigim kız imzanı kaydetmişsin hu güzün aydın canım kim anlattı kuşum sanaaklinialirimsmile

slm kızlar benide yazarmısınız listenize:)) ben bır defa aşılama yaptırdım olmadı sonra tüp bebek denedim ALLAHıma cooooooook sukur rabbım ılk denemede verdı sımdı 9+3 gunluk hamıleyım.benım doktorum prof.dr. FARUK BUYRU cok memnunum doktorumdan.ben muaynanesine gıttım ama tedavımı İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİNDE yaptı.herkeze gonul rahatlıyla doktorumu önerebilirim.herkeze bebeişlerine en yakın zamanda kavuşsun:))))))

RABİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
OOOOHHHHHH YENİ BİR HAMİŞ VAR :lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::dance::dance:delikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyyt

DARISI TÜM İSTEYENLERE VE TEDAVİDE OLANLARA

İNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Yeter cigim kız imzanı kaydetmişsin hu güzün aydın canım kim anlattı kuşum sanaaklinialirimsmile

EVET KAYDETTİM :lepi::lepi::lepi::lepi:
SEN ANLATIN YA KUŞUM :jeyyar::jeyyar:aklinialirimsmileaklinialirimsmile

YA AMA RESİM EKLEYEMEDİM mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kızlar ben kaÇtım ıyı bakın kendınıze

nevinnnn nasılsınn senı merak edıyorum ve hilali onun bugun sonu gunu dımı hadı hayırlısı

kızlar yarın test günüm saat 10 da kan vereceğim ve ben çok korkuyorum .ne olur bana dua edin .duygularım çok karışık gerçekten çok korkuyorum .sizleri seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…