Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hoş geldin canım
biz mersin adana bayağı kabalık oluyoruz
BURADA

sağol hytm :))şehir önemli değil burda yürekler bir zaten bende 4 yıllık evliyim trasferimin 3.günü bugün 3 tane bebiş koydularrr.:))))seyhan başkentte yaptırdım ben dr tayfun bağış inanılmaz güweniyorum ona transfer esnasındaki sesi gitmio kulağımdan hamile kalmalı bu kız arkadaşlarrr hamile kalmalı:)))diğer taraftan sessizce elimi tuatabilirsin diyen hemşirem eda.))bunlar çoook önemli şeyler arkadaşlarrr.şimdi ayın 18 beklioruz bakim:1rolleyes:

[canım meleklerim,
dün sabah 10 tane toplandınız benden.çok heyecanlıydık babanızla görmeliydiniz telaşımızı.uyandığımda müthiş ağrım vardı.ama bu yolda harcadığımız emeklere hiç üzülmüyorum.babanızdan ve benden size geçecek bütün haklarımızı şimdiden size helal ediyoruz meleklerim. sizi hastanede bırakıp eve geldiğimizde içimde o kadar çok umut vardı ki; hala da var.tam 4 yıldır sizi bekliyoruz. sabah 8'de çalan telefonla uyandığımda
telefondaki sesin 7 tanenizin döllendiğini söylediğindeki mutluluğum herşeye değerdi.
bakalım kaç taneniz bana tutunup, benim canımdan can olmayı başarabileceksiniz.Allah'ın
izniyle tabi.salı gününü ve ardındaki günleri sabırsızlıkla bekliyoruz.ne olur bizi bırakmayın.
özlemle, hasretle ve umutla sizi bekliyoruz.

Allah'ım bu yolda emek veren anne ve baba adaylarının yüzünü güldürsün inşallah.

Duygularını hissettiklerini ne kadar güzel ifade etmişsin. alkisalkisalkis Allahım inşallah her isteyenin yüzüne bakar, hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder dilerim. Dualarım daima sizlerle a.s.

yani hafta yeni umutlar yeni güzel haberler bekliyoruz hepinizden kızlaaarrr :) herkese aydınlık günler getirsin bu hafta inşallah ......

meldirim günaydın cnm geçmişe bakıyorum
listeye yeni arkadaşlar ekleyeceğim ve
inşallah bu hafta sonuç alacak herkesin adının yanına hamile yazacağım
hilalciğimin adının yanına hemen yazıyorum çoookkk sevindim allah tamamına erdirsin

kızlaaAAAAAAAR GUNAYDIN YENI HAFTANIZ HAYIRLI OLSUN .INSAALAH BU HAFTA IYI HABERLER ALIRIZ TRANSFER SONUCU BEKLEYENLERDEN AYYYYYYY BEN TEYZE OLMAK ISITORUM YAAAAAAA HADI KIZLAR NEVINCIM,AYSECIM VE DIGER ARAMIZA YANI KATILAN ARKADASLAR IYI HABERLERINIZ BEKLIYORUZ

SEVDACIM ULUN BEYLE GORUSMEYE GITINMI NE ANLATTI ANLAT BAKALIM SENI MERAK ETTIM TAHLIL ISTEMI SENDEN CANIM.

GIZEM VE MALDIR NASIL GECTI HAFTA SONUNUZ KIZLAR.MELDIR GELDIMI MISAFIRIN

Ayyyy kızlar hılale bende cok sevındım ınsaalh bukezkı bebegı ıyı yerlere tutunmustur

günaydın gullucan ben gittikten sonra seni sıkıştırmışlar arkadaşım bu çirozlar sen bakma onlara ikimiz döveriz biz bunları :)))
misafirim geldi canım çok geç saat gittiler yanlarında uyuyacaktım artık zor oldu benim için ama keyifli geçti :)

ya güllücan sabah sabah nerden aldın bu dopingi yahu
bu ne enerji valla yaa

hafta sonu çok sıradanda cumartesi akşama kadar yattım
akşam sildim süpürüm
yemek bile yapmadım yani
pazarda çarşıya çıktım sebze mebze bişiler aldım eve geldim işte
biliyosun dedem çok hasta her hafta sonu anneme gidiyorum dedemi görmeye
durum gitgide dahada ağırlaşıyor zatn drlar artık yapıcak bişi yok dedi
rabbim yardım etsinde çok çekmesin diye dua ediyoruz öle işte
bnm klasik hafta sonum :))

bende hiç bi şey yapmadım sadece çamaşır yıkadım. c.tesi anenmle çarşıya çıktım :) pazarda arkadaşıma bebek görmeye gittik hafta sonu nasıl geçti anlamadım benim evdeki işleri kim yapacaksa :))

kiz gizem, benim tedavi marta kaldi...
hastane bu ay cok doluymus beni kabul etmediler. Subatda gel dediler, ama ozamanda ben kayseriye gidiyorum... boylelikle taa marta kadar bekliyecem. mart cok uzak geliyor bana yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…