Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

iinnşşşşşşş canım iinnşşşşşşşş

canım normalde bızım 1saat ama bana yemegı yeyıp geldıgım kadar tatıl.dıger kızlar ohhhhh ne guzel langırt oynuyor bızde yerımızde oturup sısıyoz canım olsun neyse canım sen bıze ugrada onemlı degıl

canım actım baktım yedıtepeyı ama aryıp sormak lazım orası daha ıyı sankı offffffff ya bu rapor ısı ve para ısı benım kafamı yedı bıtırdı

meldır nerden bılcez bız bunların doner sermayesı olup olmadıgını canım ya off ıster ıstemez sıkılıyor ınsan ben umutta yaptırmak ısıtoyorum yaa ama raporsuz param cıkısmaz yaa

gullucan alması biraz uğraştırıyor ama benim kliniğin anlaşması vardı 800 tl tüp bebek yaptıdım. özel olsa 6000 civarı ödeyecektim. bence uğraşın alın ...

merhaba dıyen kacıyor valla kızlar ne oldu yaa sabahtan ıyıydık sımdı nanay heeeeeeeee

eeeeee heralde canım yaa bende suan yaptırsam 4250 uzerı ılaclarda var 5000 gozden cıkar bakıcam olmazsa sy yedıtepeyı arıyım bakım ne dıyor.

yada şöyle yapabilirsin gullucan ünv. hast yaptıracak gibi bi dr. bul işlemleri yaptır raporunu al umuta git onlar yönlendirmiyorlar mı benim rapor için klinik yönlendirdi.

sımdı meldır yedıtepe unıv.aradım bılgı aldım burda tup yaptırırsanız rapor cıkarılıyor dıor acaba bende2,denemeyı ordamı yaptırsam kızlar bana akıl verın zaten ordada cıder uyelıgı gecerlıydı heralde.belkı hem rapor alırken ıkıncı denemede bebsım olur yaa kafam cok karısık.bırde cıderı arayayım yaa onlar bakalım ne dıcerk

hımm gullucan birde bazı yerler artık dışarı merkezler için rapor vermiyolarmış belkide öyle bir uygulamaları vardır. karar verecek olan sensin canım ist. hast. hakkında bilgim olsa keşke daha önce burda yaptıranlara falan sor istersek git görüş hastaneyle içine sinerse yaptırırsın

olmazsa umutlada konuscam canım yaa.bıze ulun bey rapor cıkarsanız da hemen hemen ılacları dısardan alcaksınız asagı yukar ıaynı olur dedı bızde bakmadık anlıcanız ama bukez rapor almayı kesınlıkle dusunuyorum

evet canım bır bakayım yedıtepede yaptıranlara ne dıyorlar
umut tepe hakkında pek ıyı yorumlar yapmadılar ıster ıstemez ınsan etkılenıyor yaa

ewt malesef etkileniyorsun ama bak maralda benle aynı yerde yaptırdı dr. farklıydı canım hem kısmet hemde dr. eli önemli demekki bu işi bilecek...

evet meldırcım ya dogru dıyon doktor onemlı tabıkı ekıpte embrıyologta canım yaa ınsaalh rabbım ıyı merkezlere ve ıyı ekıplere denk getırsın bıızı.
aysecım haberını beklıyoruz canım degerın katlanır ınsaalh canım

maralım canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.inşallah hep böyle haberler alırız.

saol cnm benim, allah tamamına erdirir inşallah , isteyen herkese nasip eder inşallah...
ikinci kanı 3 gün sonra istedi doktor benden tüpte öyle yapıyorlar hatta 3.ya da 4. gün ama ben 2 gün sonrada versemmi acaba diyorum...

ewt maralım ver mutlaka hep kötü şeyler olacak değil ama benim 2. kan sonucum normaldi bi 5 gün sonra versem ortaya çıkardı yada keseyi göremediğinde şikayetlerimi değerlendirip kan alsalardı belli olacaktı...

evet cnm bnm haklısın 3. gün birdaha aldırırgönderirim doktora, bende öyle zor günler geçirdim ki tedbiri elden bırakmamalı, Allahım inşallah yaşatmaz bir daha, nasıl ilerliyor kan değerleri dış gebelikte, birde sen ne zaman gitmiştin keseye görmeye, cnm sana o günleri hatırlattıysam özür dilerim cevaplamak istemezsen anlarım, korkuyorum mol gebelikten sonra herşeyden korkuyorum, allah yardımcımız olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…