Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Ohooooo,

Herkes beşik kertmelere başladı. Kızlar durun bakalım bi doğsunlar da.kaydirigubbakcemile3

YYAAAAA BİZ BEŞİK KERTMESİNİ YAPALIMDA
ONLAR GELİRLER ACELESİ YOK :roflol::roflol:

ooo muhabbetin güzelliğine bak
bende kalkmış kendimden bahsediyorumdelikafadulden:roflol:

güllüş yok karamsarlık bundan sonra
dualarımızla herşey çok güzel olucak inşallahhh
yarın maralımda bi hamileyim yazsa offfffffff

meresay burda herşeyden konuşuyoruz hem kafa dağıtıyoruz hem derdimizi paylaşıyoruzzzz

hadinin siz eğlenceye devam
ohh yemekte yapmayın akşama dayak yiyin hiihihihiih

Ohhhhhh gıdın bakalım ben bu aksam kolları sıvazlayayım sonra gıreyım gurese sırf sızın yuuznuzden kendımı hıbe edıcem hadı gıdın bakalım
kız ankaralı sen anlat yavrum bız sıkılınca boyle takılıyoruz bırbırmıze ne yapalım yaaa

KIZ MELDIR KUSURA BAKMA CANIM NEYSE GIZEM ZILLISIYMIS OYLE YAZAN CANIM BEN ONU ILLAKI BURDA ELIME GECIRIRIM ONA BEN GOSTERCEM SEYI BILIYOM :roflol:

güllüş yok karamsarlık bundan sonra
dualarımızla herşey çok güzel olucak inşallahhh
yarın maralımda bi hamileyim yazsa offfffffff
EVET CANIM ııNNŞ RABıM BU DUALARIMIZIN KARŞILIĞI VERRECEK ııNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
meresay burda herşeyden konuşuyoruz hem kafa dağıtıyoruz hem derdimizi paylaşıyoruzzzz

ıYıKı KK :enbuyukkk::enbuyukkk:ÜYE OLMUŞUM
ıYıKı SıZLER VARSINIZ opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
HıÇ KıMSEYLE KONUŞAMADIMIĞM PAYLAŞAMADIĞIM HER ŞEYı SıZLERLE KONUŞUYORUM olumunekankayizsmileolumunekankayiz
SEVıYORUM BEN SıZLERı YYAAAAAAAAolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

canım ne anlatayım, valla bilemedim damdan düşer gibi girdim muhabbetin orta yerinedelikafadulden

Kız gıem bızden cok aglıyom heraksam k.vlerdeyız dıye ama evde yemek yaptıgın yok ohhhhhhhhh ne guzle yan keyfım yat ondan sonra herıfıme vermıyom dıye kızıyon bensenın gıbı oyle hazır yemege gıtmıyom eve gıt kosmaca yemek yap ondan sonra mayısıyom tabıııı zıllı gızem ohhhhhhhh canıma degsın sana zıllı dedım hehehhhehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…