Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

günaydın canımm

evet gittik görüştük Ulun beyle genetik ile ilgili testler ve kan pıhtılaşması ile ilgili testler verdi 600 tl tutuyo normalde ama üniversite bedava yapıyomuş orda yaptırcaz nede olsa zamanımız bol sonuç üniv.de 1 ay sonra geliyomuş bilmiyorumkismile

nevin gunaydin canim..nasilsin? test tarihin yaklasiyor...varmi hic belirtilerin..ay bende heyecanlandim simdi..

haticem 8. 9.gün lekelenme oldu geçti ama kasıklarımda ağrı çok.ve çok fenaa hastayım ortalama günde en az 50-60 defa hapşırıyorum çok kötü bidurum çok üzülüyorum ya..

burdayım talya günaydın
nevincim geçmiş olsun tüh yaa bol bol c vitamini alsaydın

gecmis olsun nevinim..bencede bol bol c vitamini al.
Kiz nevin bence sen hamilesin...Yarinmi test yaptiracaktin?

MERHABA KIZLAR NASILSINIZ
BEN BAYA BI GEC GELDIM SAYFANIZA RABBIM HEPIMIZIN GONLUNDEKINI HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLESIN RABBIM HEPIMIZIN KUCAKLARINI DOLDURSUN INSALLAHHHHH
BENIM BU 3.DENEMEM OLUCAK 2SINDE TUTMADI NEGATIFLE SONUCLANDI 24 YASINDAYIM BIRTANE KIZIM VAR 6,5 YASINDA ELLERINIZDEN OPER ISE BOYLE KIZLAR ALLAHIM YUZUMUZU GULDURSUN
DIGER TEDAVILERIMDEDE HEP SON SIRALARDAYDIN BU SEFER DEGISIKLIK OLSUN KIZLAR SONLARA KOYMAYIN BENI OK OPTUM kaydirigubbakcemile3 :1hug: a.s.

gunaydin kizlar bende geldim...
Gizem canim, gecmis olsun. Allah dedenin yardimcisi olsun.
sağol cnm allah razı olsun
kiz gizem, benim tedavi marta kaldi...
hastane bu ay cok doluymus beni kabul etmediler. Subatda gel dediler, ama ozamanda ben kayseriye gidiyorum... boylelikle taa marta kadar bekliyecem. mart cok uzak geliyor bana yaaa
üzülme şeker hihihi beraber başlıycaz biz senle valla hee bu gidişle yaşasın hihihihi :))
ya bak ne dicem madem şubatta burdasın bi burda denesene
haticem 8. 9.gün lekelenme oldu geçti ama kasıklarımda ağrı çok.ve çok fenaa hastayım ortalama günde en az 50-60 defa hapşırıyorum çok kötü bidurum çok üzülüyorum ya..

cnm bnm dikkat et kendine
üzülme rabbim yazmışsa sen hoplasan zıplasanda o tutunur
hapşırıyorum diye takma kafana
ama biran öncede iyileş

kaymaklım cnm hoşgeldin
bak ne güzel bi kızın varmış maşallah valla sanada kızına da
24 yaşındasın 6,5 yaşında kızın var
offf bide bize bak :))))))))))
seni listenin sonuna yazmayacağım için rahat olsun

MARALIM burdamısın cnm bnm geçmişi okuyosan salla gitsin nasılsın sen onu söle
valla bende bugün arıyım bakıyım naptın diyodum heee

maralllll hadi gel yaa oku oku bitmezzz :) neler kaynattık biz neler :) seni merak ediyoruzz huuuuu

gizem kayseride yaptiramam suan.. cunku kayseriye 1 haftaligina geliyorum... yani hic birsey yetismez... Oyle bir ters geldiki..tam transfer zamani kayserideyim, o yuzden iptal ettim. Vardir bundada bir hayir...Demekki senle bir baslicam.. ne guzel insallah sana gerek kalmaz ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…