KOLAY GELSİN EYLUL MERHABA KIZALR HUHUben arada buralardayım yetercim ama rastlaşamadık hem evde iş yapıyorum hem yarın misafirlerim gelecek tatlı falan yapıyorum arada yorulunca gelip biraz takılıyorum iyide oluyor çünkü akşam nasıl oldu anlamadım
OLUR KUŞUM KARŞILASIRIZ UMARIM CANIMcanım bugün yok nöbetim çarşamba nöbetçiyim yine ama salı günüde çalışıyorum önceki nöbetimde gece rastlaşamadık bir türlü ama belki çarşamba gece rastlaşırız gece uyuyamayanlarla muhabbet iyi oluyor
bANADA VER BENDE VEREYIM MSN İMİ YAHU FACEDE VAR BENIM HUHUcanım benim özellikle hafta sonları tatil değil eğer haftasonuna nöbetim gelirse o zaman çalışıyorum yine 24 saat belli olmuyor yani
özelden msn adresimi yazarım eklersin bende sonra seni eklerim ordanda görüşürüz
pazartesi görüşürüz canım
HAYIRLI OLSUN CANIM ŞİNDİDEN opuyorumnanaktanbayanssulusmileselamlar bende bu ay tup bebek yapacagız ıns.
var az canım.beklıyorum.ıns adet olmam
var az canım.beklıyorum.ıns adet olmam
slm kızlar benide yazarmısınız listenize:)) ben bır defa aşılama yaptırdım olmadısonra tüp bebek denedim ALLAHıma cooooooook sukur rabbım ılk denemede verdı sımdı 9+3 gunluk hamıleyım.benım doktorum prof.dr. FARUK BUYRU cok memnunum doktorumdan.ben muaynanesine gıttım ama tedavımı İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİNDE yaptı.herkeze gonul rahatlıyla doktorumu önerebilirim.herkeze bebeişlerine en yakın zamanda kavuşsun:))))))
Yeter cigim kız imzanı kaydetmişsin hu güzün aydın canım kim anlattı kuşum sanaaklinialirimsmile
bebetom canım sana mesajla yolladım adresimi bi bak emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?