Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım meleklerim,
dün sabah 10 tane toplandınız benden.çok heyecanlıydık babanızla görmeliydiniz telaşımızı.uyandığımda müthiş ağrım vardı.ama bu yolda harcadığımız emeklere hiç üzülmüyorum.babanızdan ve benden size geçecek bütün haklarımızı şimdiden size helal ediyoruz meleklerim. sizi hastanede bırakıp eve geldiğimizde içimde o kadar çok umut vardı ki; hala da var.tam 4 yıldır sizi bekliyoruz. sabah 8'de çalan telefonla uyandığımda
telefondaki sesin 7 tanenizin döllendiğini söylediğindeki mutluluğum herşeye değerdi.
bakalım kaç taneniz bana tutunup, benim canımdan can olmayı başarabileceksiniz.Allah'ın
izniyle tabi.salı gününü ve ardındaki günleri sabırsızlıkla bekliyoruz.ne olur bizi bırakmayın.
özlemle, hasretle ve umutla sizi bekliyoruz.

Allah'ım bu yolda emek veren anne ve baba adaylarının yüzünü güldürsün inşallah.

canım yyaaa
ne güzel anlatmısın duygularını
YÜREĞıNE SAĞLIK
canım inşş rabim hayırlısıyala göndersin kuzularınızı inşşş

kızlar yarın test günüm saat 10 da kan vereceğim ve ben çok korkuyorum .ne olur bana dua edin .duygularım çok karışık gerçekten çok korkuyorum .sizleri seviyorum.

rabşm güzel haberle dönmeyi nasip etsin
inşş tek gider çift dönersin canım
iiinnnnnnşşşşşşş

kızlar yarın test günüm saat 10 da kan vereceğim ve ben çok korkuyorum .ne olur bana dua edin .duygularım çok karışık gerçekten çok korkuyorum .sizleri seviyorum.

canım nerdeyse senin kadar heyecanlıyım biliyormusun inşallah yarın pozitif çıkar inşallah
çok dua ediyorum inan ki sizlerle sevinmek istiyorum
yarın büyük gün ve dört gözle haberlerini bekliyorum

duygularını çok güzel anlatmışsın canım inşallah o yumoşların sana çok iyi tutunurlarda bırakmazlar seni herşey yolunda giderde kavuşursun bebeklerine inşallah
güzel dileklerine hepimiz için amiiiin diyorum

canım inşallah hayırlı haberle dönersin bize dualarımız seninle:Saruboceq:

ne güzel tercüman olmuşsun duygularımıza, benim henüz yumurtalarım toplanmadı ama yarın ya da salı akşamı vurcaz çatlatma iğnesini inşallah,
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah bebeişlerin tutunur sana, kaç embriyo koydurmayı düşünüyosun?

canım bana kalırsa 3 tane düşünüyorum ama doktorum ne der bilmiyorum ki?

ayşem hilal almış güzel sonucu sıra sende yarın..inş güzel olacak...

inş. gönlündeki gibi olur herşey.. hepimizin gönlündeki aynı şeyler..bende yumurta toplama işleminden snra aynı senin gibiydim orada olduklarını bilmek onları beklemek gelecek tlfnu beklemek çok duygulandırıyor...

amin canım.senin de az kaldı galiba sonucunu öğrenmeye değil mi?

inşallah güzel sonuçlarla gelirsin buraya ve bebişlerine kavuşurcun canım

inşşallah bu emeklerin sonucunu alırsın canımmm:Saruboceq:

benim çarşamba ama salı yaparım galiba
hilalin çok şükür pozitif bugündü onun

valla ne güzel hilalde demek pozitif aldı maşallahh inşallah sende salı günü pozitif sonuç alarak gelirsin

canım bana kalırsa 3 tane düşünüyorum ama doktorum ne der bilmiyorum ki?

canım 3 embriyonda tutarsa birini alıyorlar biliyrmusun bilmiyorum ama riskleri çok fazla, canım çoğul gebelikler topiğinden biraz araştır istersen, iyi düşünmek lazım, ben 2 tane koydurmayı düşünüyorum o bile tedirgin etti, Allahım hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah canım inşallah sağlıklı hayırlı evlatarımız olur

bana kalırsada 3 tane koydur derim tabiki bu kalitesine göre değişir zaten doktorun söyler maksat gebe kalma ihtimalini daha da yüksek tutmak hepsi tutacak diye birşey yok tabiki eğer olursada zaten çaresine bakıyolar

ayşemm nevinimmm hadi sırayla verin güzel hberleri inşşş
RABBıM sağlıklı hayırlı etsinn
hayırlısıyla olsunnnnnnnn ALLAH ım

sabah yokum ayşem inşş geldiğimde güzel haberlerini alrımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…